Neposlovna in neprijazna pošta

Car

POSTman
4. avg 2007
8.562
1.805
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Mi lahko pokažeš samo en primer, kjer sem napisal, da ni tako?
sprasujem se.gif

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
ksz...
Še ena novost, ki se tiče Pošte Slovenije.
Zaradi boljše prilagodljivosti svojih zmogljivosti potrebam strank bodo spremenili delovni čas svojih poslovalnic.
Pogledal sem delovni čas "svoje" pošte in ugotovil, da so trenutno med tednom odprti 8:00-19:00, v soboto pa 8:00-12:00.
Po novem bodo med tednom obratovali 8:00-11:30 ter 14:30-18:00 in v soboto 8:00-11:00.

Temu pa se reče prilagoditev svojih zmogljivosti potrebam strank!
confused-1.gif

Bravo Pošta Slovenije
cheer.gif

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.453
9.744
113
EU
Po dolgem času sem na pošto nesel pismo, da bi ga poslal priporočeno....

Ko sem videl vrsto pred šalterjem, sem si zaželel hitrosti Lidlovih in Hoferjevih blagajn
bonk.gif

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
A vidiš, ko ne razumeš globine sporočila. Pometali bodo na cesto pol ljudi, ker bo samo en turnus, zato ne bo treba tako zelo dražiti poštnih storitev, zaradi krajšega delovnega časa bomo prinesli manj pošte, ki jo morajo obdelati in bo posledično storitev boljša. Jasno kot beli dan.
zmaga.gif

Blankman

Pripravnik
2. sep 2007
290
0
16
Včeraj sem ženo čakal ~20min!!, ko je nesla oddat priporočeno! To res ni normalno. Jaz se že dolgo kar uspešno izogibam te ''ustanovi''.

Group_Therapy

Dvojček št. 2
18. jul 2007
7.339
1
38
Mi bomo pakete po novem, namesto 1 uro pred koncem njihovega delovnega časa, oddajali 5 minut preden zaključijo oz. ob uri.

Stranka ostaja zadovoljna, zaposleni bodo pa verjetno malo manj
smile-1.gif

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Uslužbenka bo imela deljen delovni čas, visela tam šestih in potem boš prišel ti s celim kupom paketov. Res prijazno do NJE, ki si je zamislila tak delovni čas. Zakaj misliš, da bo to pripomoglo k čemurkoli, razen razkazovanja vašega primitivnega pravičništva?

Group_Therapy

Dvojček št. 2
18. jul 2007
7.339
1
38
Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
Uslužbenka bo imela deljen delovni čas, visela tam šestih in potem boš prišel ti s celim kupom paketov. Res prijazno do NJE, ki si je zamislila tak delovni čas. Zakaj misliš, da bo to pripomoglo k čemurkoli, razen razkazovanja vašega primitivnega pravičništva?

Ne gre za nikakršno razkazovanje.

Pakete vozimo na pošto okoli 17h, da so naslednji dan pri stranki.
Zdaj pošta dela do 18h, po 1.7. pa bodo do 17h. Če bi zmanjšali iz 19 na 18. bi bil luksuz
wink-1.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Če jo ne bo zmerjal bo še dobro.

Zadnjič moja doživela, ko je nek južnjak bentil, ker je za blagajno v trgovini kasirala kao stara in debela trgovka.
stupid-1.gif

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik Group_Therapy pravi:
Ne gre za nikakršno razkazovanje.

Pakete vozimo na pošto okoli 17h, da so naslednji dan pri stranki.
Zdaj pošta dela do 18h, po 1.7. pa bodo do 17h. Če bi zmanjšali iz 19 na 18. bi bil luksuz
wink-1.gif

Zdaj dela do 18h in ti bi rad, da skrajšajo z 19 na 18? Dej povej, kaj bi rad.

Group_Therapy

Dvojček št. 2
18. jul 2007
7.339
1
38
Trenutno delajo do 18h. Pakete oddajamo pred 17h.
Poleti zmanjšajo delovni čas do 17ure. Pakete bomo še vedno oddajali pred 17h.

Skušal sem povedat, (mogoče nerazumljivo - mogoče ste preveč v luft skočili), da meni to ne bo nič spremenilo, uslužbenki pa precej.

Kaj bi rad? Pravico za uslužbenke za šalterjem
grin1.gif

Da ji ne bo treba zaradi mene nadur delat, ko dobi za pol kombija paketov, hkrati pa da moja stranka oz. poslovni partner dobi paket naslednji dan (oz D+3, kot ima v pogojih zapisana pošta.)

Je pa pošta edina, ki je sposobna po taki ceni in s tako hitrostjo in točnostjo dostavit pakete po Sloveniji (pravnim in fizičnim osebam).

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Če je cena prava, boste ja pol ure prej pripeljali, da ne bo hude krvi, tudi una teta je samo človek in če boš šel ti na nož z njo, bo tudi ona enako odreagirala nazaj, dokaj razumljivo in človeško. Ker sta oba, tako ti kot ona, jebeni stranki, bosta ja našla neko skupno pot.
Nadure, saj se hecaš, aneda.

Nazadnje urejeno:

olfa

Majstr
4. sep 2007
2.384
172
63
Če imate toliko paketov dnevno ste za en jebeštrga firma, če se ne zmenite, da vam to pridejo iskat v firmo.

guardy

Guru
3. avg 2007
8.516
1.109
113
Obišči stran
Citat:
Uporabnik Group_Therapy pravi:

Skušal sem povedat, (mogoče nerazumljivo - mogoče ste preveč v luft skočili), da meni to ne bo nič spremenilo, uslužbenki pa precej.

Pa kaj ti misliš, da gre uslužbenka ko zapre pošto domov? Že sedaj so nekatere na delovnem mestu tudi do 2h dlje kot je delovni čas, sploh popoldanska izmena...

Group_Therapy

Dvojček št. 2
18. jul 2007
7.339
1
38
@olfa
poštar dela samo dopoldan, npr. dostave po 16h uri ni. Če pakete oddam spotoma, ko grem iz službe, me pa tudi nič ne stane.

@guardy
Meni je to popolnoma jasno, da ne končajo ob uri.

Če to skrajšanje pomeni, da bodo celoten delovni čas uslužbenca spremenili in bo v službi uradno še vedno toliko dlje kot zdaj. Potem me ne skrbi, da bi me poštarca gledala grdo.
smile-1.gif

tomi

Guru
1. sep 2007
18.694
9.913
113
40
MB
pobrat pride tisti ki po poštah pobira pošiljke, če maš res tolko paketov kot praviš pa nimaš zmenjeno da pridejo oni, si res šala ...bajzer
smile-1.gif

Group_Therapy

Dvojček št. 2
18. jul 2007
7.339
1
38
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
pobrat pride tisti ki po poštah pobira pošiljke, če maš res tolko paketov kot praviš pa nimaš zmenjeno da pridejo oni, si res šala ...bajzer
smile-1.gif

Ja, v Mariboru, Kranju, Ljubljani.. Na periferiji mal drugače to laufa. Nismo pa mi mimovrste, kar mi ponujaš za primer
smile-1.gif