NLB klik, ponovem plačljiv?

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.584
3.948
113
Ne, mislim da Probanka nima kaj dosti več kot 10 komitentov elektronskega bančništva
smile-1.gif
Nlb jih samo fizičnih oseb 170.000.

sicer pa Probanka sploh ni poceni.

Mato

Majstr
3. okt 2007
2.093
406
83
Vidim, da bo trebazamenjat banko. Sem mislil, da je SKB ugodna, pa vidim, da je skoraj najdražja
10.gif

asko

Fizikalc
22. jul 2007
2.565
3
38
Tili podatki so dobljeni zelo zelo na hitrico. Na Sparkasse pri Udobnem plus računu ni provizije pri plačevanju preko spleta.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
če se prav spomnim je bila ta tabela v financah in je bila na osonvi osnovnih računov

Grikos

Pripravnik
21. jul 2007
386
0
16
KSZ
Zame je bolj kot tisti +-evro nadomestila veliko bolj pomembno, kako so na moji banki prilagodljivi pri večjih zadevah, kot so naprimer krediti, ali lahko nenapovedano dvignem večjo vsoto denarja, ali lahko pridem do vodje enote, namesto da me zajebava kaka "teta" za šalterjem, ipd,...

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
40k SIT ti je zginilo in si jih nazaj dobil. to bo kot prvo.
kot drugo dejmo dojet, da je nlb glomazna, ostalo pa so mini banke
kot tretje bi blo fajn vedt, da nlb lansira nove in nove produkte na trg
še kot četrto. nlb je ena izmed najbolj 'poštenih' bank.

mitja155

Pripravnik
19. apr 2008
569
12
18
43
LJ
Sparkasse je zakon... če pa imaš udobni račun je pa MC zastojn, neki si zavarovan, na mesec plačaš 2€ in zastojn plačuješ položnice...

smile-1.gif

lp

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
kaj pa študentski račun?
zmaga.gif

Sparkasse je zakon!!

Nobenih stroškov poslovanja s klikom in računom, strošek plačila položnice preko NetStika 0,10 €, strošek za dvig denarja z bankomata ki ni v lasti Sparkasse= 0,00 €

sass

Guru
1. sep 2007
5.233
869
113
ksz
kaj se pritožujete, NLB mora očitno pokriti tudi stroške v zvezi z njihovimi bivšimi komitenti. sam že več kot leto dni nisem več njihov komitent, pa še vedno občasno prejmem kako njihov reklamo, no prejšnji teden pa sta me čakali dve priporočeni pošti od NLB: prijazno so me obvestili, da mi je potekel certifikat za klik in naj dvignem novega

qqqqqqq

Fizikalc
23. apr 2008
1.405
0
36
Pohvalno, da je nekdo odprl temo!

Na začetku sem bil zelo ogorčen, še to zaračunavanje, sem si mislil. Ampak dejansko jim vzame vse več dela tale klik, sam po moje ni fer. Kvečjemu naj povečajo stroške storitve, če že "morajo", ne pa vpogleda.

Pomislim, jaz sklenem npr. pogodbo z mobitel ali internet ponudnikom in potem se oni odločijo, da mi bo dvignili naročnino, češ, stroške imamo.

Resno, kam predlagate študentu, da prenese račun, razmišljam o tem že takrat, ko so začeli zaračunavat dvig z bankomatov.

Steve

Guru
13. avg 2007
10.011
1.906
113
sem zadnjič bil na nlb, za potrdilo o prihodkih. Za kos usranega papirja qurbe smrdljive računajo 10€
uf-1.gif

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
ksz

če mene vprašate bi moral sprejet zakon da vsak zaposleni se lahko odloči če želi denar imet nakazan na banko al pa dobit na roko.
tole je ku.ræeva kraja! Že tko al tko ti trgajo od vsake transakcije - kar bi bilo čisto dovolj za pokritje VSEH stroškov glede vzdrževanja opreme za klik in ostalo - ampak neeeee, treba je fejst ožemat ljudi.
jezen.gif

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
A ni bilo enkrat receno da ti vige na bankomatih ne racunajo,racunajo 0.47 eur ce si dvignil na bankomatu konkurence?

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Citat:
Uporabnik Fe3 pravi:
Pa kdo hudiča vas sili, da podpirate pohlepne nesposobne nesramne barabe
10.gif
?
Jaz sem jih skenslal že lani.
cool-1.gif

...najmanj deset let prepozno.
bonk.gif

Jaz sem že 14 let na Abanki
cheer.gif

Apachi

gps navigator
Osebje foruma
21. jul 2007
2.195
20
38
Murska Sobota
Citat:
Uporabnik softi pravi:
1. potekla mi je mastercard kartica, dobil sem kao novo, ki me je čakala na banki. Ko pridem domov, me čaka obvestilo po pošti, da je kartica blokirana zaradi suma zlorabe, ter da me v naslednjih dneh pričaka na banki nova, ter da moram plačati 7500 sit za novo. Seveda sem popizdil in skenslal kartico in tudi menjal banko (glej še drugi razlog)

2. V času pizdarij pa mi je takrat iz študenstskega računa, na katerem ni bilo mogoče iti v minus izginilo toliko denarja, da sem na računu imel -780.000 SIT.
Denar, ki sem ga kao zapravil čez noč so potem 2 dni kasneje dali nazaj, vendar pa so mi zaračunali obresti negativnega stanja, zaradi katerega se še zdaj vlačim po sodišču. 315 EUR jim pa ne mislim dati za to, da so oni naredili napako.

NLB pa ne bo propadel ker:
- folk nima jajc menjat banke
- folk ima kredite pri NLB in bi imeli veliko birokracije
- starčki imajo od nekdaj vse na NLB še iz časov juge in ne bodo menjali
- ker je folk glup

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Da začnem po vrsti:
1 ne nisem še dobil se še vedno vlačimo po sodišču
za ostele točke beri post nad mano!

mac77

Fizikalc
22. avg 2007
4.541
37
48
meni so zadnjic pri napacnem vnosu IBANA nalog zavrnili in naslednji dan avtomatsko nalozili 8 EUR stroskov!
...prijatel ki je iz tujine, samo pri NLB ne more dat poloznice za dodatno zavarovanje (23 eur) na trajnik kljub mesecni placi v visini 1800 Eur......
Tudi jaz razmisljam o zamenjavi banke ker imajo take finte da ne mores verjet.