Se pravi bo še cestni infarktHvala. Bazne postaje po dolini so mrknile.
Ni se pa samo savinji spipal, trenutno se odločajo ali bodo na Savi na Brodu v Lj avtocesto zaprli.Poglej priponko 70109
Je že na 983Ne da bi vedel.
Mura ima pretos 880m3/sek . Iz 730 na 880 je prišlo v uri in pol.
Rekord ima 1354.
Upam, da bo do nedelje res padlo samo 30-40 litrov, čeprav se mura napaja tudi iz "koroških" padavin.
Hočeš ali nočeš mi gre po glavi Nika, ki je minirala zakon o ureditvi poplavnih območij. Pa dajmo se spet sprenevedat...Točno tale odnos vas hebe, bedaki. Pol Slovenije pod vodo, vi bi pa še tu našli politična obračunavanja. Sam čakam še to od kakega pacienta tvoje sorte, da je kriva Nika, ker je zminirala zakon.
Zgornjo Savinjsko dolino poznam precej dobro, še posebno Ljubno ob Savinji in si ta hip fejst težko predstavljam, kako je zdajle vsem tem dobrim ljudem tam, ko jim besni sicer prijazna reka.
Hočeš ali nočeš mi gre po glavi Nika, ki je minirala zakon o ureditvi poplavnih območij. Pa dajmo se spet sprenevedat...
Sicer v teh extremnih situacijah bi to bil blažev žegenj, ampak vseeno droptinica njene zasluge je sigurno tukaj.
okej, torej danes smo složni, od ponedeljka dalje pa spet fašisti pa hitler pa tote
Ti nisi...okej, torej danes smo složni, od ponedeljka dalje pa spet fašisti pa hitler pa tote
Ti nisi...
Zakaj pa potem ne maraš ponedeljka?sem zbrani klapi, ki že od 5 zjutraj bašemo vodo z empri povedal, da tudi če nismo volili goloba, lahko še dalje pomagamo, da danes smo tudi mi ljudje.