Nimam sreče...

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
Citat:
Uporabnik pablo pravi:
Ampak je problem ker ne čuti nobene kemije in pravi da naj počakam, da se bo že navadila....

bjež od take...bo pa spoznala tipa ko bo kemija zalaufala boš pa ti takratko potegnu (primer iz moje žlahte)...
torej: get the hell out

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
we're really not helping the guy, I guess...
tongue-1.gif

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
ja kdo pa zna poslušat nasvete drugih, k je v takih dilemah? nobedn, vsi znamo bit pametni, če se to komu zravn dogaja, da si pa sam v taki situaciji, boš pa vedno naredil po svoje, pa nič poslušal, pol te pa tepe
uf-1.gif

Raven

Voodoo
25. jul 2007
749
0
16
42
Citat:
Uporabnik sonick pravi:

Ajaa..glede kemije mam še eno vprašanje jaz, mogoče za kakega starejšega altera/ko...Kaj ta kemija je prisotna celo zvezo oz eno dalše časovno obdobje kot je tudi 10+ let, al to po prvem letu dveh izpuhti in se potem moraš naučit živet tak kak pač je...
confused-1.gif

kemija, oz zaljubljenost oz "zagledanost", traja nekako do dve leti, načeloma pa manj. Po tem obdobju, pa sledi navajenost oz z drugimi besedami ljubezen. Kle se šele začne garanje
smile-1.gif
.

Kako vse to laufa, je več kot odlično predstavljeno v knjigi 5 jezikov ljubezni. Ko sem jaz to knjigo prebral, sem začel čisto drugače gledati na svet oz na te relacije moški-ženska. Res, priporočam branje vsakemu. Če bi to vsak par dobil na poroki, majke mi, da bi bilo 50% manj ločitev
wink-1.gif

Kar se pa tiče vprašanja, ki ga je zastavil človek na začetku teme - pingo se mi zdi - bi pa takole rekel: Jaz mislim, da če na začetku ni zagledanosti, potem je tudi kasneje ne bo. Če njej ne dogaja sto na uro, ko je s teboj, potem nevem zakaj bi ji, ko bo minilo 3mesece, pol leta.. 10let? Samo slabše bo, vedno bolj bosta navajena en na drugega in potem se bosta čez 10let vprašala, a to je to, a to je takozvana ljubezen?

Tako da, namakaj dokler lahko brez čustev, potem pa pojdi svojo pot. Njej očitno ne bo toliko bed, če boš kar šel, če ne čuti nevem kaj do tebe.

kwa

Fizikalc
8. avg 2007
1.088
0
36
Citat:
Vedno se mi je zdelo da ji nekaj manjka, vendar nisem nikol načel teme, do včeraj...
Citat:
(kregi, podjebavanje, kričanje, itd).

sam si si odgovoril na vprašanje....ženskam se mora v zvezi dogajat, drugač jim je dolgčas....
bonk.gif

prou zanimivo je, kolk bejb ima "pestre" zveze pa kr vstrajajo....
bonk.gif

se mi zdi da je čedalje več tega....
uf-1.gif

PNG

Fizikalc
24. jul 2007
1.109
5
38
papua nova gvineja :)
Če na začetku ni vsaj neke privlačnosti, si jst zveze sploh ne predstavljam. Sej ne gre za to, da bi kemija delovala tut po ne vem koliko letih, a vsaj neka privlačnost med partnerjema mora bit. Če ne, se potem cel čas sprašuješ, a gre partner seksat s tabo zato, da pač zadovolji tvoje potrebe in mu je zraven gadno, ker ga sploh ne privlačiš, ali pa v seksu dejansko uživa. Ženske znamo pač dobr špilat, če je treba, hebiga...
smirk-1.gif
Je pa vprašanje, koliko časa taka zveza lahko traja...oz. kdaj bo to na žensko začelo ekstra tečnobno vplivat, da jo bo nekega dne ta tečnoba odnesla stran....

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
ti nimas kaj dosti naredit, je pa bolj zanimivo da se taka zenska sploh gre neki, ce pac ne cuti privlacnosti ... tega pa ne bom razumel..a to sam to da ni sama al kako???
A je vsaj dobra baba pa mas ponoc zadoscenje? to le izkoristi...drugace pa glej za drugimi...mors met vedno v pacu ene par njih.
evil.gif

smith

Pripravnik
18. avg 2007
445
0
16
ksz

kaj pa če je ona keš p****?
pa želi bit s pablotom sam, ker je pač on dobro situiran?

tko kot so že rekli, uživaj dokler lahko, ob prvi priliki pa hitro daleč stran!

Nazadnje urejeno:

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
Tudi jst sm mnenja, da mora bit na začetku kemija. Pri meni se še nikoli ni razvilo kaj več, če sva bila z moškim najprej frenda. Če ne klikne na začetku, pol dvomim, da bo kdaj boljše...razen, če je take čudne sorte, da jo zarola šele kasneje. Je pa varianta, da jo odkrito povprašaš o vsem skupaj in ji poveš, da se ti zdi, da ni 100% pri stvari. Mogoče ima celo kak dober argument, ki bi te prepričal, da se splača vztrajat ob njej.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Realnost bo pa taka, da bo Pablo še potrojil svoj trud vložen v to "vezo"..., vedno na voljo, vedno pri roki, ne bo oporekal njenin nasprotovanjem....vse, samo da si mogoče pa le premisli in ga vzljubi. To pa bo njo še bolj odbilo, ker imajo ženske po neki čudni logiki raje tiste, ki naredijo za vezo manj kot one.

Resnica v njeni glavi pa je po vsej verjetnosti takšna, da ga ima ravno toliko časa, dokler ne naleti kaj drugega mimo. Ker ženske ne znajo biti samske in raje skačejo iz veze v vezo..bo počakala, da dejansko dobi nekaj novega in v istem trenutku bo pablo že lanski sneg.

Nazadnje urejeno:

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
odvisno kolk je baba dobra, za neko grdo krulo se res ne splaca zivcev pretegovat.

pablo

Pripravnik
3. jun 2008
149
0
16
ksz.

Učer sva šla na pivico, sem ji rekel, da mi je fajn z njo in da je ta buča s kemijo njen problem in se ne mislm sploh sekirat, sam hočem prvi zvedet če ne bo mogla z mano naprej. Je bla ful vesela mojega načina razmišljanja in je rekla, da je tut ona mal pretiravala, da ni tako hudo kot je zvenelo... Uglavnem mela sva se fajn, pr men je prespala, zmenla sva se še za morje... Tko da bom vidu. Js bom užival. Hvala vsem za odgovore.

P.S. Sporočim če se kej nepredvidljivega zgodi.
smile-1.gif

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.535
1.235
113
vedno drži pri sebi nekje neko rezervo..... ne pado 100% noter

qqqqqqq

Fizikalc
23. apr 2008
1.405
0
36
pablo,

kemija ni nujna, poznam en primer, ko tip trdi, da z njegove strani nkol ni blo kemije, da se mu je šlo za fuk, jaz mu verjamem, ker ga zlo dobr poznam. Kasnej se jo je navadu in ugotovu, da je zlo kul oseba, skup sta že 3. leto. Tolk v razmislek ...

Podoben primer sem mel tudi sam, ko ženska do mene ni ničesar čutila in kaj sm naredu? Jo pustu, tko kot ti tile svetujejo? Ne! Nism vrgu puške v koruzo, vztrajal sem, bil "super idealen" vedno in povsod, včasih se osmešil pa vendar, sčasoma me je vzljubila in zdaj ji ni žal, vsaj tko mi večkrat reče in da je pravilno, ker sem se tolko matral okrog nje. Pri ženskah moraš bit vztrajen.

Če se ti v tem trenutku počutiš z njo OK, potem nared, da tko tudi ostane, kar bo pa bo. Zakaj bi zdej delal temu konc, a lahko z zagotovostjo ti in ostali forumaši trdite kaj se bo zgodilo? Ne! Zato bodi in delaj to, kar si dozdej, imej se super. Čas ti bo prnesu to, kar si želiš z njo ali brez nje, sam ne se obremenjevat, ker preprosto nima smisla...