NLB klik, ponovem plačljiv?

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
Za klik prek studentskega racuna placas 10eur in to je to, sedaj so pa dal v klik obvestilo da bodo po novem letu zaceli od vsakega trgati avtomaticno iz racuna 0.65eur.
Mislim od kje zdej kr ta ideja na lepem ,podpises pogodbo za brezplacno nato ti pa po novem trgajo vsak mesec.

kdosemjaz

Fizikalc
1. avg 2007
1.654
0
36
To se sprašuje tudi Urad za varstvo potrošnikov. Banda bančniška!
jezen.gif

ApfelStrudel

Pripravnik
16. okt 2008
60
0
6
Pečica
Isto sporočilo videl, isto razjarjen kot večina uporabnikov, a kaj čmo. Banda bankirska si očitno lahko dovoli kar hoče.
crazy1.gif

mtey

Pripravnik
30. nov 2007
742
0
16
Citat:
ZPS.si pravi:
''Odločitev o ločenem zaračunavanju nadomestila za elektronsko banko pri NLB je skladna s poslovno politiko nekaterih slovenskih bank, da vsako storitev zaračunavajo ločeno. Ker je NLB pred uvedbo nadomestila za vodenje elektronske banke stroške vodenja elektronskih bančnih računov krila iz naslova drugih nadomestil, bi bila korektna poteza banke, če bi zdaj za tiste storitve znižala nadomestila. Ker po naših informacijah NLB tega ni storila, sklepamo, da gre pri uvedbi novega nadomestila preprosto za podražitev poslovanja,''

Potrošnikom, ki so prijavljeni na NLB Klik in ga ne uporabljajo, svetujemo, naj prekinejo pogodbo in se izognejo nepotrebnim stroškom. ''Obenem potrošnike obveščamo, da posebno nadomestilo za vodenje elektronske banke zaračunavajo tudi druge banke. Vodenje elektronskega bančnega računa pa je v tem trenutku brezplačno pri Banki Celje, Banki Sparkasse, BKS Bank, Hypo Alpe-Adria Bank, NKBM, Probanki, Unicredit banki in Volksbank,''

Pismu, kako naj jih skenslam! Imam bančno, imam dve kreditni, imam klik, imam mobo, oni so tko kot mobitel. Niso najcenejši, so pa najboljši oz. najbolj tehnološko razviti!

So pa banda sicer ja, je potrebno nekje denar dobit za zgrešene naložbe. 0.63€ je zame malo, sam ko pa jih poberejo na mesec od par 100000 ljudi, so pa to velki denarji! Na suho
10.gif

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
Citat:
Uporabnik ApfelStrudel pravi:
Isto sporočilo videl, isto razjarjen kot večina uporabnikov, a kaj čmo. Banda bankirska si očitno lahko dovoli kar hoče.
crazy1.gif

Ja problem je se v tem da tudi ce ne hodis v klik sistem placujes to, al naredis na transferje al pa nevem kaj, ampak da napisejo tako butasto, da ker skrbijo za sistem, da bodo pa zato colal zdej userje, matrvola bom se jest nasemu sefu rekel da ker skoz delam da bom pa se nek pavsal racunal.

@kdo sem jaz: a to sigurno pise kje,upam da jih zjebejo na polno.

Itak noben nebo umru zarad 0.69 eur,ampak v dobi interneta ti cist povsod nekaj cuzajo, oni bi morali nam placevati ker ne hodimo delat guzve v banko, goveda zabita.

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
Citat:

0.63€ je zame malo, sam ko pa jih poberejo na mesec od par 100000 ljudi, so pa to velki denarji! Na suho
10.gif

Sej v tem je hec, za opremo in vzdrzevanje rabijo pobrat od recimo desetih userjev 0.63eur,vse ostalo je pa zasluzek na prazno,mater jim *****

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.590
1.257
113
Hehehe.... da jih pa zapustiš, pa spet moraš plačat odjavnino
grin1.gif

karkoli narediš te ožamejo :D

kdosemjaz

Fizikalc
1. avg 2007
1.654
0
36
Prašički so zvabili in prisilili svoje komitente, da se preusmerijo na pretežno elektronsko bančništvo, zdej pa so zlistali, kaj vse so naredili v tej smeri in spodaj dodali pojasnilo, da to se bo pa zdej zaračunalo, ker so bili tako oh in sploh. Halo? Mogoče pa lahko naslovimo kakšno evropsko institucijo s tem? Evrokrat! Zrihtaj kaj, dammit.
10.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
kaj bo anredil nutelko.

sej nas obirajo naši, ne hrvati al pa srbi.

drgač pa kaj ste mislili. kako je bilo z bankomati, kako s trajniki.
če mamo še kako storitev, ki je danes zastonj vedite, da čez leto ne bo.

kdosemjaz

Fizikalc
1. avg 2007
1.654
0
36
Sej ta z Evrokratom je bla bolj prvoaprilska.
smirk-1.gif

Tale NLB pa ga res serje. Mislim, da imajo največjo provizijo za e-plačevanje, nadomestilo za dvigovanje na drugih BA, zdej pa še to.
Da ne omenjam, da so prenehali s pošiljanjem bančnih izpiskov, češ, kar sami si jih sprintajte. Pred kakim tednom pa so si celo naredili strošek in mi poslali dodatno varnostno geslo za Klik. Gimme a break. Zaračunali bodo tud uporabo Avtomatskega odzivnika. Ha!

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
zato pa sem že lep čas na probanki na lj pa sem skenslal račun ko jih je+e!

Fe3

Thinc
13. avg 2007
1.054
16
38
55
Vzhodna Gorenjska
Pa kdo hudiča vas sili, da podpirate pohlepne nesposobne nesramne barabe
10.gif
?
Jaz sem jih skenslal že lani.
cool-1.gif

...najmanj deset let prepozno.
bonk.gif

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
meni je v času ko so začeli s sigmo izginilo iz računa dobrih takrat 40.000 sit in sledil je prehod na probanko (se pravi že več let sem tam) in te bande ne podpiram več!

sanco

Fizikalc
19. jul 2007
1.201
8
38
41
Sam ta NLB se pa skoz neki zmišljuje in ma neke probleme. Morali bi vsi it stran in naj propadejo barabe požrešne. Hvala bogu nisem nikol niti pomislil, da bi imel račun tam.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
v vseh teh letih niti enega problema na probanki!
zmaga.gif
Trenutno delam diplomo ravno iz bančništva in NLB ima neverjetni delež v primerjavi z ostalimi!

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.582
3.948
113
Elektronsko bančništvo menda res vsem 10 komitentom dela tako kot mora
smile-1.gif