Nepremičnine na Hrvaškem

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.439
4.312
113
Nostalgija je tudi nekaj vredna - ane? ;)

Izi kam izi gou. Denar namreč, a nimajo slo gospodinjstva par milijard v depozitih na bankah?

kajn

Guru
5. okt 2007
2.787
1.619
113
Iskajoč brata
Eni so preprosto neumni. Če samo pomislim kako novogradnjo se da dobit za 300k. Verjamem da ni prvi red do morja, ampak kaj je 200-300m. Sploh ker je pri taki ceni ponavadi že kak bazen v ceni.

Kolikor sedaj gledam ( v okoli nepremičnine ) so stanovanja z bazenom od pol miljona naprej. Ne vem za koliko se potem res prodajo, ampak bi rekel da se za toliko. Nikjer ni nobenih praznih, ali da bi propadala in neprodana.
Je pa res, da se skoraj ne gradi več malih do srednjih kvadratur, od 50 do 70m2. Kar se je v zadnjih letih zgradilo, je vse večje od 100m2, nadstandard....
aja, lokacija Krk

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
pri znancu so kupili blizu savudrije, cca 500m od obale manjši apartma(nekih 35m2+terasa in klet) ki ima za tisto stavbo cca 15 stanovanj še privat bazen.
ko so kupili je bilo pod 100k€ ker so bili eni izmed prvih, sedaj so ti apartmanji čez 130k€ ko sem nazadnje pogledal.
ne spomnim se pa točno kdaj so kupili, takoj enkrat ko se je korona začela

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.764
5.913
113
Kolikor sedaj gledam ( v okoli nepremičnine ) so stanovanja z bazenom od pol miljona naprej. Ne vem za koliko se potem res prodajo, ampak bi rekel da se za toliko. Nikjer ni nobenih praznih, ali da bi propadala in neprodana.
Je pa res, da se skoraj ne gradi več malih do srednjih kvadratur, od 50 do 70m2. Kar se je v zadnjih letih zgradilo, je vse večje od 100m2, nadstandard....
aja, lokacija Krk

Meni se recimo izjemno dopade tak koncept: https://futura-zadar.com/hr/realestate/38731/apartman-90-m2-prodaja-pag-mandre . To je cicer v meni svetem kraju, vem pa da SZ del Slovencev ne obožuje vse kaj je nižje od Krka. Je dvojček, ampak who cares.

Potem tole polno opremljeno: https://www.niteo-nekretnine.hr/2021/11/03/novalja-3-sobni-dvoetazni-apartman-91-m2-s-bazenom-i-vrtom-blizu-plaze-babe-►-299-000-e/

Tale sicer brez bazena, samo je top opremljen: https://www.niteo-nekretnine.hr/2021/07/20/novalja-gaj-luksuzni-3-sobni-apartman-na-dvije-etaze-kuca-u-nizu-s-dvoristem-lokacija-►-298-000-e/

Tole je tako na hitro, brez Njuškala. Zdaj pa če pogledam tiste kućice iz Titovih časov. Saj vem, da so prvi red do mora, ampak koliko sem videl niti plaže ni tam bogvekaj.

Nazadnje urejeno:

kajn

Guru
5. okt 2007
2.787
1.619
113
Iskajoč brata
Jaz pišem iz izkušenj, ki jih vidim v okolici kjer se sprehajam. Se pa strinjam, da se za večina slovencev konča lastništvo od Krka južno.
Je pa logično, če želiš izkoriščati vikend paket, je Krk res odlična lokacija, ki je dovolj blizu.

Težave Krka so, da se zida na polno zadnjih 20 let, cesta in most sta pa še vedno ista.... Tako da od junija do septembra lahko za vikend zgubiš 1 do 2 uri do mosta

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.764
5.913
113
Glede gužve je vsepovsod tako. Tudi na trajekt na Pag se kolona povečuje. Saj pravim za SZ Slovenije je Krk idealka. Nam štajercem je vseeno če je Zadarska regija, ali Krk. Razlika cca 50- 100km.

• Všeč mi je
Reactions: luciano