Neurja 2023

Feniks

Fizikalc
16. dec 2021
161
37
28
Prov ne morem verjet, da je vsak dan več enih teoretikov zarot, sploh po FB. Čist pod vsakim postom so zdej že komentarji, da to in ono ni naravno. Zdej že plimne oscilacije, ko se voda v parih sekundah spusti in dvigne, niso več naravne zgleda. Za ves drek so haarp pa chemtraili krivi, pa ne vem kaj, samo razvajena družina s po dvema avtomobiloma na osebo, s klimo v vsakem skretu, itd., ni nič kriva. Roko na srce, jebemo naravo vsi s svojimi razvadami in noben nima kej za govort, da nekaj ni naravno. Kar je nenaravno, je človk s svojim početjem v naravi!
Take komentarje imam najraje. Naredi uslugo naravi in se pač odstrani iz nje. Problem, vsaj zate, rešen.

p4pe

Guru
24. feb 2010
1.604
997
113
48
KR
Če ti tako praviš.

Pošteno me zvije, ko vidim neumnosti. Ampak ne glede na to; geoinženiring obstaja, se izvaja in je resna stvar. In ima ter bo še imel posledice. Hude. Tudi in predvsem za naravo.
Se mi je kr zdelo, da nisi štekal poante mojega posta. Poanta je bla, da je na FB-u, če se ps mal narobe uščije, za to krivo nekej nenaravnega.
Ampak, OK, tvoja želja je bila, da se odstranim iz narave... ne bom, sem pa zaključil debato, predvsem s tabo. Sej sem si sam kriv, kva pa sploh postam na vsake kvatre tle na Alter. :bonk:

• Všeč mi je
Reactions: ishtar007

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.450
3.766
113
People are dying. People are losing their home.
Greta Thunberg
F12hFIAWAAEtgoF.jpg

Feniks

Fizikalc
16. dec 2021
161
37
28
Se mi je kr zdelo, da nisi štekal poante mojega posta. Poanta je bla, da je na FB-u, če se ps mal narobe uščije, za to krivo nekej nenaravnega.
Ampak, OK, tvoja želja je bila, da se odstranim iz narave... ne bom, sem pa zaključil debato, predvsem s tabo. Sej sem si sam kriv, kva pa sploh postam na vsake kvatre tle na Alter. :bonk:

Ne vem kao bi človek tolmačil tole
Roko na srce, jebemo naravo vsi s svojimi razvadami in noben nima kej za govort, da nekaj ni naravno. Kar je nenaravno, je človk s svojim početjem v naravi!
kot da je treba človeka odstranit.

Ampak ne nehat pisat zaradi mene. Tudi jaz se oglasim samo za praznike.

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.764
5.913
113
Za tole dogajanje obstaja precej logična razlaga. Pas (meja) med afriško vročino in severnim hladnejšim zrakom se nahaja ravno nad Alpami (Švicarskimi, Italjanskimi) kar omogoča idelane pogoje za razvoj nevihtnih celic. Vse ostalo je samo fizika. Južna Italija ima še vedno lepo vreme in visoko vročino.
Včasih je ta pas bil nižje in ni bilo takih ekstremov. Zakaj se je ta pas dvignil, bi rekel da zaradi global warming. Mogoče se bo v prihodnjih letih dvignil še bolj severno, takrat pa nas čakajo ne nevihte ampak suša.

p4pe

Guru
24. feb 2010
1.604
997
113
48
KR
Ne vem kao bi človek tolmačil tole

kot da je treba človeka odstranit.

Ampak ne nehat pisat zaradi mene. Tudi jaz se oglasim samo za praznike.
Nisem ciljal na to, da je treba človeka odstranit (itak bomo to naredl sami s sabo), ampak da se je treba mal zamislit kdaj, zakaj je tem pojavom v naravi tako, ne pa, da je vedno en drug kriv. Najlažje je rečt, da je za to kriv geoinženiring. Ampak, zdej pa res dost off topic.

dejan_

Guru
23. maj 2012
2.456
2.176
113
Prov ne morem verjet, da je vsak dan več enih teoretikov zarot, sploh po FB. Čist pod vsakim postom so zdej že komentarji, da to in ono ni naravno. Zdej že plimne oscilacije, ko se voda v parih sekundah spusti in dvigne, niso več naravne zgleda. Za ves drek so haarp pa chemtraili krivi, pa ne vem kaj, samo razvajena družina s po dvema avtomobiloma na osebo, s klimo v vsakem skretu, itd., ni nič kriva. Roko na srce, jebemo naravo vsi s svojimi razvadami in noben nima kej za govort, da nekaj ni naravno. Kar je nenaravno, je človk s svojim početjem v naravi!
Ja folk je pač tolk glup, da ne zastopi naravnih pojavov, potem so pa za vse američani krivi.

Dokler ni bilo interneta in socialnih omrežij so samo družinski člani in sovaščani vedeli, da je človek idiot, sedaj se lahko pokaže celemu svetu.

p4pe

Guru
24. feb 2010
1.604
997
113
48
KR
Ja folk je pač tolk glup, da ne zastopi naravnih pojavov, potem so pa za vse američani krivi.

Dokler ni bilo interneta in socialnih omrežij so samo družinski člani in sovaščani vedeli, da je človek idiot, sedaj se lahko pokaže celemu svetu.
Ja, pa dokler ni blo socialnih omrežij, ni noben vedu, da je v sosedn vas oz. nekje bogu iza nogu, padala toča. No, dons je pa to pač nenaravni pojav.
Pa ta rekord 19cm al kolk velika toča v Italiji. Spet nenaravno? Mogoče pa res... ...lahko je nekdo 2 al pa 3 kugle toče skp "zlimal". Upam, da vsi vemo kako se led lahko sprime? :cool:

• Všeč mi je
Reactions: sixpower in jonny77