Citat:
Uporabnik tony pravi:
Nemaš prava na glasanje, čakam vseveda, da mi pove, da mazda ne žre olja,
mazda ne žre olja v bistvi za delovanje ga sploh ne rabi
Citat:
Uporabnik tony pravi:
Nemaš prava na glasanje, čakam vseveda, da mi pove, da mazda ne žre olja,
Citat:
Uporabnik tony pravi:
Za 99% avtov je še najbolj pomembno, da stoji med meritvijo na ravni podlagi!!!
Še najboljša rešitev (za moje pojme) je na pumpi (ogret motor), natočiš bencin, v vmesnem času se je olje že lepo nateklo v karter, in preveriš nivo.
Še dve opozorili: če imaš mazdo RX-8, se boš baje opekel v vsakem primeru, ker je palčka v ***** materini; in opozorilo 2: če bo kdo preverjal (ali dolival
Citat:
Uporabnik mac77 pravi:
Citat:
Uporabnik tony pravi:
Še najboljša rešitev (za moje pojme) je na pumpi (ogret motor), natočiš bencin, v vmesnem času se je olje že lepo nateklo v karter, in preveriš nivo.
Še dve opozorili: če imaš mazdo RX-8, se boš baje opekel v vsakem primeru, ker je palčka v ***** materini; in opozorilo 2: če bo kdo preverjal (ali dolival
za avtomobile s tako porabo olja kot pri RX8 bi se spodobilo da ima tipalo v karterju za kontrolo olja.
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Kolikor je meni znano ima vsak avto ima lučko za olje, ki se pokaže, če ga primanjkuje.
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Kolikor je meni znano ima vsak avto ima lučko za olje, ki se pokaže, če ga primanjkuje.
Recimo Golf IV TDI: najprej se prižge rumena in navodila pravijo, da ob naslednjem tankanju nafte dolijte še olje. Naredil na rumeni lučki cca. 900 km in je še vedno svetila zgolj rumena. Ko je pa rdeča imaš pa problem, ja.Citat:
Uporabnik mac77 pravi:jaz jih poznam zelo malo.
rdeca za pritisk, ko se pa ta prizge
Citat:
Uporabnik shift pravi:
Citat:
Uporabnik mac77 pravi:
Citat:
Uporabnik tony pravi:
za avtomobile s tako porabo olja kot pri RX8 bi se spodobilo da ima tipalo v karterju za kontrolo olja.
koliko konkretno pa porabi rx8 olja