Citat:
Uporabnik qqqqqqq pravi:
pablo,
kemija ni nujna, poznam en primer, ko tip trdi, da z njegove strani nkol ni blo kemije, da se mu je šlo za fuk, jaz mu verjamem, ker ga zlo dobr poznam. Kasnej se jo je navadu in ugotovu, da je zlo kul oseba, skup sta že 3. leto. Tolk v razmislek ...
Podoben primer sem mel tudi sam, ko ženska do mene ni ničesar čutila in kaj sm naredu? Jo pustu, tko kot ti tile svetujejo? Ne! Nism vrgu puške v koruzo, vztrajal sem, bil "super idealen" vedno in povsod, včasih se osmešil pa vendar, sčasoma me je vzljubila in zdaj ji ni žal, vsaj tko mi večkrat reče in da je pravilno, ker sem se tolko matral okrog nje. Pri ženskah moraš bit vztrajen.
Če se ti v tem trenutku počutiš z njo OK, potem nared, da tko tudi ostane, kar bo pa bo. Zakaj bi zdej delal temu konc, a lahko z zagotovostjo ti in ostali forumaši trdite kaj se bo zgodilo? Ne! Zato bodi in delaj to, kar si dozdej, imej se super. Čas ti bo prnesu to, kar si želiš z njo ali brez nje, sam ne se obremenjevat, ker preprosto nima smisla...
Citat:
Uporabnik pablo pravi:
ksz.
Učer sva šla na pivico, sem ji rekel, da mi je fajn z njo in da je ta buča s kemijo njen problem in se ne mislm sploh sekirat, sam hočem prvi zvedet če ne bo mogla z mano naprej. Je bla ful vesela mojega načina razmišljanja in je rekla, da je tut ona mal pretiravala, da ni tako hudo kot je zvenelo... Uglavnem mela sva se fajn, pr men je prespala, zmenla sva se še za morje... Tko da bom vidu. Js bom užival. Hvala vsem za odgovore.
P.S. Sporočim če se kej nepredvidljivega zgodi.
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
LOOOOOOOOOOOOOOL, sam čakam kdaj bo resnica prisla, pa ko bo kdo "nategnjen"... a ti ves da bo tvoji enkrat mimo priso en ki jo bo zmešal, pa si ti nič ne boš mogel pomagati. Babi se bo mešalo kot da je stara 15 let. LOOOOOOOOL naivneži.
Citat:
Uporabnik kdosemjaz pravi:
Sori, če bi men reku en tip, da ne čuti kemije, mogoče pa se me bo navadu, se mu v istem trenutku zahvalim za sodelovanje in na svidenje v naslednji vojni. Ne vem, kje imate dostojanstvo.
Citat:
Tisti, ki se pa stisnejo k svoji zenski, pa mal drugace razmislajo - se lepo vidi v tej temi.
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Tisti, ki se pa stisnejo k svoji zenski, pa mal drugace razmislajo - se lepo vidi v tej temi.
Tukaj si pa mimo usekal.
Citat:
Uporabnik pablo pravi:
ksz
Pa sej js tut ne vem če čutm kemijo do nje... kemijo sem čutu sam do ene punce v življenju pa še to je blo pr 16ih letih - bil sem z njo 4 leta... mel sem potem še ene par "zvez", sam nobena ni trajala dlje kot 2meseca... Pr tej ženski mi je kul, ker se ful razumeva, pogovarjava, žurava, športava... lahko sam doma leživa pa kartava al pa kej in nama je kul, znam jo nasmejat in ona mene... Tko, da ne mislm se obremenjevat s to kemijo in to sem ji tut povedou, vse kar hočem od nje, je da mi isto sekundo pove ko ne bo mogla več bit z mano... Al sem dost star (28), da bom preživu, sem dal že velik hujše stvari v življenju čez, sploh pa je življenje prekratko da bi se sekirou... Če pa že pride en tip in ji zmeša glavo, pa itak da naj gre znjim... Sej lahk pride pa kakšna ženska pa men zmeša glavo, alkaj?
Citat:
Uporabnik pablo pravi:
Zarad mene se ta tema lahk zaklene (rima). Pa niti nisem tega pisal na forum, da dobim nasvet, ampak bl zato, da se js bolš počutim. Pa brez zamere...