Neurja 2009

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Hehe, kjes ti? jaz sem tlele, bežigrad-stožice (čez obvoznco pr WTC) pa je blo res par kep od oreha do golf žogce, za tem pa potem bolj grahasta ter dež....

upajmo da tistih par kep ni zadelo, če pa je pol bomo pa pač šli na zavarovalnico....

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Citat:
Uporabnik Benady pravi:
Jp, ni blo nič hudega, nevihta in dež tam nekje 3 l/m2

ze drugic v dveh dneh nas je preskocilo, danes smo bili med dvema ognjema, kaj?
smile-1.gif

franci

Fizikalc
19. jul 2007
1.797
1
38
49
LJ
LJ Polje. Trenutno se toča umirja, je pa bilo med točo nekaj 'projektilov' cca 30mm
uf-1.gif

Upam da je avto ok
crazy1.gif

asko

Fizikalc
22. jul 2007
2.565
3
38
Seveda, zgleda da je to ratalo moderno.

Stanje na cestah
25.05.2009 ob 19:14

Previdnost priporočamo v okolici Ljubljane zaradi neurja, predvsem na ljubljanski obvoznici, kjer vozniki ustavljajo vozila pod nadvozi na prehitevalnem, voznem in odstavnem pasu.
www.promet.si

DrM007

700. registrirani uporabnik
1. sep 2007
2.450
1
38
43
Krain
V Kranju že spet sonček sije.

Ampak če niso te Vodice najbolj preklet kraj, potem pa res ne vem... Kadar koli je kaka vremenska anomalija, tam lije kot pri norcih. Nič drugače ni bilo prejle, ko sem se peljal domov iz LJ ... 100m pred bivšo cestninsko postajo Torovo se ulije. Temperatura z 30°C pade na 20°C, v roku pol minute (sodeč po termometru v avtu). Pol pa čez par km izvoz Kranj vzhod - sonček...

No, potem me je pa na parkingu ujela toča v velikosti lešnikov. Nič dramatičnega torej pri nas na Planini...

Upam, da so drugi, ki niso imeli te sreče kot mi, v redu prišli skozi...

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Evo mene čez dve cesti, savlje/šiška...
grin1.gif

Par golf žogic, ostalo drobiž. Vidim pa že iz tretjega nadstropja, da bo treba it prijateljem na zavarovalnico delat glavobol.

Vsi ličarji iz Lj so zdele v kakšni kafani pijani
grin1.gif

Jaz sem ga ravno 14.5. zavaroval, zdaj naj pa že prijavljam, sej bojo rekl da sm neki vedu
hysterical-1.gif

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
a pol sm glih iz lj ušla, da me ni kej dobil
shocked-1.gif

je blo pa okoli 16h v Velenju v 5 minutah, ornk dež + par zrnc toče v velikosti graha + sonce. Do Trojan je še sem pa tja bil kakšen naliv, nato sonček.

Citat:
Uporabnik asko pravi:
Seveda, zgleda da je to ratalo moderno.

Stanje na cestah
25.05.2009 ob 19:14

Previdnost priporočamo v okolici Ljubljane zaradi neurja, predvsem na ljubljanski obvoznici, kjer vozniki ustavljajo vozila pod nadvozi na prehitevalnem, voznem in odstavnem pasu.
www.promet.si

bonk.gif

Pod nadvoze bi lahko namestili kakšne kamere. Pa da se jih malo sankcionira.

Mater, zaradi pleha ogrožati ostale...

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Citat:
Uporabnik Mis pravi:
Hehe, kjes ti? jaz sem tlele, bežigrad-stožice (čez obvoznco pr WTC) pa je blo res par kep od oreha do golf žogce, za tem pa potem bolj grahasta ter dež....

upajmo da tistih par kep ni zadelo, če pa je pol bomo pa pač šli na zavarovalnico....

Mal naprej, Ruski car, bajte med glinškovo itd... Grem kidat
hysterical-1.gif

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Citat:
Uporabnik CupraR pravi:
Citat:
Uporabnik Mis pravi:

Mal naprej, Ruski car, bajte med glinškovo itd... Grem kidat
hysterical-1.gif

Hehe, pazi, kepaaaaaa!

sej že sonce sije, čez par minut bo siho k poper lih za rolerje
grin1.gif

DoR

Pripravnik
2. sep 2007
247
0
16
Kaj pravte, kaksno bo zdej? a je mozno da bo se enkrat usekalo al je konec za dans? ne vem a nej avto pustim v garazi in placam al nej ga ven dam =)