Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Sodeč po Arsotu, tista zadeva, ki prihaja iz Italije zavija proti severu, tako da upam da bo šla po severni strani Karavank... Saj ne da privoščim severnim sosedom, ampak če že komu mora, naj raje njim kot nam...
okolica mb (loka na dr. Polju) ,sranje, vse električnega v bajti je šlo kar je ostalo priklopljenega, par štekdoz je ob poku in iskrenju zmetalo par metrov vstran, sosed ma cnc-je v kleti pod vodo, toče pa skoraj nič. Hoče pa selnica pa sta baje fejst gor plačala od toče.
v hočah popljavljenih polovica kleti, železniški podvoz poln vode, parkirišče pred supermarketom pod vodo, nekatere ceste poplavljene, ...
tak zgleda vožnja po ulicah:
tudi na koroškem je bilo pestro včeraj.Je šla kar konkretna toča (3+cm).Sem po 15 minutah šel pogledat kaj je naredilo z avtom in sem našel še dokaj velike ,,orehe"ki so mi preoblikovali avto.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.