E, sranjeCitat:
Uporabnik pleXwriter pravi:
Ups, ta je od lani![]()
Rabim za to, da imam na morju ključ od avta vedno s seboj. Sicer sem ga stalno stavil pod odejo, itd., ampak recimo da me sedaj že paranojadaje, pa ga imam raje okrog vratu in sem miren.Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
zakaj v bistvu rabiš, morda se da kaj podobnega dobit?
Hm, to pa ravno ob poti. A veš slučajno ceno?Citat:
Uporabnik Egonislaw pravi:
To majo v trgovini Asboats sem glih zadnjič bil tam. Je pa trgovina v Framu ob AC.
Citat:
Uporabnik sad pravi:
Rabim za to, da imam na morju ključ od avta vedno s seboj. Sicer sem ga stalno stavil pod odejo, itd., ampak recimo da me sedaj že paranojadaje, pa ga imam raje okrog vratu in sem miren.Citat:
Mnjah, ne bi ravno to ustrezalo. Namreč se tudi nekaj malega potapljam, pa ne rabim motenj, katere bi me vlekle navzgorCitat:
Citat:
Uporabnik sad pravi:
js bi ga mel raje v neprodušni zip lock vrečki, ki jo še napihneš, tako tudi če pade v vodo, plava, če pa maš okrog vratu pa nikol nisi zihr, da se ni kaj snelo...
Eh, preveril po telefonu in nimajo več, bemu. Še vedno iščem.Citat:
Uporabnik Egonislaw pravi:
To majo v trgovini Asboats sem glih zadnjič bil tam. Je pa trgovina v Framu ob AC.