Razen tega, da razlagaš kako je/naj bi bil sestavljen javni razpis, je edini možen sklep, da ne veš o delu pošte popolnoma NIČ! Glede razpisov sem ti rekel, da se v njih ne spuščam - povsem mogoče, da glede tega celo veš, o čem pišeš. Ampak dejstva, da o vsem ostalem, kar spada k pošti, pišeš na pamet, rad bi pa dajal vtis, da si pojedel vso logistično znanost sveta, to ne spremeni.Citat:
Uporabnik reality pravi:
noapisal sem ti kako se dela javni razpis in kako je sestavljen. In kaj je zavarovanje posla z bančno garancijo, ki ga JU prakticira (predvsem v poslih večjih vrednosti)....
In še preden se boš petelinil, da jaz polamudim (ker v tej temi si pač ti najkompetentnejši, da to rečeš), mi boš (upam, da bo v tretje šlo) odgovoril:
- na podlagi česa si tako suvereno ugotovil, da je pošta življenjsko odvisno od JU, da si to večkrat poudaril?
- zakaj podjetja, ki sem ti jih naštel, poslujejo s pošto, če je tako porazna, kot ti praviš?
- od kje ti informacije, da se nobeno podjetje ni vrnilo nazaj k pošti, ko je bilo nezadovoljno z drugim ponudnikom?
- kaj zaboga so ti storili na pošti, da tako vehementno tolčeš po njih? Jasno je, da imaš do njih osebno zamero in zadeve otročje potenciraš do onemoglosti.
- katere so tako opevane prednosti tujih poštnih/logističnih sistemov pred našo mizerno, porazno pošto? Menda ne bo tracking vse, kar se spomniš.
Ko boš tu s konkretnimi argumenti dokazal, da sem v zmoti, boš morda pisal o tem, kdo palamudi in pametuje na pamet. Zaenkrat je vsakemu, ki je pošto videl bližje kot da je na šalterju dvignil modro kuverto sodnika za prekrške, jasno, da se smešiš.
A res? Najdi mi tekst, iz katerega to izhaja!? Ne posplošuj! Če iz moje trditve, da pošta ni tako slaba in zaostala, kot želiš ti prikazati, prideš do sklepa, k bi mi ga rad očital na tem mestu, je predvsem vprašljiva tvoja funkcionalna pismenost, kaj šele poznavanje narave dela pošte.Citat:
Uporabnik reality pravi:
Iz tvojih ust pa je slišat, da je pošta edina, ki je sposobna raznašat.
Se pravi maksimum 4 leta faksa, če sploh. Ja, več kot upravičen si, da talaš večvrednostne sodbe glede izobrazbe. Po nastopu sodeč sem pričakoval nekaj v rangu doktorata. Čeprav skrajno primitiven, ampak vseeno bi moral biti vsaj doktor, da bi upravičil svoj nastop.Citat:
Uporabnik reality pravi:
Kr se tiče mojega dela, pa pr nas študentov ni....., lih na storage procesor disc enclouserje ne pošiljaš študente, ker ti lahko škodo naredi, da podjetje lahko samo dol zapreš.......
Še enkrat, tokrat zadnjič: kje sem to zapisal?Citat:
Uporabnik reality pravi:
In kot zadnje, da ostanemo pri pošti, če je pošta tko briljantna kot praviš
Jasno sem ti dal vedeti, da o poštnem delu nimaš kančka pojma (razen da menda veš, kaj narediti, če te doma čaka listek) in da v prazno modruješ, kako sploh poteka poštno delo. Da se pošta boji razpisa, veš predvsem ti - ampak na podlagi česa že? Tvoje osebne mržnje do njih? Povsem mogoče, da bi s tem razpisom imela tudi probleme, ampak potem se vprašaj, kakšne bi imeli šele drugi, ki bi se prijavljali. Ali misliš, da boljše urejen tracking vse reši?
Da ti ni všeč, ko ti nekdo dokaže, da govoriš na pamet, mi je jasno, ampak poskusi se braniti s kakšnim konkretnim argumentom, ne s posploševanji. Dokler je modrovanje o nekem potencialnem razpisu vse, kar veš o določeni branži (dlje od tega zaenkrat pač še nisi prišel), bova težko na isti valovni dolžini.
Raje kot da pesniš, odgovarjaj na konkretna vprašanja. Če imaš kak odgovor, seveda. Sicer škoda črnila.Citat:
Uporabnik reality pravi:
IN POTEM SI SE ZBUDIL IZ MOKRIH SANJ....