Nekaj gledam še v tej smeri in ker pojma nimam o tem, me zanimajo sledeče osnovne stvari.
1.) Kaj poleg osnovnega kompleta še potrebuješ, da si ''operativen''?
2.) Kaj so tukaj neki Wii Fit, Joga mat kompleti? Kaj to dodatno pomeni? Namreč glede na to, da bo sedaj zima, me zanima, če se da dobiti kaj pametnega za kakšno vadbo, aerobiko, itd.. Torej, da se malo ''prešvicaš'', pa da je še zabavno zraven.
3.) Katere so dobre dirkačine?
4.) Se da konzolo ''prilagodit''
? Je več možnih načinov, kaj je potrebno pazit?
5.) Kje se splača kupit zadevo?
6.) Kakšne priključke za na TV ima? Ima SCART, HDMI?
7.) Ali so kaj razlike v igrah za posamezne regije? Npr. če kupim eno igrico v USA ali mi bo delala na domači konzoli?
Če bo še kaj, pa naknadno vprašam.
Aja, pa zanima me, če imata morda tudi PS3 in Xbox360 kakšno igrico namenjeno razgibavanju (pa ne zgolj prstov na rokah
).
1.) Kaj poleg osnovnega kompleta še potrebuješ, da si ''operativen''?
2.) Kaj so tukaj neki Wii Fit, Joga mat kompleti? Kaj to dodatno pomeni? Namreč glede na to, da bo sedaj zima, me zanima, če se da dobiti kaj pametnega za kakšno vadbo, aerobiko, itd.. Torej, da se malo ''prešvicaš'', pa da je še zabavno zraven.
3.) Katere so dobre dirkačine?
4.) Se da konzolo ''prilagodit''
5.) Kje se splača kupit zadevo?
6.) Kakšne priključke za na TV ima? Ima SCART, HDMI?
7.) Ali so kaj razlike v igrah za posamezne regije? Npr. če kupim eno igrico v USA ali mi bo delala na domači konzoli?
Če bo še kaj, pa naknadno vprašam.
Aja, pa zanima me, če imata morda tudi PS3 in Xbox360 kakšno igrico namenjeno razgibavanju (pa ne zgolj prstov na rokah
Nazadnje urejeno: