Se opravičujem - mislil sem, da fant vsaj ne bi umrl zaman, da bi se morda kaj naučili, da bi prišlo do kakšne malenkostne spremembe, če je recimo vlogo igrala tista tabla.Citat:
Uporabnik ggg pravi:
se en cefur izmed mnogih, ki se najde v tem postu ane? imas slabo vest? prilagodi se ali spokaj.
Citat:
Uporabnik jurek1973 pravi:
Sicer malo verjetno, ampak vseeno vprašam: a je kateri kaj napihal?
Ga bo vsaj zavarovalnica jahala nekaj let.
Citat:
Uporabnik mr_ pravi:
A Honda je zavijala levo?
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Po vsej verjetnosti bo krivda padla na umrlega.
Vsaj pri nas je bilo tako, ko je na podoben način prijatelja ubil en šmrkavi kamikaza.
Citat:
Uporabnik IbizaDriver pravi:
Šipoza je gotovo najprej klical odvetnika tako da bo vse padlo v vodo. Take zadeve se rešuje drugače (saj imajo šipci sami zakon "zob za zob")
Citat:
Uporabnik mr_ pravi:
Zdej pa nekaj ne razumem. Celo temo se razpravlja o sekundah, ki minejo med tem ko pogledas levo, desno, in zdej ne vem al sem jaz narobe zastopil al kaj, ker obcutek sem dobil, kot da nekateri vozijo tko: levo prosto, desno prosto, gremo. Pa valda gledas levo-desno-levo. Ne mores it levo, ce nisi 100% da je levo prosto. Komentar se ne nanasa na nesreco in pokojnega fanta, ker je sklop tabla, audijasi in se kaj pac vodilo v tragedijo...
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
Super, dajmo jih se uvazati, vsi enaki, vsi enakopravi.
Moja teta (68 let) je danes zjutraj mulce zvozila v solo in vrtec in je nabasala klenega slovenskega policaja, ki ji je izmeril 58kmh namesto omejenih 40. Klele blizu Predoselj (gorenjska). Poslusala je pridige in dobila 3 tocke plus 250eur kazni. Prvic v zivljenju. Bravo, vesel sem taksne postene drzave, ki lovi in molze tam kjer lahko. Lazje 15 mamc zjutraj omolzti, ko vozijo otroke v vrtec in sole kot enega zapecenega bodybuilderja ujeti. Pa se vec bodo zasluzili.
Vse cestitke omenjenima policajema, ce tole bereta.