Nič ni narobe

kavboj

Fizikalc
30. avg 2007
2.219
0
36
Indeed. Kdo bi jih razumel? Sam brez njih pa tud ne gre.
grin1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
ksz

me že par let zanima, žensko mnenje, v čem je res fora tega
m: kaj je narobe?
ž: nič
m: kaj je narobe
ž: nič ni narobe

tu bi bil sicer že prostor da spoka okol kepe
evil.gif

zaj predpostavljam da bote uporabnice rekle da ve pa že niste take, blablabla, bistvo me zanima
grin1.gif

Jaz se s tem sploh ne obremenjujem več. Vprašam "A je kej narobe?". Če reče nič, ne sprašujem več, ampak se obnašam, kot da je vse ok. Če je še naprej tečna brez razloga, grem domov, pa naj si potem sama sprosti ventile.

kavboj

Fizikalc
30. avg 2007
2.219
0
36
Ja najboljš je ignorirat, ker povedala ti itak ne bo. Če praviš, da ni nič, ni nič. Ok.
grin1.gif
Sam rabiš nekaj časa (in živcev), da prideš do tega spoznanja.

Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Če je še naprej tečna brez razloga, grem domov, pa naj si potem sama sprosti ventile.

Če pa živiš skupaj je pa treba še mal več "treninga" ampak se tud to osvoji.
grin1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Hecno je, da če se potem ti delaš kot da res ni nič in "ne opaziš" njenega muhastega obnašanja, začne z vedno vidnejšimi signali opozarjat, da neki ni kul, hkrati pa ima v glavi notranji monolog: "kaj a ne vidiš, da je neki narobe, a ne vidiš, da se čudno obnašam!!!".

Čeprav je prej žnjkrat rekla, da ni nič.

Ðizs.

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
ksz

me že par let zanima, žensko mnenje, v čem je res fora tega
m: kaj je narobe?
ž: nič
m: kaj je narobe
ž: nič ni narobe

tu bi bil sicer že prostor da spoka okol kepe
evil.gif

zaj predpostavljam da bote uporabnice rekle da ve pa že niste take, blablabla, bistvo me zanima
grin1.gif

Jst imam pa podvprašanje za uporabnice:

Situacija: Ona bolj ali pa manj tečna.
m: zakaj si tečna
ž: nisem tečna
m: zakaj si pa potem take (tečne) volje?
ž: &%$#%&/()(/&%$#$%&/(&%$#$%&/&%$#$%& !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Namesto hieroglifov vstavi poljubno dretje ali še en tečen odgovor.

Zakaj tak odziv kot da bi ji recimo rekel da ima majhne?

PNG

Fizikalc
24. jul 2007
1.109
5
38
papua nova gvineja :)
ksz

se strinjam, da se v glavi bejbe resnično nekaj dogaja. Je pa vprašanje, če je to res zaradi veze same. Kot si rekel, je zadnje čase bejba polno okupirana in dejansko obstoji možnost, da drugačno razpoloženje in usahla potreba po seksu izvira iz preobremenjenosti. Tut meni v času trojčkov na faksu (izpitov
wink-1.gif
). Druga, verjetno bolj verjetna možnost pa je, da bejba počasi že razmišlja, ali je to to in le čaka na primeren trenutek, da zadevo zaključi in spoka kufre. Ker, v kolikor bi šlo za prvo varianto, bi najverjetneje povedala, kaj jo teži in razložila svoje vedenje.
Če bi bla jst na njegovem mestu, bi bejbo postavila pred dejstvo-ali naj se neha tako obnašat ali pa naj končno pove, v čem je problem. Sicer mi je bolje sami
smirk-1.gif

dentex

Guru
20. sep 2007
2.758
649
113
Oh ja, dragi moji tko je to.
Par postulatov ljubezenskega in zakonskega življenja:

Ž: mater sem debela v tej obleki
Kateri koli odgovor ni pravilen

opcija 1. Ne muca ful si fajn in sexi u temle gvantku
Ž: prasec enkrat u življenju ne moreš odpret gobca da se nebi zlagal!!!!

opcija 2. Mogoče si pa res malo preobilna v tele oblekci
Ž: kako si lahko tako nesramen, pa saj se trudim, da bi dobro zgledala

Pa smo spet tam.

Glede enkrat na mesec: pa saj ni edina ki jo ima, desc naj se u roke uzame pa direk pred dejstvo postav.
V veliki večini primerov kombinacija saj ni nič in/ter ni mi do sexa ( glavobol, obveznosti...) ne prinaša nič pametnega.

Zmeraj je pa več možnosti:
1. ma druzga
2. je frigidna( po začetnem pisanju ni bla)
3. jebe se ji za dečka, ker jo ni dovolj dobro
4. noče več ker je preslab
5. noče več ker bi on skoz ona pa najraj samo do takrat, ko bo to njej odgovarjalo in pasalo.
6. Baba je pihnena in nima vseh kur na štangi
7. nej jo skensla pa bo sej so tud druge okrog.

Zgublat cajt za neki kar ne pokaže niti najmanjšega interesa je BV.
Jokat na tujmu britofu pa tud ( še bolj BV)

lpD

kdosemjaz

Fizikalc
1. avg 2007
1.654
0
36
Bejba je razvajeno dete, ki ima rado pozornost. Tudi jaz bi v tem primeru enkrat vprašala, kaj je narobe, potem pa pustila, da se kisa v svojem gnevu. Da se vam da, ej!
bonk.gif

Če bi se dalo, bi se skušala pogovorit kot normalno odraslo bitje, če je pa bejba en froc, pa sploh ne bi hotela imet opravka z njo v prvi vrsti.
13.gif

qqqqqqq

Fizikalc
23. apr 2008
1.405
0
36
Zakaj se ne pogovorita, češ, da ne ve men nebi zadostovalo! Razn če je stara -20.

Drgač je to normalno, da včasih ne moreš sexat iz takšnih in drugačnih razlogov in da po 1/2 letu je normalno, da se vse umiri, vse gre po "ustaljenih poteh". Če pa ne kaže ljubezni do njega, nej ji pove kako se počuti, ni sile, da se neb zmenila. Če je res, kar si napisal, potem neki ne štima, možno, da je samo obdobje, mogoče ji pa res neki ne ugaja, še enkrat pogovor.

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.535
1.235
113
do zdaj je še vedno najboljši predlog bil tale:
Citat:
Uporabnik Dzexon pravi:
Naj ji pobere kreditne kartice, spakira kufre, preden jih bo imela čas zmetati skozi okno, spotoma pozabi nahraniti njeno zlato ribico in se odseli. Ko bo na varnem, naj napiše SMS, da rabi nekaj časa zase in da ni ona kriva, ampak on. Babi ne bo nič jasno, ker se bo umaknil s taktiko, ki jo ona že nekaj časa načrtuje.
evil.gif

hysterical-1.gif

dekca

alter gentleman
25. jul 2007
3.964
0
36
123
Citat:
Uporabnik PNG pravi:
ksz

se strinjam, da se v glavi bejbe resnično nekaj dogaja. Je pa vprašanje, če je to res zaradi veze same. Kot si rekel, je zadnje čase bejba polno okupirana in dejansko obstoji možnost, da drugačno razpoloženje in usahla potreba po seksu izvira iz preobremenjenosti. Tut meni v času trojčkov na faksu (izpitov
wink-1.gif
). Druga, verjetno bolj verjetna možnost pa je, da bejba počasi že razmišlja, ali je to to in le čaka na primeren trenutek, da zadevo zaključi in spoka kufre. Ker, v kolikor bi šlo za prvo varianto, bi najverjetneje povedala, kaj jo teži in razložila svoje vedenje.
Če bi bla jst na njegovem mestu, bi bejbo postavila pred dejstvo-ali naj se neha tako obnašat ali pa naj končno pove, v čem je problem. Sicer mi je bolje sami
smirk-1.gif
Prva teorija odpade, ker je bilo v uvodnem postu rečeno, da je bilo najprej usihanje sexa, šele nato povečevanje obveznosti.
Torej ostane samo varianta 2 - tipa ima zaradi samo njej znanih "razlogov" poln kufr in se pripravlja na potovanje. Res bi bil najboljši recept, da tip odpotuje prej - tj čimprej.
cool-1.gif

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.535
1.235
113
...in preden se odpravi na potovanje še mora najt nekoga novega, da jo bo spremljal.

in potem pridemo do klasičnega "opica sindroma"
grin1.gif

motoristic

Fizikalc
18. avg 2007
1.315
21
38
Ljubljana
ksz. so že drugi povedal... ženska ima jebača, prec, ko se prepriča (liana test), DA drugi odgovarja tudi v drugih pogledih bo sedanjega (beri starega) na čevelj dala.

madam_orange

Pripravnik
25. jul 2007
388
0
16
oranžna cona
Ja, bejba se ga iočitno hoče znebit, mogoče je njen načrt ravno to, da ga bo s to ignoranco spravla do tega da bo on pustil njo, tako da ga ne bo imela na vesti...

Kar pa se tiče tistega monologa: kaj je draga?...nič ni...
Tudi jst sm taka, priznam:p! In "nič ni!" izrečem zato, ker v tistem momentu ne morm govort o problemu, enostavno ga ne morm izdavt-cmok v grlu...po tem me vedno pusti pri miru, nikoli ne leze vame, čez cajt pa mu pol lahko povem...stvari nikol ne ostanejo nerazčiščene, sam mal cajta rabjo...tko je in tko deluje:D
Da ne bo zdej kdo mislu da je skos tko...največkrat ko mam jst "vesele dni"...da pa bi se fantje enkrat nehali pritoževati nad našimi veselimi dnevi, bi vam za 2 dni posodila svoje...mogoče bi vas preživelo 50%, pa ne ve če, stavr je namreč najbol tečna za nas, veliko bolj kot za vas...

Nazadnje urejeno:

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.535
1.235
113
ki je stara 29 let?
hysterical-1.gif

saj to je problem ja.... redko katera je še resna :S