Nikon - Jaz sem ...

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Temu se reča prava promocija. Nardiš spletno stran in ljudje ti sami prostovoljno delajo reklamo
smile-1.gif

panoramic

Fizikalc
20. mar 2010
1.837
0
36
Nikon je v zadnjih dveh letih naredil raztur v Sloveniji. Pri DSLR-jih je s par procentnega tržnega deleža prišel na 1:1 s Canonom, v vstopnem segmentu ga je lani celo prehitel. Rdeče rešuje to, da so daleč spredaj pri kompaktih ... če bi se Nikon še tam izkazal kot dostojna konkurenca, bi Canon na račun anemičnega zastopnika v Sloveniji pušnil na veliko.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Jah, menjava zastopnika se je splačala...kako je bilo pa prej, raje ne govorim, edin tajnica je bila hot. Baje.

alcyx

Fizikalc
19. jul 2007
2.091
0
36
Bizeljsko
Uf se vas je nabral. Od začetka sem še folgal talat zvezdice pa alte zdej pa neč več. Oddaš lahko vsak dan nov glas, zato lahko danes ponovno glasuješ na http://jazsem.nikonsvet.si/gallery/47/item/436 in mi tako pomagaš priti višje. Trenutno sem na 10 mestu in za prvim zaostajam okoli 240 glasov. Zelo bi bil hvaležen vsakega glasa...

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.164
4.149
113
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Citat:
Uporabnik gretzky pravi:
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Super tema tole.
zmaga.gif

Končno sem izvedel, kako nekateri uporabniki izgledate.
aplauz.gif

In kako jim je ime.
Eni pod tabo je Sanja npr.

Potem greš pa še na google - image search - vpišeš ime in izbereš barvo ki ustreza barvi kože - oranžna, rumena, pinky (izkjučit moraš "varno iskanje")!
evil.gif

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
46
Ljubljana
ksz ..

res me preseneča vaša "brezbrižnost" glede zasebnosti
frown-1.gif

OK, sicer je pa zame že pravo ime in priimek na FB preko meje razumnega
stupid-1.gif
Samo ne se potem čuditi, zakaj imate račun prazen, kredit, ki ga niste vzeli, kupili avto, ki ga nimate, vpisani v razne klube z vstopninami, za katere niti ne veste, da vas čudno gledajo, ker po raznih forumih pišete neumnosti, pa tega ne veste, ker vam je nekdo "ukradel" identiteto itd itd

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik kripo pravi:
Zaradi nekega tekmovanja (pri katerem itak nimate možnosti brez FB) ste pripravljeni vsem dati na plano vaše ime in priimek
zmaga.gif
. Z googlom do vaših podatkov in ... V VL so takšni in drugačni ljudje, ki jih ne poznate! Mogoče vam je kdo zameril kakšen replay, ki ste mu/ji ga dali .. zdaj mu dajete pa vse na plano ..

Kaj meni pomaga ime Janez Krjanc Ljubljanska 5, 3000 Celje?

Grem v TIS in imam več kot miljon teh podatkov... Kaj si lahko z njimi začnem?
confused-1.gif

Kličem če bodo kupli novo matraco?

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
46
Ljubljana
M,
ne bodi tako naiven. Več kot imaš podatkov o nekom, lažje je priti do "njega". In folk daje na net VSE podatke o sebi. Boljši kot je "nepridiprav" manj podatkov potrebuje.

Zgolj kot primer:
pred kakšnim letom dni je britanski veljak (ne vem več kdo, mislim pa da je bil finančni minister) javno na televiziji zatrjeval, da si nihče ne more nič pomagati s številko nekega TTR računa. In je javno povedal številko svojega. Ni minilo nekaj minut, ko je TV postaja dobila mail od "nepridiprava", da je z njegovega računa nakazal neki organizaciji nek minimalen znesek. Takoj so rpeverili njegov račun in se je še v istem prispevku vsem britancem opravičil, pokesal in priznal, da je varstvo podatkov še bolj pomembno in občutljivo, kot si je mislil.

Pa je to zgolj banalen primer.

In kaj lahko narediš s podatki iz TISa? Npr. gre na FB in vpiše to osebo. Jo poišče in gor ima ta oseb aobjavljen svoj rojstni dan, pa kod se potika, pa kdaj gre na morje, pa kakšen alarm imajo doma (ČE ga sploh imajo), itd itd in pol ni treba veliko, da nekdo izkoristi "priložnost".

Nazadnje urejeno:

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
In kaj bo nekomu moje ime in priimek? Na FB pa itak zavračam vsakega ki ne vem od kje je. In to je to. Pa FB ni moje življenje da bi vsak vedel za vsak trenutek kje sem in kaj delam. Samo nekateri imajo dostop do vsega profila, za večino pa je itak zaklenjen.

Nič. Nimam pa kaj skrivat, sploh pa ne pred forumaši, ker mi je vseeno.

TRR... bog pomagaj, upam da mi kakšen nepridiprav kaj nakaže gor
grin1.gif
, vzeti nima nič.

Nazadnje urejeno: