Neurja 2010!

olfa

Majstr
4. sep 2007
2.384
172
63
Slab si mi ti Kozarčan če nisi mogu domov pridet. A poznaš samo eno pot
frown-1.gif

Če rabš navodili ti jih jaz napišem
evil.gif
, pišel danes dvakrat domov, je pa res da kr fino naokoli.

Na viču je pa stanje tako:

Jamova zaprta, Tbilisijska zaprta, parkirišče Spar pod vodo, ljudi iz Spara rešujejo z kamijoni.
Tržaška zaprta od Ilirije naprej - hkrati tudi vse povezavo med progo in Tržaško. C2C zaprt.
Cesta Dolomitskega odreda zaprta, je pa ponovno odprta cesta čez Vrhovce, cesta mimo bivšega Jamnika zaprta
V Razorih - pred Dobrovo popolna zapora.
Cesta na Ključ zaprta pod cementninarjem, obvoz čez Podsmreko.

Praktično vsa razpoložljiva gasilska društva v Ljubljani se trenuno ukvarjajo z Vičem.

Toliko zaenkrat koliko sem uspel sam videt na tem koncu.

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
ksz:

Vemo, kakšno je stanje v Sloveniji, pri nas je noro....sprašujem se kje je vojska ??!!

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
ne boš verjel pred par minutam sem se to vprašal tudi jaz! Povsod prostovoljci (njim vsaka čast) ostalih nikjer!

franci

Fizikalc
19. jul 2007
1.798
1
38
50
LJ
Od vojske jaz nebi pričakoval ničesar. Imajo 'višje' cilje. Šalabajzerske in ubijalske
10.gif

Drugače pa, pred pol ure sem bil v Dolskem, Sava je tam
shocked-1.gif
. Slikati nisem mogel, je bilo že pretemno. Jutri bom verjetno spet tam. Bom kakšno fotko naredil. Upam pa, da ponoči ne bo kaj preveč deževalo, ker že to kar imamo je na meji 'katastrofe'.

Srečno

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
ksz

Litija med 17:30 in 18:10

Pogled z mostu
img0171.jpg

img0172.jpg

Pred MC Litija
img0174.jpg

img0173.jpg

Malo pred Zg. Logom
img0179.jpg

Most iz smeri LJ in desni breg Save
img0195.jpg

img0196.jpg

Breg pri Litiji in zapora ceste v smeri proti Zagorju
img0190.jpg

img0191.jpg

Podobno višino je Sava dosegla decembra lansko leto.

shift

Guru
20. jul 2007
9.932
2.345
113
za šankom
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
ksz:

Vemo, kakšno je stanje v Sloveniji, pri nas je noro....sprašujem se kje je vojska ??!!

vedelo se je že v sredo kako bo.pa niti ene vreče niso nastavil.vosjka se pa zgleda samo tabornike špila.čez vikend jih je itak 98% frej in so doma

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.381
178
63
38
Zanimivo, da jih ni! V Železnike so takrat prišli takoj s svojimi tovornjaki, bagri, grederji. Pa z avtomatskimi puškami so stražili vhod v Železnike.
smile-1.gif

V takih situacijah bi mogla bit vojska zmeraj prisotna!!

Tahudfirbc

Pripravnik
3. maj 2010
304
0
16
Za mizo
Ih kakšna panika v Ljubljani pa še vedno se cjazijo z avti naokoli, ko je pa pred tremi leti odrezalo Bohinj za štiri dni , pa bi lahko crknil tam, če bi rabil pošteno bolnico. No vsaj morostarske žabe pridejo na račun da se lahko s humerji prevažajo naokoli.
Imate pa enkratno priložnost, da se znebite župana v Savo z nim, pa 300 evrov mu daš v žep, kot Francozi s Cigoti
hysterical-1.gif