Nintendo DS vprašanja

Alter.Si

Zelenc'
1. jan 1970
0
0
1
Torej bratranec si je kupil DS in mene malo zanimajo tele kartice, koliko to stane in kako igram potem igre (varnostne kopije)
Pa kako je z uno folijo da se ekranček ne uniči?

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
R4 vmesnik za microsd je okrog 50 eur. + par eur. še za microsd. Ni pa nobene umetnosti sploh, preko card readerja naložiš iz računalnika na microsd igre, microsd vtakneš v R4 vklopiš DS ter izbereš igro. Ni potrebno nič nadgrajevati firmwarea kot pri PSP-ju.

Nazadnje urejeno:

elrado

Pripravnik
21. apr 2008
350
0
16
Mislim da prej okoli 60 eur, pa pazi da ne kupiš 4gb kartice (HDCS ali nekaj takega
smile-1.gif
), ker le ta ne bo delovala. Potem pa iz CDja naložiš nekaj datotek na kartico, ustvariš mapo igre in noter kopiraš legalno pridobljene rome :D . DSja imam že par let (še bajsija), folije ne uporabljam a ekranček je še vedno OK (res pa je, da na zadevo pomoje bolj pazim ko kaki mulček).

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Vbistvu v tanovi V2 verziji R4 kartice delujejo tudi večje microsd kartice kot 2gb.

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Sem. Si prepričan da si imel tanovo verzijo, ker je na tržišču šele kak mesec dni? Govorim seveda o original R4 kartici z drugimi podobnimi zadevami nimam izkušenj.

elrado

Pripravnik
21. apr 2008
350
0
16
Nisem prepričan
smile-1.gif
. Kako se pa razlikuje od tastare. Aja pa če je že kdo probal castlevania test z R4 + kvalitetna kartica. Moj stari Supercard je pri tem pogrnil, tako da sedaj uporabljam G6. Ne vem pa kakšna je situacija zadnje čase.