Citat:
Uporabnik futuristic pravi:
Mislim, ta je pa smešna. Če bi kaj takega dali ven za iPhone, bi bila pa takoj vojna, da gre za zaplankane ovce in podobno ...
Citat:
Citat:
Uporabnik crashednburnt pravi:
Mislim, ta je pa smešna. Če bi kaj takega dali ven za iPhone, bi bila pa takoj vojna, da gre za zaplankane ovce in podobno ...
Citat:
Citat:
Uporabnik crashednburnt pravi:
Pa saj z iPhone 6 je bilo zelo podobno. Stem, da tam se je začelo tako, da so uporabniki na twitter dajali fotke, da se jim je telefon v žepu zvil.
In sledil je tale test, ki je temu tipu prinesel muchos dineros (iz youtube oglasov):
https://youtu.be/znK652H6yQM?t=78
Dejstvo je pač, da aluminij je mehek in telefoni čedalje tanjši in daljši; posledično je vsako novo generacijo lažje prepogniti.
Edina rešitev, ki jo jaz vidim je ta, da bi bila baterija čez cel telefon ali pa da namesto aluminija začnejo uporabljati titan...
P.S.
Tale tema je o Nexus 6P in 5X, prosim ne jo spremeniti v vojno ios vs android...
Citat:
Uporabnik ClAy pravi:
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
Ne si delat tega. Verjemi da noces imeti kitajca. Jaz bi ti priporocal lg4. Mega raketa za zmerne pare in predvsem z podporo, ki je pri posevnookih neobstojeca.
Kot, da je pri kakem Samsungu, kaj bolje z podporo. Plačaš kot žuti, pa glej ga zlomka, da so se šele pred tedni spomnili, da bi SGS 4 GPE nadgradili na Android 5.1. Da o kakih popravilih ne govorim. 6x na popravilu. 7ič, ko mi pa poteče garancija pa mi rečejo, da je pokvarjen en čip, ki je namenjen za statistiko baterije ( potrebno plačilo za menjavo osnovne plošče). A v 4 servisih pa tega niso hoteli ugotoviti. Sem se pač sprijaznil, da imam 2% baterije, pa mi telefon še zdrži po 1 uro pogovora. Pa odkar je prišel na SGS 4 android 5, je to polom od poloma. Tak, da kaj ti pomaga neka kvazi podpora, če pa je sowftware za en drek, sploh njihov LagWiz. Povrh še pa ta blesav Knox. Samsungi so mi kar vredu, samo kaj ko telefon enkrat rootaš pa namestiš kak custom rom, pa ti gre garancija. Ker ne rabim pol programov in si namestim tiste, ki jih sam potrebujem.
Sem imel LGja G4 in G3 na preizkusu. Res dobra zadeva, ampak vsaj za mene je problem vzdržljivost baterije.