Nikon - Jaz sem ...

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
46
Ljubljana
Kar povprečni uporabnik ve o FB je 1/10. 9/10 je pa samo zbiranje podatkov, za katere uporabniki pojma nimajo! Zaklenjen ali ne.

Kako pa ti misliš, da ti ob odprtju računa na FB le ta predlaga tvoje prijatelje, ki jih v veliki večini vse poznaš? Ugibanje?
ne-ne-1.gif
Vse telefonske, smsi, klici, podatki itd itd se naloži na "senčno stran" FB, pa uporabnik sploh ne pomisli na to.

In si folk pošilja številko tekočih računov preko emailov ali pa SMS ..
stupid-1.gif

Pa je to samo kapljica v morje .. Res se zamislite, kaj delate. Naj bo v opozorilo ali pa svarilo ..

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.164
4.149
113
Ej delno se strinjam, datamining je tu kar precej obsežen ..

Ampak številka TRRja pa!
bonk.gif

Številka TRRja je kot številka gat - če jo veš lahko nekomu kupiš gate kaj več pa ne moreš ...

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.080
11.187
113
gre za podatek ki ga povežeš z dejansko osebo. in ko imaš X teh podatkov povezanih med seboj, pa že lahko kaj iz tega potegneš, in to delajo nepridipravi.
če malo za hec rečem Črke posamezne O, L, G, E, S ne pomenijo nič so le črke če jih zložiš pravilno skupaj pride ven GESLO, opa, pa še osebo rabimo, pa je že broke
smile-1.gif
recimo.

SoulMan

Majstr
9. sep 2007
3.265
154
63
Celje
Citat:
Uporabnik kripo pravi:
Samo ne se potem čuditi, zakaj imate račun prazen, kredit, ki ga niste vzeli, kupili avto, ki ga nimate, vpisani v razne klube z vstopninami, za katere niti ne veste, da vas čudno gledajo, ker po raznih forumih pišete neumnosti, pa tega ne veste, ker vam je nekdo "ukradel" identiteto itd itd

Bemti, nisem vedel, da lahko na podlagi mojega imena, priimka, podatka o šolanju, informacije kateri avto vozim in kateri telefon uporabljam najameš kredit... Izdaj mi skrivnost, ker nazadnje mi ga še z dosti več podatki na banki niso odobrili...
cry12bpy.gif

Nives

Zelenc'
28. maj 2010
8
0
1
V splošnih pogojih piše:
" 8. člen.: Število izdelanih oglasov ni omejeno."

Katera je tvoja fotografija v natečaju? Če želiš ti lahko pomagam pri glasovanju.
smile-1.gif

LP

Nives

Zelenc'
28. maj 2010
8
0
1
Ravno sedaj sem si ogledala tvojo fotografijo in sem glasovala - ker je lepa fotografija.
smile-1.gif

Lahko pa posredujem link še komu, če želiš. :D