NL MOTO oz. 1A AVTO???

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.388
5.665
113
Sm dostx tm mim 1A pr šisenski cerkvi.......avti stojijo kr dolg časa preden se kaj zamenja......med drugim tud ta tvoj LR Discovery
smile-1.gif

Se pa vozi en Fiat stilo karavan bel z nalepkami od 1A....kot taxsi........zanč je v Mostah pr hoferju stisnu po gasu......ja neki podobnga k uni 2 TDI sipi od Der_Alte-ja k jih je zanč nalimu v eno temo....dimna zavesa na fertik
shocked-1.gif

Me pa zanima kolk časa bo pretekl da se bo ta bel taxsi stilo karavan začel tam prodajat
grin1.gif

Nazadnje urejeno:

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.156
4.132
113
LR Disco ki ga gledaš je kot prvo zelo oskubljena verzija za mnogo previsoko ceno. Če ima res tako malo km je bil zagotovo vožen svojemu namenu primerno, torej v vsakem primeru, sploh ob predpostavki da je to 12 let star landrover, ne pricakuj da bo delal BP!
evil.gif

Skratka za tak avto se nebi spraševal ali ima 50k km ali pa 300k km ker je VSEENO! Resno! Vprašaj kakšnega lastnika pa ti bo povedal da je prvo leto imel enako problemov kot jih ima po 10 letih. Za tak avto potrebuješ samo ljubezen in pa umazane roke, če nič od tega nimaš sploh ne kupuj!
zmaga.gif

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Se strinjam s temi km, raje vem realne in pri čem sem, kaki servisi me čakajo ipd in potem mi ni problem takega avta kupit. seveda pa se še vedno bolje zmeniš privat kot pa pri raznih nategovalskih prodajalcih - ne verjamem nobenemu nobene besede nikoli. Najdeš človeka ki mu zaupaš in ki se spozna, pa plačaš eno kosilo al pa kak € pa ti pregleda avto.

Lorus

Pripravnik
3. sep 2007
410
0
16
ljubljana
Citat:
Uporabnik mitja155 pravi:
Citat:
Uporabnik Lorus pravi:

Avto ki ga gledam in sem si ga šel tudi že pogledat je LR Discovery ...

Če bi bil volan na novo oblečen bi se videlo, če bi bil sedež prešit bi se videlo ...
.

Se ne bi.. ker tapetnik preobleče volan da izgleda kot nov, potem ga pa z "šmirglnom" pobrusi ... če je popravljen sedež tako kot mora biti (z original blagom) nimaš pogojev da najdeš kaj... na moji golf 4 je bil športen sedež raztrgan... 100€ za delo in material... blago identičen, modri šiv prav tako... narejeno tako da samo gledaš... oz nimaš kaj gledat..

lp

Za sedež se strinjam, vendar ker je še vedno natrgan/strgan se vidi, poleg tega pa bi se poznal odtenek v barvi ...

Za volan ti pa povem, da bi opazil, ker vem kakšen je LR volan na otip in kakšna je debelina ...

Zadeva je taka, da volan ni v osnovi oblečen oz. obšit v usnje temveč je klasičen volan in če bi bil preoblečen, bi bil debelejši in videl bi se šiv oz. stik materiala ...

Lorus

Pripravnik
3. sep 2007
410
0
16
ljubljana
Utiševalec vse to poznam in ne pričakujem nič kaj posebnega od tega avta ...

Se družim z lastniki Dicotov/Defov in sem tudi v LR SLO klubu ...

Sam imam trenutno Freelanderja in vem kako je s temi angleži ...

Bistvena prednost tega 12 let starega Discota pred Freelanderjem je v tem, da ga lahko tudi kaj sam šraufam dočim 2001 Free ima preveč elektronike in brez računalnika nimaš kaj delat ...

Kar se cen tiče je pa tko, da tudi če ga grem sam iz tujine uvažat ne pridem bistveno bolše skoz in pa ali je cena previsoka ali ne je vedno stvar osebne presoje ... Nekomu je previsoka, nekomu nizka, nekomu normalna ...

Kamele0N

23. jul 2008
42.388
5.665
113
Pr semaforju od Verovškove in Drenikove ulice....direkt ob cesti.....mislu sm staro šišensko cerkev! Mal sm dvoumno povedal!

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Pr semaforju od Verovškove in Drenikove ulice....direkt ob cesti.....mislu sm staro šišensko cerkev! Mal sm dvoumno povedal!

Takega krizisca pa mislim da ni
smile-1.gif

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
Ksz

Ravno vceraj sem bil v 1A avto in sem kolegu govoril da vsi teli passati k so tam poslihtani iz uvoza ali od lizing his in kako majo te firme sigurno pogodbenike ki jim avte pucajo in postimajo da zgledajo dosti mlajsi kot so. No potem pa se tle preberem da kako od nekoga sosed popravlja volane itd, pa mi je vse jasno.

Opazil sem tudi nov trend prodajalcev, na nekaj % avtomobilov pisejo prodano in ga vseeno povprasas o tem avtu in rece da se avto pordaja ker stranka ni prisla ponj, ni dobila lizinga itd, cena avtomobila pa 2500eur!?!? No za ostale nisem spraseval ce se prodajajo ali ne, mogoce sem samo imel sreco pa da sem naletu glih na pravega ki se je spet prodajal ceprav je bil prodan.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Glej ga zlomka, sem sel prav na zemljevid pogledat, in res je - vmes se prekine (Milcinskega ulica), potem je pa spet kar naprej in to prakticno do Celovske
shocked-1.gif

Kamele0N

23. jul 2008
42.388
5.665
113
Nič hudega tud men ni blo na terenu prvič jasno s tole Verovškovo
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

Kamele0N

23. jul 2008
42.388
5.665
113
Citat:
Uporabnik softi pravi:
je..sma tam je kurent setr se mi zdi

zmaga.gif
sam je blo že par avtov tm z tole 1A reklamo gor....med drugim tud tega taxsista sm dostkrat tm vidu

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.318
7.341
113
Vecina taksijev ki jih ima v lasti taxi sluzba metro boen d.o.o. ima na avtu nalepko 1A avto in jurman... Ampak to so lastniska vozila od metroja (prov od firme ne od s.p. jev ki samo vozijo za metro), mogoce sicer na kake lizinge ampak to niso avti ki bi bili od 1A, gor so samo reklame.

@model1a tudi jaz poznam enega z passatom in enega z 320d ki dela isto relacijo. Oba kupljena pri 1A avto. Sej mogoce poznava ista dva =)

Sulc12

Zelenc'
4. sep 2007
9
0
1
Komentarji pa taki......... Fantje majo avte porihtane, servisirane tko k treba vse kar je pa zgonjenga pa tkointko odpelejo dol na jug. V SLO ostane sam tist kar je v normalnem stanju.