Ok, sem dal factory reset v setings, pa se je po reboot pojavila številčnica za odklep SIM po minuti, tako da sem že par korakov naredil vmes. Zato sem še v recovery 2x sprožil factory+cache in cache, tako da sem ga pošteno namučil. =] Zdaj zgleda vredu. Za odklep SIM se je takoj pojavilo. Hitrost samega OS je super, aplikacij pa ne upam probat zagnati, ker se bojim, da se bo spet pokvaril. Hehe xD
Moram pa še dodat, da sem danes opazil pred factory reset, da sem imel grozen signal. Skoraj polovica je časa je bilo brez signala. In SOT je bil nekaj čez uro pri skoraj prazni bateriji.
Je pa na xda vedno več ljudi, ki ima podobne težave. Slab SOT, slab signal, WiFi drain (So prišli do ugotovitve, da niso buga popravili, ampak ga samo prikrili. Pod battery drain manjkajo %), potem LAG. Prednostne aplikacije za zvok niso namesto silent moda, kot sem jaz mislil, ampak je pomanjkanje silent moda dejansko bug. Se ga da popraviti, ampak je treba pol za vsako spremembo glasnosti narediti deset, tako da bo treba počakati na novi update.
Torej, L se mi zdi bomba. Velik korak naprej od 4.x.x., tako da razumem, de je potrebno malo časa, da se stvar porihta v nulo. Čeprav pa je Google imel za nekatere stvari od Preview pa do uradne izdaje veliko časa, da bi lahko par stvari porihtal. =]
Edit: Zdaj ko sem ga posilil s 3x Factory reset in clean cache, se mmi po pol dneva zdi, da je zdaj vredu. Za baterijo in signal še ne morem ravno povedat, po hitrosti pa se zdi, da je zdaj tisti obljubljeni 2 kratnik KK.