Nisan Almera

tdi

Fizikalc
7. dec 2011
1.693
11
38
Zanima me vaše mnenje o avtomobilu Nisan Almera 1.5 16V. Npr. tale se prodaja.
sprasujem se.gif
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5475268&show=1

X3m

Pripravnik
3. jan 2012
283
0
16
SLO
Čaki, sem mislil, da si samo nepismen, pa vidim, da si tudi tup.

1. v subforumu Tuning, styling in avtoakustika sprašuješ o avtu 4 x 4
2. nato v istem subforumu sprašuješ še nekaj o nakupu nekega avta
3. nato v malih oglasih sprašuješ o mnenju za določeno vozilo.

Poglej, vsa tri vprašanja bi moral postavit v subforumu Bitka med spoloma , kajti očitno je, da te nekaj j ebe. Kaj, ne vem, samo te močno j ebe ...

Nazadnje urejeno:

tdi

Fizikalc
7. dec 2011
1.693
11
38
No, ne bom se spuščal na tvoj nivo.Verjetno mi teh besed nebi povedal v obraz.Za takšne kolerike bi moral admin ukrepati in upam, da tudi bo.
Lep dan
cheer.gif

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik tdi pravi:
Zanima me vaše mnenje o avtomobilu Nisan Almera 1.5 16V. Npr. tale se prodaja.
sprasujem se.gif
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5475268&show=1
Takšen avto ima moj foter že kakšnih 5 let in je zelo zadovoljen.
Poraba je majhna, vse dela b.p., menjal je edino akumulator, ki je bil še originalen. Mene osebno moti preveč plastična notranjost, pa sedeži so precej trdi (yebat ga, moja rit je navajena na francoza).

tony

Guru
23. jul 2007
9.676
1.487
113
Praktičnih izkušenj nimam, je pa imel takle avto kolega. In se ga je po treh letih znebil. Pa je sicer tehničen človek, ki ga avtomobilska tehnika zelo zanima, zna kaj popraviti tudi sam in vozi povprečno vse avte stare 10 let+.

V čem je torej problem? Takle avto ima omejeno življenjsko dobo, in dokler se ta ne izteče je vse OK. Ko pa se, so japonski rezervni deli problematični (ponaredkov je malo ali pa sploh ne) in po njegovih besedah "vsak mali drekec od elektronike stane 200 EUR". Skratka, ko si enkrat na tej točki, to ni več avto, s katerim bi se dalo šparati.
tongue-1.gif