Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Verjetno res, samo se mi zdi, da je to bolj marketinška fora, podobno kot Mpixli pri kompaktih. Ko bom pucal senzor, bom za foro izključu ta sistem, da vidim kolk več praha se brez tega nabere.
Pri meni se kar obnese...mam več bodyev, enega s tem sistemom in na senzorju je dejansko zelo malo prahu v primerjavi z ostalima dvema, ki tega sistema nimata. Me je pozitivno presenetilo...
sem bil v BigBangu, definitivno je objektiv brez VR. Imajo pa tudi Sony alfa200 za isto ceno. Mimogrede sem vrgel uc se v Meckatorju v BTCju, pa nima D40x, sploh. Mogoce je v Siski
Ta objektiv itak ni uporaben. Na D40x bi temu ustrezal 35mm.
Drgač se pa strinjam, da je bil to včasih zakon objektiv. V analognih cajtih. Sem ga mel.
Kar se tiče najcenejšega ranga DSLR - a ste vsi profiji kle a kwa? Itak je pa najcenejši nikon al pa canon še vedno nikon al pa canon. Ko pa kdo sony omeni pa vedno na walkmana pomislim.
Canon 1000d je bolj entry level kot 450d. 1000d, je tudi na podobni cenovni ravni kot d60.
Glede VR. Če je razlika v ceni med vr in non-vr kitom za cca. 30 eur, bom pa raje dodal in vzel vr, ki je tudi če se ne motim novejši objektiv kot tisti z vr.
Se umikam iz teme. Me tako napadate, kot bi pljunil čez Nikon.
jst sem lani kupu y vr objektivom za 600 vse skup + garancija se zgodi 3 leta pa ti povem da je fotič prva liga prerastu ga še nisem in ga tudi ne bom, mel sem razne canone pentaxe in ostali crap. Vendar ostanem na nikonu in nikorju in nikamor več za to kar ga potrebujem in potrebujem ga veliko je več kot odličen zelo dober accumulator podpira stari flash od yashice b.p. dela ko raketa slike so zelo lepe če ne exelente.
No ja, če bi slučajno pogledal pentaxa za enak denar bi težko rekel, da je crap. Za razliko od nikonov in canonov v tem cenovnem rangu ne delujejo kot cenene plastične igračke. Ostalo je pa itak tam - tam, stvar okusa.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.