Neurja 2010!

Saeed

Pripravnik
19. nov 2008
373
4
18
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
ksz:

Vemo, kakšno je stanje v Sloveniji, pri nas je noro....sprašujem se kje je vojska ??!!

Kot je bilo sporočeno pri dnevniku, naj bi se slovenska vojska pripravljala za pomoč na ogroženih področjih vipavkse doline. Najhuje je napovedano za današnjo noč in tokrat bi se res lahko vključila vojska, ki jo vsi plačujemo. Kot vedno pa so priskočili na pomoč samo prostovoljci (gasilci in CZ ter posamezniki). Še en minus vladajoči koaliciji, ki je tokrat odpovedala na celotnem področju
bonk.gif

erikson

Guru
25. avg 2007
22.761
6.532
113
Citat:
Uporabnik Sergio81 pravi:
So POPtvjevcem elektriko odklopil, tko, da ni nič?
Par minut po pričetku prenosa v živo so Viču odklopili elektriko. Trenutno je brez elektrike cca. 3000 uporabnikov in dokler se voda ne zniža, elektro ne more vklopiti transformatorskih postaj.

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.817
555
113
42
povsod malo
Citat:
Uporabnik franci pravi:
Od vojske jaz nebi pričakoval ničesar. Imajo 'višje' cilje. Šalabajzerske in ubijalske
10.gif

Drugače pa, pred pol ure sem bil v Dolskem, Sava je tam
shocked-1.gif
. Slikati nisem mogel, je bilo že pretemno. Jutri bom verjetno spet tam. Bom kakšno fotko naredil. Upam pa, da ponoči ne bo kaj preveč deževalo, ker že to kar imamo je na meji 'katastrofe'.

Srečno

En prjatu od prjatla, ki je nekje v vojski je rekel, da so fantje vsi živčni ker bi šli radi takoj pomagat ampak morajo čakat na ukaz tega pa ni in ni.
Proti Ajdovščini so poslali dva tovorna, da se bosta probala prebit do vasi in to je vse od vojske.

Na terenu pa vsi od tabornikov in skavtov naprej.
Jaz sem pokonci že 32 ur. Domov se pridem samo preoblečt in malo pojest in potem nazaj v gasilnega.

irCAR81

Majstr
19. mar 2008
1.739
110
63
Citat:
Uporabnik Sergio81 pravi:
Ah, kdo pa še resno jemlje vremenarje, več ali manj tko ustrelijo mimo, ko pa enkrat točno napovedo je pa vse tiho.
Kolk pleha je pa tamle na Viču potopilo? Po slikah sodeč še dobr, da je vikend, ker bi bli po novem vsi na javnem prevozu ostali jih pa tako nebi imeli kam umaknt.
Jah to je pa k fantje gledate kr ene napovedi iz kr enih spletnih strani k jih niti google vedno ne najde.

franci

Fizikalc
19. jul 2007
1.798
1
38
50
LJ
Citat:
Uporabnik Tenforest pravi:
Citat:
Uporabnik franci pravi:
Od vojske jaz nebi pričakoval ničesar. Imajo 'višje' cilje. Šalabajzerske in ubijalske
10.gif

Drugače pa, pred pol ure sem bil v Dolskem, Sava je tam
shocked-1.gif
. Slikati nisem mogel, je bilo že pretemno. Jutri bom verjetno spet tam. Bom kakšno fotko naredil. Upam pa, da ponoči ne bo kaj preveč deževalo, ker že to kar imamo je na meji 'katastrofe'.

Srečno

En prjatu od prjatla, ki je nekje v vojski je rekel, da so fantje vsi živčni ker bi šli radi takoj pomagat ampak morajo čakat na ukaz tega pa ni in ni.
Proti Ajdovščini so poslali dva tovorna, da se bosta probala prebit do vasi in to je vse od vojske.

Na terenu pa vsi od tabornikov in skavtov naprej.
Jaz sem pokonci že 32 ur. Domov se pridem samo preoblečt in malo pojest in potem nazaj v gasilnega.

Ded, svaka čast. Na naslednjem Alter srečanju te častim.

shift

Guru
20. jul 2007
9.932
2.345
113
za šankom
ksz...

me zanima če bo sanacija ljubljane potekala tudi tako dolgo kot železnikov in ostalih prizadetih področij izpred 3hleth

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.737
113
Kaj je pa v železnikih ena boga firma, ki tako al tako samo izgubo dela.
stupid-1.gif

irCAR81

Majstr
19. mar 2008
1.739
110
63
Citat:
Uporabnik shift pravi:
ksz...

me zanima če bo sanacija ljubljane potekala tudi tako dolgo kot železnikov in ostalih prizadetih področij izpred 3hleth

Kot da že sam ne veš.

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Citat:
Uporabnik shift pravi:
ksz...

ne zajebavaj me s temi zelezniki, se mio eurov bojo/bomo poslali tja, hise pa kot na beverly hillsu, se vozim enkrat na teden mimo. Se omenjeni mio eur rabi zupan, da si ga stlaci v rit.

panoramic

Fizikalc
20. mar 2010
1.837
0
36
Na 24ur:
Citat:
Zaradi vse obilnejših padavin, ki so se proti večeru precej okrepile, je začela poplavljati reka Vipava. Iz enega objekta že evakuirajo ljudi, razmišljajo pa o dodatnih evakuacijah. Na teren je že odšlo tudi 25 vojakov.

bonk.gif
Upam sicer, da so na 24 kur samo pozabili na kakšno nulo ...

lost1

mnz
19. jul 2007
8.462
147
63
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Niso vojaki krivi... Mi je pa čudno, da se mediji ne sprašujejo, kje je vojska.

Misls da vojaki ki so off duty pa ne pomagajo? Pomagajo in še kako.