HE Moste je prešvoh za karkoli.Citat:
Uporabnik Tenforest pravi:
Dodajam še Bohinj...skratka 3/4 Gorenjske brez elektrikeCitat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Zanimivo, da na Spinu ni nič, pa čeprav gre za tako velik izpad.
Imajo preveč dela z bolj pomembnimi intervencijami. V kranju naj bi gorela hiša, pa v križah naj bi bilo nekaj... pa poplave npr podvoz AC Radovljica-Begunje 1m vode....bojo že napisal ko bo cajt.
Aja štrom je nazaj samo občasno malo mkrne.
Me pa nekaj bega če je crknilo pri zlatem polju tako sem jaz slišal kako to, da je recimo izpadla Radovljica, Bled, Jesenice, Bohinj?
A imamo samo en daljnovod? Kaj pa He Moste kam gre ta elektrika?
so odjemalci - gospodinjstva + podjetja? oziroma kakšna je definicija odjemalca?Citat:
Uporabnik IbizaDriver pravi:
Danes zjutraj je bilo po radiu da je bilo brez elektrike 60.000 odjemalcev. To je pomoje še več kot 100.000 prebivalcev.
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
zakaj ne?
<iframe width="420" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/SQIgPVU87MY" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Še vprašašCitat:
Uporabnik binebane pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
zakaj ne?
<iframe width="420" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/SQIgPVU87MY" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
samo je pa dobro narejeno, človek bi skoraj vrjel... vrjetno marsikdo celo vrjame
nič ne vprašamCitat:
Uporabnik jest5 pravi:
Še vprašašCitat:
Uporabnik binebane pravi:
samo je pa dobro narejeno, človek bi skoraj vrjel... vrjetno marsikdo celo vrjame
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Meni ga ni skurilo, so pa bile vse lučke ugasnjene, kljub temu, da je bil napajan (kabel v vtičnici). Si probal kabel potegnit vunte in ga potisniti nazaj v elektriko?
si off bom sebjaz da se bo splacal brisat.Citat:
Uporabnik stein pravi:
To je tajni načrt klerofašistov za povečanje natalitete (in s tem posredno rešitev pokojninskega problema)
zato je pa to načrt klerofašistov - njihovi načrti nikoli niso dobriCitat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Ta nacrt ni dober. Poveca se stevilo otrok brez vrtca, subvenionianje prevoza in malice ter bonov, vec je brezposelnih,cez 60let pa se vec penzionistov. S tem samo stoois na neko spiralo
Citat:
Uporabnik Tenforest pravi:
Eden pove vse
Citat:
13.09.2012 22:35
Nenačrtne motnje, omejitve, prekinitve, oskrbe - z električno energijo
KRANJ, Cela gorenjska je brez elektrike
13.09.2012 15:11Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Hja spet je ni