Meni je v Šiški naredilo minimalne poškodbe na Peugeotu 306. Sem imel srečo, ker je bil parkiran pod drevesom, pa tudi ravno kapitalnih primerkov toče ni bilo. Se pa ne sekiram preveč, avto je itak letnik 1996.
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Sem šel malo po našem parkingu pogledat (Bežigrad, projektili nekje do 3 cm širine). Par pikic na moji japonski haubi, ni hudega (itak imam že od lani nekaj malega). Ampak ko pa pogledaš razna francoska in korejska jajčka, ojej, vse preluknjano. Še en dokaz, da francozi in korejci niso primerni za naše podnebje.
Prijateljici je danes med Medvodami in Zbiljami par km pred varno garažo počla prednja šipa tako, da jo bo mogla menjat (drugače je bila že počena v soboto zvečer desno zgoraj kakšne 3 cm) njenega Volvota S80 l 2008 je uvožen in amerike, če je slučajno kej razlike med plehi sam ne verjamem.Citat:
Uporabnik coolpower pravi:
Kako se kaj obensejo Volvoti in ruske lade?
Citat:
Uporabnik Mis pravi:
Hehe, kjes ti? jaz sem tlele, bežigrad-stožice (čez obvoznco pr WTC) pa je blo res par kep od oreha do golf žogce, za tem pa potem bolj grahasta ter dež....
upajmo da tistih par kep ni zadelo, če pa je pol bomo pa pač šli na zavarovalnico....
Citat:
Uporabnik LeQuack pravi:
Na Lj. Vič pa ni nič blo toče samo dež. To je pa tko ko se preveč na severnem deluj Lj zadržujete.
Citat:
Uporabnik Patsy pravi:
In kako so kaj test prestali Fordi? Jaz svojega še nisem šla pregledat. Itak nimam kaj. če ga je zbilo ga je. Par udrtinc res ne mislim popravljat.
Sicer pa v Šiški ni bilo videt hudega.
Citat:
Uporabnik Tenforest pravi:
....
Je pa bila toča v velikosti japonskih kroglic(tko mi je rekla pojma nimam kolk je to veliko)
Citat:
Uporabnik grube386 pravi:
Samo nekaj. Tisti, ki govorite, o velikosti teniških žogiv in basebal žogic... A slednjih še nikoli niste držali v roki. Po slikah sodeč, je šlo tukaj nekje do golf žogic, mogoče malce čez. Saj je neurje, samo pretiravat pa ni treba. Ste kakor novinarji na POP TV.
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Rožna dolina
2 plitvi udrtini, nobene panike. Pa sploh ni izgledala kaka toča, bolj sodra. Razen sem pa tja je kaka večja priletela. Očitno 2 na avto.Razen če je od kake veje to nardilo, je bil pod drevesi. Je izgledal kot kak zeleni jurij, ko sem do njega prišel.