Nesreča Vir (Domžale)

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
se en cefur izmed mnogih, ki se najde v tem postu ane? imas slabo vest? prilagodi se ali spokaj.

DOMEK

Fizikalc
11. dec 2013
629
56
28

Sicer pa glede na sporočena dejstva, če je šlo res za stavo, bi mogoče lahko vsi akterji (tudi tisti ki so se vozili zraven oz. vložili stave) bili sokrivi vsaj uboja iz malomarnosti če nebi tole lahko res spadalo kar pod naklepni umor.

[/QUOTE]

Tudi pri Mačku je za stavo šlo, pa so izločili dokaze...

Sodstvo in korupcija...

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
evo ti bi spet parlamentiral? kaj pa ce je moja teta slucajno spregledala teh nekaj km prehitro, ker se je ukvarjala z mulci zadaj? a s policaji se da malce dogovarjati? ne, fasala je takoj kazen in isto bi moralo biti za tele mulce.

nazadnje jim bo morala druzina pokojnika se izplacati odskodnino, ker nista odpeljala drag race do konca. in za dusevne bolecine, ki jih morata prestajati, ker sta povozila pokojnika.

DOMEK

Fizikalc
11. dec 2013
629
56
28
ki ji je izmeril 58kmh namesto omejenih 40. Klele blizu Predoselj (gorenjska).

No, pa 46% prehitro...

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.108
4.075
113
Pri Mačku je šlo za to da se ga je napil in da ni bil sposoben razumet svojih dejanj, to je itak fenomen ker je pri nas povsod alkohol "olajševalna okoliščina".
tongue-1.gif

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
45%, ali [cenzura] 18 kmh prehitro (!!)

pa mimogrede, ce malce uporabis zdravo pamet, a je to vratolomna hitrost? potem bi siptarjem morali dati najmanj smrtno kazen, ce gremo po tej lestvici?

jurek1973

Guru
3. sep 2007
4.117
1.058
113
Sicer malo verjetno, ampak vseeno vprašam: a je kateri kaj napihal?
Ga bo vsaj zavarovalnica jahala nekaj let.

englishman

Pripravnik
10. mar 2012
533
0
16
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
se en cefur izmed mnogih, ki se najde v tem postu ane? imas slabo vest? prilagodi se ali spokaj.
Se opravičujem - mislil sem, da fant vsaj ne bi umrl zaman, da bi se morda kaj naučili, da bi prišlo do kakšne malenkostne spremembe, če je recimo vlogo igrala tista tabla.

Garfildd

Guru
24. jul 2007
6.256
4.827
113
Citat:
Uporabnik jurek1973 pravi:
Sicer malo verjetno, ampak vseeno vprašam: a je kateri kaj napihal?
Ga bo vsaj zavarovalnica jahala nekaj let.

Če je napihal, ga bo zavarovalnica jahala samo do 12.000€, kar je pa več izplačala pa ne....
če pa je bilo namerno dejanje, pa potem zavarovalnica regresira do zadnjega centa...

Kaj je bilo, bo pa tožilstvo dokazovalo...

Voznik honde, bi morda brez problema izpeljal, če ne bi po nasprotnem pasu še en projektil pripeljal...

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Po vsej verjetnosti bo krivda padla na umrlega.

Vsaj pri nas je bilo tako, ko je na podoben način prijatelja ubil en šmrkavi kamikaza.

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.195
3.822
113
Šipoza je gotovo najprej klical odvetnika tako da bo vse padlo v vodo. Take zadeve se rešuje drugače (saj imajo šipci sami zakon "zob za zob")

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.758
15.811
113
Citat:
Uporabnik mr_ pravi:
A Honda je zavijala levo?

Ja, honda je zavijala levo v smeri Domžal, audijaši pa so leteli proti Količevem, torej stran od Domžal.

Runo

Guru
11. avg 2013
2.031
704
113
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Po vsej verjetnosti bo krivda padla na umrlega.

Vsaj pri nas je bilo tako, ko je na podoben način prijatelja ubil en šmrkavi kamikaza.

Tako je. Za izjemno argumentirano razlago beri Utiševalčeve poste.
aplauz.gif

mr_

Guru
20. sep 2007
9.359
2.738
113
Zdej pa nekaj ne razumem. Celo temo se razpravlja o sekundah, ki minejo med tem ko pogledas levo, desno, in zdej ne vem al sem jaz narobe zastopil al kaj, ker obcutek sem dobil, kot da nekateri vozijo tko: levo prosto, desno prosto, gremo. Pa valda gledas levo-desno-levo. Ne mores it levo, ce nisi 100% da je levo prosto. Komentar se ne nanasa na nesreco in pokojnega fanta, ker je sklop tabla, audijasi in se kaj pac vodilo v tragedijo...

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Citat:
Uporabnik IbizaDriver pravi:
Šipoza je gotovo najprej klical odvetnika tako da bo vse padlo v vodo. Take zadeve se rešuje drugače (saj imajo šipci sami zakon "zob za zob")

Ne razumem...predlagaš, da naj bi hondaši povzročitelja torpedirali s kako cr-vjko? No, jaz sem proti krvnemu maščevanju, družina pokojnega lahko zadoščenje išče tako, da terja odškodnino preko civilne pravde, recimo 150 000 evrov...

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.758
15.811
113
Citat:
Uporabnik mr_ pravi:
Zdej pa nekaj ne razumem. Celo temo se razpravlja o sekundah, ki minejo med tem ko pogledas levo, desno, in zdej ne vem al sem jaz narobe zastopil al kaj, ker obcutek sem dobil, kot da nekateri vozijo tko: levo prosto, desno prosto, gremo. Pa valda gledas levo-desno-levo. Ne mores it levo, ce nisi 100% da je levo prosto. Komentar se ne nanasa na nesreco in pokojnega fanta, ker je sklop tabla, audijasi in se kaj pac vodilo v tragedijo...

Točno zato pa pravim, da mora žal biti vsaj del(ček) odgovornosti tudi na pokojnem hondašu in bi se z bolj pozornim pregledom ceste pred vključitvijo morda izognil smrti. Saj če bi kjerkoli na tisti ravnini zagledal dva audija, ki letita vzporedno proti njemu, bi verjetno to pritegnilo njegovo pozornost na podlagi česar bi ugotovil, da sta res hitra in bi bilo verjetno pametno še malce počakat. Tako pa skoraj sploh ni druge, kot da jih je popolnoma spregledal. Zakaj pa je bilo žal temu tako pa nebi vedel ali je bilo to zaradi reklamne table ter še kakšnega parkiranega avtomobila ali pa jih je opazil s prvim (in verjetno zadnjim) pogledom levo ampak jim ni posvetil dovolj pozornosti (kljub vzporedni vožnji) ter enostavno speljal :/ Še enkrat - dobro poznam to cesto in parkirišče in če ustaviš na točki vidljivosti tik pred cesto je nemogoče, da spregledaš karkoli na tej cesti v smeri proti Domžalam, če le pozorno pogledaš.

Horhe

Pripravnik
6. jun 2008
319
11
18
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
Super, dajmo jih se uvazati, vsi enaki, vsi enakopravi.

Moja teta (68 let) je danes zjutraj mulce zvozila v solo in vrtec in je nabasala klenega slovenskega policaja, ki ji je izmeril 58kmh namesto omejenih 40. Klele blizu Predoselj (gorenjska). Poslusala je pridige in dobila 3 tocke plus 250eur kazni. Prvic v zivljenju. Bravo, vesel sem taksne postene drzave, ki lovi in molze tam kjer lahko. Lazje 15 mamc zjutraj omolzti, ko vozijo otroke v vrtec in sole kot enega zapecenega bodybuilderja ujeti. Pa se vec bodo zasluzili.

Vse cestitke omenjenima policajema, ce tole bereta.

Ni bila edina
wink-1.gif