Neurja 2009

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.813
555
113
42
povsod malo
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
Uporabnik Tenforest pravi:
....
Je pa bila toča v velikosti japonskih kroglic
confused-1.gif
(tko mi je rekla pojma nimam kolk je to veliko)

vaginalnih ali analnih?

rolleyes-1.gif
ženska ima pa domišljijo in vedno iz krize naredi en hec to pa moram rečt.
Vsi o enih golf, tenis, košarkarskih žogah ona pa o japonskih
aplauz.gif

Škoda, da mi ni povedala prej bi pisal na 24ur grem stavt, da bi samo c/p naredil
grin1.gif

jest5

Guru
18. avg 2007
26.104
-8.791
113
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Citat:
Uporabnik matix pravi:
Bo jutri v LJ tudi kaj sekalo? Kakšne so napovedi?

''Popoldne in zvečer bodo krajevne nevihte, možna bodo krajevna neurja s točo.''

Nič posebnega torej...
tongue-1.gif
Danes so pogoji zelo podobni včerejšnjim. Tudi nevihte se pričakuje na pribljižno istih področjih. Je šansa za ponovno točo

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:
Ob izdatni pomoči avstrijski avionov, smo le zrnca dobili.
Zdaj pa naj nekdo spet pametuje o smotrnosti uporabe avionov.
jaz
pozdrav.gif

Kolikor sem spremljal razvoj te nevihte v ljubljanski kotlini, je nastala južno od Karavank, ne pa severno. Poleg tega prvič slišim, da bi na avstrijskem Koroškem uporabljali avione proti toči (za štajersko vem, da jih občasno uporabijo). Sicer pa za takele velike (par 10 km v premeru) celice tisti mali aviončki nimajo kaj narediti.

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.361
309
83
39
Ljubljana
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Citat:
Uporabnik matix pravi:
Bo jutri v LJ tudi kaj sekalo? Kakšne so napovedi?

''Popoldne in zvečer bodo krajevne nevihte, možna bodo krajevna neurja s točo.''

Nič posebnega torej...
tongue-1.gif
Danes so pogoji zelo podobni včerejšnjim. Tudi nevihte se pričakuje na pribljižno istih področjih. Je šansa za ponovno točo

torej, danes spet možna toča?
smile-1.gif

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Ne. Včeraj je niso napovedali, danes je isto kot včeraj, torej ni možna. Bo pa.
grin1.gif

hysterical-1.gif

Pr ns v ivančni je tud včeri kr fajn padal. Sem poslikal, ampak prlepm fotke, ko pridm s šihta. Ni blo pa neke velke krize. Glede na prejšne fotke sploh nebom nč jamru
smile-1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
26. maj 2009
Močne nevihte, tramontana, burja
Izdano 26.5.2009 ob 8h

V torek, 26. maja, bodo popoldne ob nevihtah možna krajevna neurja s točo, nalivi in močnim vetrom.

V sredo, 27. maja, bo ob prehodu hladne fronte (predvidoma dopoldne) na obali in na morju zapihala močna tramontana, hitrost vetra bo do 100 km/h. Tudi v Vipavski dolini bo burja dosegla hitrosti do okoli 100 km/h. Razmeroma močan veter bo še na Bovškem, pričakovane hitrosti so do 80 km/h. Pod Karavankami in v severovzhodni Sloveniji pa bo severni do severovzhodni veter pihal s hitrostjo med 50 in 70 km/h.

jest5

Guru
18. avg 2007
26.104
-8.791
113
Heavy thunderstorms are possible, accompanied by local intense precipitation, hail and gusty winds.
Možne so mocnejše krajevne nevihte z nalivi. toco in mocnejšimi sunki vetra.(napoved za center države)
2kr-SIToda.gif