Nikon - Jaz sem ...

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Sem glasovala za vse, ki ste dali linke na svoje slike. Lep fotkice so
smile-1.gif
Tukaj je pa slika moje prijateljice in bi vas prosila, da še njej pomagate s kakšnim glasom. http://jazsem.nikonsvet.si/gallery/47/item/8483

lp

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Sem glasoval, čeprav je malo čudna slika - tisti napis gre čez prste ravno na tak način, da misliš, da ima na prstu dva nohta.
Drugi preblisk je bil, da gre za zgodbo v treh slikah, pri čemer tretja manjka: najprej pikapolonca prileti na roko, potem jo s prstom pritisne ob dlan, manjka samo še zadnja slika s končnim pritiskom prsta in pikastim zmazkom na dlani.
grims-1.gif

Ampak to je samo moje mnenje.
smile-1.gif

matejm1994

Fizikalc
1. jan 2009
1.119
2
38
Pozdravljeni, prosim, če bi lahko glasovali tudi zame.
Najlepša hvala.
Glasuj tukaj
Jaz sem vedno glasoval za druge, zato pričakujem, da bodo tudi drugi zame.

LP matejm1994

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
KSZ.

Ena stvar mi ni jasna... Kako se vam da linkirat pa fehtat okoli in okoli vse mogoče po forumih, fejsbookih, mailih,
če ima najbolši 4k glasov. Pred tremi dnevi pa jih je mel 2k in mu vidno in rapidno raste, zadnjim pa sta še dva
z 3,2 in 2,7k glasovi, kako jih nameravate ujet?

Če mas hudo sliko nerabis reklame. In tista pikapolonica je res huda slika.

Kako se vam da za brezveze matrat in folk gnjavit?

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.887
772
113
www.jernej.org
Tudi jaz ne maram tega "reklamiranja".... ampak verjemi, da tudi tista pikapolonica (res odlična slika) ne bi bila tam, kjer je sedaj, brez takega reklamiranja med prijatelji (facebook in mogoč kak forum)... potem ko je pa enkrat med prvimi (na vidnem mestu) gre pa seveda brez reklame samo od sebe (ker je pač odlična slika). Je pa problem, ker je že res ogromno slik (nepregledno), od katerih je večina milo povedano krep in potem brez reklame nikamor ne prideš. Sicer pa ni cilj priti na prvo mesto, ampak samo med prvih 100... tam pa potem ocenjuje žirija (in nagrade ne dobi samo prvi).

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Štekam da je marketinška akcija, samo ne štekam nekaterih sodelujočih, ki jim je čist ravno kakšna je fotka ali ideja, samo da eden drugemu potalajo čim več glasov. Po možnosti prosijo še vse internetno pismene prijatelje, da obesijo njihov link po vseh možnih forumih in se ta zgodba nadaljuje - "bom glasoval za vse, da bodo vsi glasovali zame". V končni fazi je na tem natečaju kar nekaj fotk/idej (se zavedam, da je ideja bolj važna od same tehnične izvedbe fotke) z ogromno glasovi, katere si jih niti slučajno ne zaslužijo. Malo samokritike ne bi škodilo, čeprav je marketinška akcija.

Pa to ne leti zdaj direkt nate. Saj za kakšno dobro fotko tud jst glasujem, če tudi je linkana na forum. Samo mi mora bit res všeč, da dam glas. Alter-skupnost-bulšit nekak ne pali pri meni...

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Se čist strinjam s tabo. Zato sem obupal že prvi dan, ko sem videl na kakšen način deluje igra. Bi moral vsem svojim kolegom najedat vsak dan, da bi prišel med prvih 100. Pa se mi zdi, da je slika čisto ok, ideja tudi.
grin1.gif

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Tovrstno moraliziranje je čisto nepotrebno. Tale natečaj ni ne prvi, ne zadnji, ki se odvija tako, da zmaga tisti, ki ima najmočnejši backup. Na koncu bo tako ali tako med top 100 odločala strokovna žirija.
Tako glasovanje smo videli že pri EMI, spletnem talentu in še tisoč drugih natečajih, kjer so bile nagrade večje kot so v Nikonovem natečaju, tako da je to treba enostavno vzet v zakup. Povsem logično je, da na teh internetnih zadevah nikoli ne zmaga najboljši, ampak tisti z najmočnejšim glasovalnim strojem,
LP

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
In to je motivacija tvoji frendici, ko je poslala sliko na natečaj? Dokazat, da ima dost prijateljev na internetu?
crazy1.gif

Moraliziranje je približno tolk nepotrebno, kot je fehtanje za glasove. Torej sva na istem, right?
smirk-1.gif
Ko že ravno primerjaš ta natečaj z EMO - zelo lep primer. Letos smo imeli lepo demonstracijo kakšno sranje je sposobna izbrat javnost.

enivej... Mi je čist jasno, da moje "moraliziranje" ne bo nič pomagalo, samo vseeno lahko jasno povem, da raje obujajte spomin na glasujzame kje drugje, ne pa da se na natečajih (kakršni koli že so) obmatavate z d€šetiæami
smirk-1.gif

Nazadnje urejeno:

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
give it a rest .... da te lahk en heben natečaj tok s tira sprav.... pač ne glasovat, če nočeš in če si prerastel glasujzame pa pust nas da tekmujemo v številu prijateljev.
cheer.gif

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Ma pust weckota, je samo ljubosumen, ker za njegovo fotko noben ne glasuje, internetnih frendov pa tut nima.
evil.gif

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Ma še nism dal nč gor... bom počakal še kakšn tedn, da jim dam še mal prednosti
grin1.gif