Neurja 2009

testni_voznik

Pripravnik
21. jul 2007
880
0
16
Nič huješega le veter kot ga ne pomnim.
Pa strešnik je vrglo pred mene s strehe tako, da sem za 3 sec vbežal pošteni poškodbi, če ne čemu hujšemu.

Razmišljam kaj bi lahko bilo me je kar groza. Sicer pa kritina malo boljša ravno zaradi vetra!! Položeno po besedah majstra po predpisih z računom garancijo....čeprav se mi je zdelo malo tako tako položeno. Izgleda super samo tiste finese, ki jih proizvajalec obljublja v specifikacija pa so odpadle oz. jih nisem opazil med vgradnjo. Poseldice so tu
jezen.gif

Jutri bo veselo. Če ga ne dobim na telefon ga poiščem osebno...!!!!
10.gif

Bomo testiral; se bo postavil v pritličje jaz pa bom z vrha stavbe vrgel cegel, da bo mel mal občutka kako je, ko delaš neodgovorno
jezen.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Dodaj še napoved padavin za isto obdobje (nideršlage). Če se pokriva s to napovedjo potem zna res biti kaj zanimivega. Drugače pa žal/na srečo ne.
smile-1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
ssssss.jpg

Citat:
...S Germany, Switzerland, Austria, Slovenia...

Diurnally driven thunderstorms might form over the region in spite of the presence of strong ridge aloft. Due to the strong instability release with MLCAPEs likely above 1500 J/kg, large hail will be likely with any stronger multicell thunderstorm. Also, with steep lapse rates at mid-levels, chance for severe wind gusts will be also present. Due to the slow movement of the storms and a mountaineous terrain, over which thunderstorms are likely to stagnate or redevelop, local heavy precipitation event is not ruled out.

PS: Samo tale 2-jka je se pa razprostira čez ogromno ozemlje.
shocked-1.gif

Nazadnje urejeno:

plexix

Fizikalc
10. sep 2007
914
154
43
Zdravo!

Zadnje slike iz Arsota niso kaj ugodne za Prekmurje in kraje na LJ.

Se kaj dogaja?

Lp,

jest5

Guru
18. avg 2007
26.103
-8.781
113
V okolici Kranja je nevihta s točo, ki ima tudi 4cm premera. Le ta gre zdej proti Domžalam

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.381
178
63
38
Glede na radarsko sliko morte met res kar hudo! Pa že eno uro poslušam grmenje v smeri proti Kranju. V Železniih zaenkrat 3 kapljice dežja! Tok-tok po lesu!

jest5

Guru
18. avg 2007
26.103
-8.781
113
4jj-bradar.gif

Roza flek na hrvaškem radarju-se pravi preko 60db odboja. Tam more fajn klestiti