Nesreča: mama umrla, hči v kritičnem stanju

aceman19

Pripravnik
20. dec 2011
77
0
6
pred dvema tednoma se je zgodila nesreča v Medlogu pri Celju. en tip, dragan živkoviæ, je zapeljal na nasprotni pas in trčil v avto, ki je vozil pravilno. umrla je mama, hči pa je v kritičnem stanju. baje je bil zram en podjetnik. ve kdo kaj? LINK

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.160
3.630
113
Marlbor
ksz

Kaj zdaj, se je zgodila nesreča, je šlo za namerno dejanje ali za hudo malomarnost? Če je bila nesreča, potem lahko samo kret.en nekoga javno obtožuje česarkoli ...
bonk.gif

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Popolna medijska blokada .....drag avto , pijača , objestnost , ......skoraj identična situacija z aktualnim primerom , praktično iz istega kraja.....
...če bi se pisal , mogoče Živec ,
confused-1.gif

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.214
1.386
113
To nesrečo sem tudi jaz iskal po medijih. Našel pa samo tole:

http://www.slovenskenovice.si/crni-scenarij/doma/na-postaji-pobrala-hcer-umrla-v-razbitem-avtu

http://slo-kronika.si/novice/celje-celno-trcila-voznica-umrla-povzrocitelj-nesrece-hudo-poskodovan/

Jaz sem slišal da bi naj 2 dirkala pri tem je enega odneslo v ta avtomobil z 2 ženskama. Njun avto naj bi takoj zagorel in iz njega bi se naj slišali zverinski kriki... Starejša ženska je umrla mlajšo pa so prepeljali v bolnico vendar je po mojih informacijah umrla...

Zelo me zanima zakaj so mediji tako tiho...

erikson

Guru
25. avg 2007
22.365
6.153
113
Dragan v avtu smrti ni bil sam

»Podatek, da je bila v vozilu povzročitelja večerne prometne nesreče 11. maja, v kateri je umrla 44-letna voznica osebnega vozila, še ena oseba, drži,« nam je potrdila podatke Milena Trbulin, ki je na celjski policijski upravi pristojna za odnose z mediji. Potrdila je tudi, da je ta oseba s kraja nesreče pobegnila. »Policisti so z njo kmalu po prometni nesreči že opravili razgovor,« je še dodala. Po naših informacijah naj bi šlo za znanega celjskega podjetnika.

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu

Citat:
odneslo v ta avtomobil z 2 ženskama
Nasprotni pasovi so fizicno loceni ,tak da......?????
Drgac pa zelo sposobn podjetnik .....z vulkanizersko delavnico si je ,,bentlija,, kupu.......

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu

Citat:
Kdo pa naj bi bil zraven?
To še nisem slišal , ker so govorice usmerjene bolj v to ,da je že tretja podobna nesreča v zadnjih letih na celjskem (uspešen podjetnik-nasprotni vozni pas -najmanj ena smrtna žrtev) in pa seveda na motoristično nesrečo par dni prej v kateri je umrla mlada punca in bi naj bil preživeli udeleženi, zaposlen pri povzročitelju zadnje.
So pa samo govorice ,ker nikjer po medijih nič ni o tem ,če pa ni ,potem verjetno ni nič res ,mogoče se celo sploh ni zgodilo.......
confused-1.gif

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Kako pa da tudi pri tej nesreči ne gre za splet nesrečnih okoliščin, tako kot tam, ko je policaj povozil bežečega mulca?

SoulMan

Majstr
9. sep 2007
3.264
152
63
Celje
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Kako pa da tudi pri tej nesreči ne gre za splet nesrečnih okoliščin, tako kot tam, ko je policaj povozil bežečega mulca?

Zaradi nekaterim izjemno težko predstavljivih fenomenov imenovanih Inteligenca, Logika in Razmišljanje... Vem...ko si prebral prejšnji stavek si se počutil podobno kot jaz, ko mi je ate pri petih letih povedal, da je moj avtomobilček sestavljen iz atomov...