Nimam sreče...

pablo

Pripravnik
3. jun 2008
149
0
16
Stvar je sledeča:

Stara sva 26-28 let. Ona je končala pred približno enim letom burno petletno zvezo (kregi, podjebavanje, kričanje, itd). V tem letu je si je dala duška in ga 100procentno izkoristila (žuranje, potovanje...). Pred tremi meseci sva prvič zabluzila (poznava se že od prej). V teh mesecih sva bila skoraj vsak dan skupaj, tudi spala. Vedno se mi je zdelo da ji nekaj manjka, vendar nisem nikol načel teme, do včeraj... Začela mi je govoriti, da sem super, da se ful razume z mano, da me ima rada, da takšnega človeka ne bo nikoli več spoznala in da noče nehat z mano (sčasoma bi tudi imela otroke, poroka
confused-1.gif
)... Ampak je problem ker ne čuti nobene kemije in pravi da naj počakam, da se bo že navadila....

Kaj sedaj? Ne počutim se glih super, če vem da tako čuti. Z moje strani je 100% kemija, samo nevem kaj naj ji rečem... Danes zvečer pride do mene in ji morem povedat kaj sem se odločil...
A je mel že kdo kakšen podoben primer?
Koliko zvez lahko rata če od začetka ni ljubezen obojestranska?

Nazadnje urejeno:

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
pa sej to niti ni tako slabo, no... ne vem...

bil sem v podobni situaciji... ne vem... dejansko je začela na polno skakati za mano, ko je izvedela, da me je dokončno izgubila, čeprav to je zelo oster dvorezen meč, ki lahko grdo zareže...

ne vem... takole ti rečem.

če ti je kul z njo, če se imata fajn - dejansko lahko tvegaš in v končni fazi samo veliko pridobiš... lahko tudi izgubiš, ampak... ne vem, kakor jaz gledam na zadevo, boš imel več od tega, če vama daš priložnost...

tudi sam sem bil pred kratkim full v dilemi in zdaj vidim, da sem se pravilno odločil...
wink-1.gif

kot pravi moj moto...

just do it!
wink-1.gif

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Kaj pa vem stari bab je polno si boš že našel tako ki bo isto čutila do tebe kot ti do nje odloči se pa sam!

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
Bejž stran, dober nasvet, al boš imel pa strto srce, sigurno. To je vse, kar lahko rečem.

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Ahaa...jaz se moram strinjat z skorpy
zmaga.gif
Se tudi podpišem pod tole...

Če ni na začetku "kemije" je nikol ne bo! More nekaj na začetku bit, da se karkoli sploh obnese! Zaj pa samo ti moraš vedet kak tip si...lahko nardiš just do it..kot je en gori priporočal, če ti nebo bad ko te bo odhebala..če pa si bol občutliv tip pa ...run forest run..
smile-1.gif

Ajaa..glede kemije mam še eno vprašanje jaz, mogoče za kakega starejšega altera/ko...Kaj ta kemija je prisotna celo zvezo oz eno dalše časovno obdobje kot je tudi 10+ let, al to po prvem letu dveh izpuhti in se potem moraš naučit živet tak kak pač je...
confused-1.gif

gs1422

ekonomist
13. okt 2007
1.158
0
36
44
Dobova
Kemija je tako vedno samo na začetku in te drži tistih par mesecev, potem se pa oba navadita.
grin1.gif

Oba se navadita tako, da potem več ne moreta narazen - dejansko je to samo druga oblika kemije, ki pa si jo ljudje ponavadi narobe tolmačijo.
wink-1.gif

Poleg tega izkušeni moški že vemo, da ženske niso ravno pretirano inteligentna bitja ter, da pogosto blebečejo stvari, ki jih ne razumejo, niso logične oziroma jih ne mislijo.

Dokler jo posadiš na svojega oneta in ti ona lepo zavibrira, ti občasno naredi kakšen sendvič, pove, da je čas, da se umiješ in ti dva dni v tednu prepusti daljinec te ima rada - vprašanje je le še če se zaveda (ni nič neobičajnega za žensko).

Modri nasvet: V višje obrate kot jo boš gnal, bolj bo vlekla!
cool-1.gif

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
sigurno je samo to da bo crknu, to je pa tut vse.

"pablo" ti reci ja, končaš lahko tko kadar hočeš. zgubit itak nimaš kej, lahko se pa sprašuješ kako bi blo če bi reku ja...

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Citat:

Poleg tega izkušeni moški že vemo, da ženske niso ravno pretirano inteligentna bitja ter, da pogosto blebečejo stvari, ki jih ne razumejo, niso logične oziroma jih ne mislijo.

hysterical-1.gif

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
evo, če ni prec kemije, je nikol ne bo, pa nej tip trdi (al pa punca) kakor hoče. Izjema bi bila lahko, da se dva nebi videla nekaj let, pa da bi potem preskočilo kaj.

Kemija pa je res samo na začetku veze, potem to delno preide v eno navadno oz. bolje navezanost in pripadnost, ki pa nikakor ne gre brez spoštovanja drug do drugega in vlaganje v vezo (z ostalim delom štromarja se ne strinjam)

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
Citat:
Uporabnik skorpy pravi:

Kemija pa je res samo na začetku veze, potem to delno preide v eno navadno oz. bolje navezanost in pripadnost , ki pa nikakor ne gre brez spoštovanja drug do drugega in vlaganje v vezo (z ostalim delom štromarja se ne strinjam)

če poenostavim, "kemija" je samo tisto otročje obnašanje na začetku veze, potem je pa samo še navezanost in navajenost da imaš nekoga vedno ob sebi.

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
to je tvoja teorija s katero se ne strinjam, zakaj se potem vsi med sabo ne obnašamo otročje
confused-1.gif

ne, kemija je tisto, da začutiš, da bi osebo ljubil in od nje bil ljubljen, da bi skupaj nekaj ustvarila,...
wink-1.gif

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
zato ker si nismo vsi všeč. za to da sta si 2 všeč ne rabiš nobene kemije, ker je to en velk BS. ljudje smo vizualna bitja in se odzivamo na stvari ki so nam všeč.

kemija je pa za tiste k vrjamejo v pravlice.

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
Kemija na začetku veze je to, da moški govorijo in delajo bedarije pred žensko, ženski je pa to po neki neznani logiki všeč.

gs1422

ekonomist
13. okt 2007
1.158
0
36
44
Dobova
Kaj, boš rekel, da ne drži? Poleg kaj ti je odgovorila skorpy. Dokaz na dlani! Pa tudi z mano se v celoti strinja samo se tega še ne zaveda.
grin1.gif

Če bi se bi pa posumil, da je moški.
grin1.gif

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
zdej vem, zakaj si še devičen...

@ostali:

kemija je zanimiva zadeva. ob različnih vlaganjih v vezo, poglabljanjih le-te, spošovanju in razumevanju svojega partnera, se lahko ta faza kemije tudi podaljše. mogoče ne za celo življenje, lahko se pa s tem kemija zbudi in obudi spomine, ki pa spet pripomorejo k popestritvi veze in s tem avtomatično osvežitvi celotnega odnosa.

ja, kemija dejansko preide v navezanost in navajenost, ampak manj kot je slednjega in da ta element zamenja bolj element zadovoljstva, toliko boljše...

bil sem v dveh vezah, ki so malce dlje trajale. ko se zdaj ozrem nazaj, je bilo preveč navajenosti, premalo spoštovanje in premalo zadovoljstva - skupnega zadovoljstva. preveč se je gledalo na to, da sem bil srečen jaz, oz. samo ona, ne pa da sva nekaj naredila za skupno zadovoljstvo.

@pablo: prijatelj - rekla je, da te ima rada, da te ceni, in da boljšega verjetno ne bo spoznala ... če se ti zdi, da je tako lahko najti žensko, ki bi ti vsaj pol toliko ustrezala, kot ti ona, in te bo poleg tega imela še celo enako rada in bi celo rada imela tvoje otrole - potem jo kratkomalo odyebi...

ampak, ker že zdaj oba veva, da takšne ne boš spoznal... go for her...
wink-1.gif

Nazadnje urejeno:

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik pablo pravi:
Stvar je sledeča:

Stara sva 26-28 let. Ona je končala pred približno enim letom burno petletno zvezo (kregi, podjebavanje, kričanje, itd). V tem letu je si je dala duška in ga 100procentno izkoristila (žuranje, potovanje...). Pred tremi meseci sva prvič zabluzila (poznava se že od prej). V teh mesecih sva bila skoraj vsak dan skupaj, tudi spala. Vedno se mi je zdelo da ji nekaj manjka, vendar nisem nikol načel teme, do včeraj... Začela mi je govoriti, da sem super, da se ful razume z mano, da me ima rada, da takšnega človeka ne bo nikoli več spoznala in da noče nehat z mano (sčasoma bi tudi imela otroke, poroka
confused-1.gif
)... Ampak je problem ker ne čuti nobene kemije in pravi da naj počakam, da se bo že navadila....

Kaj sedaj? Ne počutim se glih super, če vem da tako čuti. Z moje strani je 100% kemija, samo nevem kaj naj ji rečem... Danes zvečer pride do mene in ji morem povedat kaj sem se odločil...
A je mel že kdo kakšen podoben primer?
Koliko zvez lahko rata če od začetka ni ljubezen obojestranska?

Spokaj kufre, če se imaš kaj rad. Škoda časa, truda in energije. Raje vloži vse to v drugo deklico, ki bo "čutila energijo" že takoj in ti ne bo rekla, naj počakaš še nekaj časa, da mogoče pa bo.
bonk.gif

Vem, da nasvetov poslušal ne boš..., ker jih nihče v takšnih situacijah..., ampak ne reci, da nisi bil opozorjen.
evil.gif