Drži. Pohiti, dokler je še prevozna.AC LJ-KR zihr ne preverjajo vinjete? Da vem, preden grem.
So. Avstrijci tudi. Se je pa napolnilo nazaj in Avstrijci so prejle javili, da bodo povečali pretok po Dravi.
lahko nehamo jeklenkam pravit bombeSame bombe seveda ne bi razneslo.
Problem je, ker uhaja konkretna količina plina in se lahko tudi na "odprtem luftu" ustvari lepa količina eksplozivne mešanice, ki bi ob morebitnem vžigu dobro vsekala.
Da se bi goreča bomba nato kam zataknila, je pa še dodaten bonus.
plin se ti lahko nasiči v nekem "prostoru" potem je to eksplozija.Tole ni tak problem, ker gre za plin. Mene tukaj bolj skrbi koliko škode bo zaradi mase cisterne. Če kdo tole prižge, bi bil problem, če se taka cisterna zagozdi pod nečem gorljivim. dokler plava po sredi ulice, lahko tudi gori in ne bo škode. Eksplodiralo tole nebi. Tole s plinom je bolj psihološka kot dejanska. Mene bi bolj skrbela kak cisterna kurilnega olja. Če tole zagori bo samo plamen v zrak, in še to omejenega premera, bo pa visok.
Vem da ni ravno pomembno ampak ta most ni bil Plečnikov.
po novem zašodranem lentu...se bodo dela zamaknila za kakšno leto ali dve.dost lufta več ni v mb. centimetri pa gre po lentu
Bla bla bla
Iz prve roke lahko povem, da je hudo slabo. Zase ne vem, ali mi hiša še stoji ali ne. Ni elektrike, komunikacije ne delajo, lahko samo čakam na slike iz neta in upam, da ni moje na sliki. ...
V Črnučah najprej gredo vrtički!V Črnučah (LJ) pred nekaj minutami sprožena sirena. Zakaj ne vem, predvidevam pa, da je Sava prestopila.
Avtomatska kontrola vinjete. Kamera. Se bo 100% dal zment!AC LJ-KR zihr ne preverjajo vinjete? Da vem, preden grem.