Neposlovna in neprijazna pošta

TRiK

Fizikalc
20. jan 2009
850
22
28
Citat:
Uporabnik reality pravi:
noapisal sem ti kako se dela javni razpis in kako je sestavljen. In kaj je zavarovanje posla z bančno garancijo, ki ga JU prakticira (predvsem v poslih večjih vrednosti)....
Razen tega, da razlagaš kako je/naj bi bil sestavljen javni razpis, je edini možen sklep, da ne veš o delu pošte popolnoma NIČ! Glede razpisov sem ti rekel, da se v njih ne spuščam - povsem mogoče, da glede tega celo veš, o čem pišeš. Ampak dejstva, da o vsem ostalem, kar spada k pošti, pišeš na pamet, rad bi pa dajal vtis, da si pojedel vso logistično znanost sveta, to ne spremeni.

In še preden se boš petelinil, da jaz polamudim (ker v tej temi si pač ti najkompetentnejši, da to rečeš), mi boš (upam, da bo v tretje šlo) odgovoril:
- na podlagi česa si tako suvereno ugotovil, da je pošta življenjsko odvisno od JU, da si to večkrat poudaril?
- zakaj podjetja, ki sem ti jih naštel, poslujejo s pošto, če je tako porazna, kot ti praviš?
- od kje ti informacije, da se nobeno podjetje ni vrnilo nazaj k pošti, ko je bilo nezadovoljno z drugim ponudnikom?
- kaj zaboga so ti storili na pošti, da tako vehementno tolčeš po njih? Jasno je, da imaš do njih osebno zamero in zadeve otročje potenciraš do onemoglosti.
- katere so tako opevane prednosti tujih poštnih/logističnih sistemov pred našo mizerno, porazno pošto? Menda ne bo tracking vse, kar se spomniš.

Ko boš tu s konkretnimi argumenti dokazal, da sem v zmoti, boš morda pisal o tem, kdo palamudi in pametuje na pamet. Zaenkrat je vsakemu, ki je pošto videl bližje kot da je na šalterju dvignil modro kuverto sodnika za prekrške, jasno, da se smešiš.

Citat:
Uporabnik reality pravi:
Iz tvojih ust pa je slišat, da je pošta edina, ki je sposobna raznašat.
A res? Najdi mi tekst, iz katerega to izhaja!? Ne posplošuj! Če iz moje trditve, da pošta ni tako slaba in zaostala, kot želiš ti prikazati, prideš do sklepa, k bi mi ga rad očital na tem mestu, je predvsem vprašljiva tvoja funkcionalna pismenost, kaj šele poznavanje narave dela pošte.

Citat:
Uporabnik reality pravi:
Kr se tiče mojega dela, pa pr nas študentov ni....., lih na storage procesor disc enclouserje ne pošiljaš študente, ker ti lahko škodo naredi, da podjetje lahko samo dol zapreš.......
Se pravi maksimum 4 leta faksa, če sploh. Ja, več kot upravičen si, da talaš večvrednostne sodbe glede izobrazbe. Po nastopu sodeč sem pričakoval nekaj v rangu doktorata. Čeprav skrajno primitiven, ampak vseeno bi moral biti vsaj doktor, da bi upravičil svoj nastop.

Citat:
Uporabnik reality pravi:
In kot zadnje, da ostanemo pri pošti, če je pošta tko briljantna kot praviš
Še enkrat, tokrat zadnjič: kje sem to zapisal?
Jasno sem ti dal vedeti, da o poštnem delu nimaš kančka pojma (razen da menda veš, kaj narediti, če te doma čaka listek) in da v prazno modruješ, kako sploh poteka poštno delo. Da se pošta boji razpisa, veš predvsem ti - ampak na podlagi česa že? Tvoje osebne mržnje do njih? Povsem mogoče, da bi s tem razpisom imela tudi probleme, ampak potem se vprašaj, kakšne bi imeli šele drugi, ki bi se prijavljali. Ali misliš, da boljše urejen tracking vse reši?

Da ti ni všeč, ko ti nekdo dokaže, da govoriš na pamet, mi je jasno, ampak poskusi se braniti s kakšnim konkretnim argumentom, ne s posploševanji. Dokler je modrovanje o nekem potencialnem razpisu vse, kar veš o določeni branži (dlje od tega zaenkrat pač še nisi prišel), bova težko na isti valovni dolžini.

Citat:
Uporabnik reality pravi:
IN POTEM SI SE ZBUDIL IZ MOKRIH SANJ....
Raje kot da pesniš, odgovarjaj na konkretna vprašanja. Če imaš kak odgovor, seveda. Sicer škoda črnila.

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
kakšen odgovor bi ti rad......

Dejstvo je da ima pošta monopolni položaj, svoje mreže ne ponuja in je šele v fazi tega..... Dejstvo je da JU mora po zakonu dajat posle nad vrednost 40 čukov na eu ravni, kjer se lahko prijavljajo vsi v EU

Podobne polena so imele vse branže, ko je dejansko prišlo do liberizacije trgov in se je pojavila na trgu konkurenca. Pa naj si bo to v it-ju, telekomunkaciji, gradbeništvu......... in blabla

Ti seveda palamudiš nekej o pošti...... Stvar je zelo enostavna. Razpisni pogoji naj bojo jasni in naj razpis bo.....

To pa da v postih zasledimo, da se bo neka firma prijavljajla na razpis in celo razpis dobila, čeprav nebo imela razpisnih pogojev, pa je navadna laž....

...........

in to je monopol ko je na trgu samo en ponudnik.......

Poštar bo pa moral zgleda it v srednjo ekonomsko, da mu bodo razložili kaj je monopol ali monopolni položaj. Zato tupi, da tega ni......

Ker če bi bil, bi pošta začela konkretno odpuščat in optimizirat svojo organizacijo z edinim namenom zmanjševanje stroškov, predvsem stroškov plač........

Sicer ne vem če ti napisano dojemaš ampak vseeno.... Nikjer nisem napisal, da ne dvomim v storitve pošte, le da so na trgu enako če ne tudi bolj sposobni.......

Edino, resnica je tudi ta, da na takemu trgu ni težko delat, če ti ni treba skrbet za posel in je ta sam po sebi..... Vaše vodstvo pa vam že dela kalkulacije, koliko bi morale biti pošte polne in koliko postavk na šalterjih bi morali imeti, da bi bli rentabilni...

Dokler vam JU ne obrne hrbta in ne da vn razpis, se je zajebavat lahko....... potem boš pa vidu zgodbo državnolastniških firm, ki jo gledamo danes, ko jih je konkurenca zmlela......

Nazadnje urejeno:

TRiK

Fizikalc
20. jan 2009
850
22
28
Citat:
Uporabnik reality pravi:
kakšen odgovor bi ti rad......
Takšnega, iz katerega bo razvidno, na podlagi česa si vsem po vrsti tako suvereno in samozavestno metal pod nos nabijanje v tri dni in blebatanje v prazno. Odgovor naj bo tudi takšen, da boš v njem dokazal poznavanje realne situacije v logističnem sektorju, ne pa pavšalnih domnev in floskul.

Vprašanja so odebeljena, če jih morda (SPET) nisi uspel videti. Pa dodaj še citate, v katerih sem pisal o (očitani mi) briljantnosti pošte (ti sicer niso odebeljeni, sem te pa 2x prosil zanje).

Itak mi je jasno, da odgovorov ne bo - ker razen tebi ljubega teoretiziranja o monopolnem položaju in prejudiciranj, kaj bi bilo, če bi bilo, ne premoreš niti enega samega argumenta o tej temi. In za tak nivo "poznavanja teme" si precej suveren, da pričneš drugim modrovati o tem, kdo nabija in palamudi v 3 dni.

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
Še enkrat in zadjnič pošta ima monopol:

Tomaž Krajnc , direktor podjetja Maksmail iz Celja, ki je doslej edino na slovenskem trgu z dovoljenjem Apeka za poštne storitve (poleg Pošte Slovenije) in ima s Pošto že sklenjeno pogodbo, poudarja, da tožba Pošte zoper Apek nanje nič ne vpliva. Pravi, da razume ravnanje Pošte, ki brani svoj do zdaj monopolni položaj na trgu. Krajnc sicer dvomi, da bo Pošta na sodišču uspešna. »V pogajanjih z nami so ponudili ceno, ki je bila precej višja od evropskega povprečja. Ker se nismo mogli dogovoriti, smo se obrnili na Apek in ta je izračunal popuste, primerljive s povprečnimi cenami v EU. Zato dvomim, da imajo kakršnokoli možnost, da bi tožbo dobili,« je za Delo povedal Krajnc. Na vprašanje, ali zdaj pričakuje kakšno nagajanje Pošte, ki bo zanje dostavljala pošiljke, je odgovoril, da ne. »Pošto jemljem kot partnerja in upam, da tudi oni tako jemljejo nas. Prej ali slej se bodo morali sprijazniti s konkurenco,« je povedal Krajnc.

in da bodo kmalu razpisi.......

In ko bodo bo z strani JU manj denarja.....

Nikjer nisem napisal, da se kakšno podjetje nebi vrnilo k pošti, napsial sem, če bi bile storitve tako dobre potem tudi paketni distrubutorji nebi preživeli..

Kr se tiče samih storitev v tujino pošta tudi preko priority paketa ne ponuja hitre dostave za njih je to 6-10 dni... Konkurenca ponuja za 2..

To je samo en primer...... Kr se tiče logističnih centrov nekatere družbe jih imajo po celem svetu, koliko jih ima pošta.......??? itd...

to moje teoreziranje o monopolu je na sodišču:

celo Haucu je to znano njegove besede

Citat:
Čeprav je direktor Pošte Slovenije Aleš Hauc uradno izrazil zadovoljstvo z liberalizacijo trga poštnih storitev – s 1. januarjem se je sprostil še zadnji segment, trg pisemskih pošiljk do 50 gramov – dejanja vodstva Pošte kažejo drugačno podobo. Apek je moral že ob sprostitvi trga za pošiljke nad 50 gramov (to se je zgodilo 1. januarja 2009) z odločbo določiti cene dostopa do poštnih storitev, enako so morali storiti pri sprostitvi trga pisemskih pošiljk do 50 gramov.

seveda boš ti še zmeraj nabijal naprej............

In še en link o dejanskem stanju
http://www.finance.si/299036/Hauc-proti-liberalizaciji-trga-s-to%BEbo-APEK

Hauc proti liberalizaciji trga s tožbo APEK

Nazadnje urejeno:

TRiK

Fizikalc
20. jan 2009
850
22
28
Citat:
Uporabnik reality pravi:
Nikjer nisem napisal, da se kakšno podjetje nebi vrnilo k pošti
Aja?
Citat:
Uporabnik reality pravi:
To vračanju k pošti in podobnem nakladnju, pa gre res čez vse meje...
Tega nisi ti napisal? Prej je bilo pisanje o tem, da se kdo vrne k pošti, nakladanje, zdaj pa je naenkrat minilo? Kdo torej rine preko meja s sprenevedanjem?
Na ostale postavke, ki si jih označil za nakladanje, pa še vedno čakam, da jih demantiraš.

Pa ko si že začel - odgovori še na ostala vprašanja!

Citat:
Uporabnik reality pravi:
seveda boš ti še zmeraj nabijal naprej............
KAJ bom nabijal? Da si toliko nepismen, da ne razumeš, da se spuščaš v kritike tistega dela pošte, ki ga sploh ne poznaš, patološko pa si zaljubljen v modrovanje o monopolu, o katerem/zoper katerega sploh nisem nič pisal, še manj, da bi ti glede tega kaj nasprotoval? Če se ti zdi, da sem ti glede monopola postavljal kakšna vprašanja ali prosil za konstantno ponavljanje enega in istega, mi pa poleg ostalih odgovorov prilepi še citat tega.
Da pa bi pošta lahko marsikaj delala in organizirala bolje, sem že sam parkrat zapisal - si to spregledal ali ti pač ne paše v kontekst a priori kontriranja?

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
aha smo že bližje torej monopol je.........

vzel si iz koteksta........ o masovnem vračanju na Pošto... sem mislu..

seveda nekateri še vedno sodelujejo z pošto....... tujini pa niso dorasli, sploh če govorim za pravne osebe
po trackingu
po hitrostu
po zmogljivosti
po številu logističnih centrov
itd......

Druga stvar ki jo zdej zanikuješ, da MONOPOLA ni?
Še enkrat zaenkrat je Pošti relativno lahko dokler je monopolist in največja stranka JU.......

Kmalu tega več nebo...... kako podobno se Pošta (kot nekoč Telekom) obnaša in omejuje konkurenco pa je znano, zato je tudi v sporu z Apekom...
v čem je keč?

Car

POSTman
4. avg 2007
8.562
1.805
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Svaka čat, da se ti še da ukvarjati s tem lešinarjem, ki v enem samem postu, govori, da je Pošta monopolist, hkrati pa prilima izjavo direktorja podjetja, ki je Pošti konkurenčno!!!
A misliš, da ta človek, ki nima pojma od Pošte in poštnih storitvah mogoče ve, da bo pošto kljub konkurenci še vedno dostavljala Pošta Slovenije prek svoje mreže in da ne bo nobenemu podjetju tudi na kraj pameti padlo, da si bo šlo postavljat svoje omrežje? Pobiralo bo le razliko v ceni...
Pisma JU, v katera pa se tako rad spotika, pa so že pred davnimi, davnimi leti nosile tudi kurirske službe, ki pa so delo opravljale nestrokovno in malomarno, zato je dostavo spet v celoti prevzela Pošta! Tako kot raznos reklam, isti šmorn....
Res pa je, da bodo nekatera podjetja v urbanih središčih oz. zgoščenih blokovskih naseljih sama raznašala pošto in reklame, dostavo po vukojebinah pa bo opravljala Pošta... Je to pošteno? Sicer se to že prakticira in že prihaja do problemov, ko ljudje množično klicarijo na Pošto in bentijo, da niso dobili kakšne revije, da je bila pri sosedu, v luži, jarku itd. In da niso dobili položnice od npr. Dnevnika... In tega bo čedalje več...Kriva pa bo spet Pošta!
Na srečo bomo po besedah lešinarja kmalu propadli in ne bo problemov....
bonk.gif

Pa še nekaj besed o organiziranosti pošt pa Evropi. V Avstriji so ukinili večino manjših pošt zaradi nerentabilnosti. Tudi pri nas se poštne poslovalnice že zapirajo... Na severu Evrope so pošte samo še v večjih mestih, pošto lahko dvigneš z listkom na bencinskih črpalkah, znamke in ostalo blago pa se prodaja po trafikah, bencinskih servisih... Tudi pri nas se že dela v tej smeri..... Seveda pa se bodo te spremembe uvajale postopoma, saj prebivalstvo ne zastopi, da se povsod gleda samo še na denar in dobiček in da pošte, v katerih je malo prometa, ne bodo več dolgo odprte...Racionalizira se tudi že delovni čas, marsikje se prehaja na deljen delovni čas zaradi manjših stroškov. Sicer neprijazno do zaposlenih in tudi do uporabnikov, ampak....

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
394
83
Pa kaj če ima pošta monopol? Poštnina je poceni, paketi in pisma pridejo naslednji dan v vsako vukojebino.

TRiK

Fizikalc
20. jan 2009
850
22
28
Citat:
Uporabnik reality pravi:
o masovnem vračanju na Pošto... sem mislu..
Kaj si ti samooklicani "doktor" mislu, je povsem irelevantno in me niti ne zanima. Operiraj z realnimi dejstvi, odgovori, kar sem te neposredno in konkretno vprašal (ti še šestic nalepim vprašanja?), ali nehaj pametovati!

Četudi bi pošta imela 5 monopolov, ne samo enega, še vedno mlatiš prazno slamo.
In počasi tudi mene mineva potrpljenje nad tabo. Nisi več izviren.

TRiK

Fizikalc
20. jan 2009
850
22
28
Citat:
Uporabnik reality pravi:
poštarček

da teb slučajno kdo ne jebe babe, ko se z kolesom furaš po bajtah in te jebejo lokalni ščeneti....... Kr se tiče poštarčkov, malo nepismenih, nekej pjanih, nekej zjamranih....

res se vam godi krivica......
težka ko presica.........

enkrat vam je vroče, drugič vas zebe, trejič vam iz smrčka kaplja...

očitno rabte bonificiran staž
hysterical-1.gif
V sosednji temi si zapisal:
Citat:
Uporabnik reality pravi:
imam socialni čut...

Lepše potrditve zgoraj napisanega si človek res ne bi mogel želeti...

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.972
6.210
113
blizu močvirne prestolnice
Nehajta že pametovati, sta že čisto zasvinjala alter, matr kregata se tukaj , kregata se pri avtomobilih, oba sta taka težaka da je joj, se mi vajini ženi zelo smilita.

Car

POSTman
4. avg 2007
8.562
1.805
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Nehajta že pametovati, sta že čisto zasvinjala alter, matr kregata se tukaj , kregata se pri avtomobilih, oba sta taka težaka da je joj, se mi vajini ženi zelo smilita.
Za kaj se gre pri avtomobilih ne vem, ampak tukaj je lešinar res
bonk.gif

icequeen616

Pripravnik
6. dec 2010
122
0
16
Jupiter
Kaj misliš s tem, če se mi je to res zgodilo? Misliš, da sem si to kar izmislila? Al kako? Saj domišljijo imam, mi dela. Samo ne za to! Ne za take neumnosti!

Sem sledila temi od začetka in jo tudi skoraj vso prebrala - vem kaj si pisal. Samo proti koncu sem nekaj postov spustila, ker se mi res ni več dalo. Tam je bila debata že drugje.
Nisem nikjer napisala, da ti iščeš izgovore. Samo nisem želela, da se začne debatirati o tem kako in koliko so zaposleni na poštnih okencih nesrami. Pa bi dalo tudi o tem veliko povedati in napisati. Pa ko smo ravno pri tem, ti povem, da če bi se mi (in še marsikatero podjetje) do svojih strank tako obnašali in tako poslovali bi že zdavnaj propadli!

Poglej v razne knjige pritožb ne vrjamem. Tudi to da mora ona napisati izjavo mi nič ne pomeni - lahko si vse izmisli, vsaj kar se njenega obnašanja tiče. Kako se je obnašala vemo samo tisti, ki smo bili v tistem trenutku tam. Ne morem dokazati. Mi je jasno. Se mi tudi ne da. Lahko pa dokažem, da mi ni dala ta prave pošiljke. To pa zame ni samo neka neprijetnost, to je zame hudo kršenje! Da človeku misliti. Prej nismo bili vsi tako pozorni na to kaj nam izročajo (odvisno kdo gre iskat pošto). Ona bi nam lahko še ornk štalo naredila s tem, ko izroča pošiljke, ki niso prave.

Sem tudi lepo povedala, da bo pritožba predvsem zaradi njene malomarnosti. Se ni ona "samo zmotila", slučajno napačno pogledala. Ona sploh ni pogledala! Tam je bilo xy število pošiljk in je tri vzela. Zdaj po katerem ključu ne vem. To je njena praksa! Je tudi sama povedala, da ona to tako dela. Torej?

Si prepričan, da bodo na upravi kaj ukrenili? Lahko pošljem pritožbo priporočeno? Se ne bo izgubila
sprasujem se.gif

Potem mi pa prosim povej še kaj bi se zgodilo v primeru, da napake ni bi ugotovili:
a. Kaj bi se zgodilo s to pošiljko? Mi je seveda ne bi dvignili, ker smo listek že vrnili, v knjigi je tudi že podpisano, da je bila izročena, fizično bi bila pa še vedno tam. Kako postopate v takem primeru?
b. In v primeru druge pošiljke? Torej, mi bi dobili listek, za že izročeno pošiljko, šli na pošto, pošiljke pa nikjer?

TRiK

Fizikalc
20. jan 2009
850
22
28
Citat:
Uporabnik icequeen616 pravi:
Potem mi pa prosim povej še kaj bi se zgodilo v primeru, da napake ni bi ugotovili:
a. Kaj bi se zgodilo s to pošiljko? Mi je seveda ne bi dvignili, ker smo listek že vrnili, v knjigi je tudi že podpisano, da je bila izročena, fizično bi bila pa še vedno tam. Kako postopate v takem primeru?
Slučajno veš, kam v knjigi si se podpisala - k številki pošiljke z izročenega napačnega listka ali k številki dejansko izročene pošiljke? Najbrž k tisti s pošiljke, torej bo v knjigi rubrika z enako številko, kot je navedena na listku, še vedno prazna, ravno tako bo pošiljka fizično tam, in jo boš lahko prevzela. V bistvu se ti bo zgodilo to, kar je ženska sama rekla, da počne - izdala bo pošiljko brez listka.
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
Jest sem ti povedal, pošta ima monopol..

Še trdiš da ga nima........
http://www.finance.si/299036/Hauc-proti-liberalizaciji-trga-s-to%BEbo-APEK

http://www.times.si/slovenija/apek-posti-kar-dolocil-popuste--047f730bcc.html

Citat:
Tomaž Krajnc , direktor podjetja Maksmail iz Celja, ki je doslej edino na slovenskem trgu z dovoljenjem Apeka za poštne storitve (poleg Pošte Slovenije) in ima s Pošto že sklenjeno pogodbo, poudarja, da tožba Pošte zoper Apek nanje nič ne vpliva. Pravi, da razume ravnanje Pošte, ki brani svoj do zdaj monopolni položaj na trgu. Krajnc sicer dvomi, da bo Pošta na sodišču uspešna. »V pogajanjih z nami so ponudili ceno, ki je bila precej višja od evropskega povprečja. Ker se nismo mogli dogovoriti, smo se obrnili na Apek in ta je izračunal popuste, primerljive s povprečnimi cenami v EU. Zato dvomim, da imajo kakršnokoli možnost, da bi tožbo dobili,« je za Delo povedal Krajnc. Na vprašanje, ali zdaj pričakuje kakšno nagajanje Pošte, ki bo zanje dostavljala pošiljke, je odgovoril, da ne. »Pošto jemljem kot partnerja in upam, da tudi oni tako jemljejo nas. Prej ali slej se bodo morali sprijazniti s konkurenco,« je povedal Krajnc.

V Maksmailu merijo predvsem na večja podjetja, ki jim bodo ponudili popuste za prenos poštnih pošiljk. Gre za približno 60 potencialnih strank z več kot 20.000 pošiljkami na mesec. To so banke, ki pošiljajo mesečne izpiske, javna komunalna podjetja, mobilni operaterji, kabelski operaterji in tako naprej. Močno računajo tudi na ustanove, ki se financirajo iz proračuna in bodo morale kmalu za poštne storitve objaviti javni razpis: RTV Slovenija, sodišča ..., potencialne stranke našteva Krajnc.

Seveda se pošta že trese, ko bodo začeli javni zavodi zbijat cene.. Takrat boš pa videl, kaj monopol pravzaprav je in, da se na tak način lahko vsak zajebava kakor hoče, če ve da je edini...........

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
Citat:

Tomaž Krajnc , direktor podjetja Maksmail iz Celja, ki je doslej edino na slovenskem trgu z dovoljenjem Apeka za poštne storitve (poleg Pošte Slovenije) in ima s Pošto že sklenjeno pogodbo, poudarja, da tožba Pošte zoper Apek nanje nič ne vpliva. Pravi, da razume ravnanje Pošte, ki brani svoj do zdaj monopolni položaj na trgu. Krajnc sicer dvomi, da bo Pošta na sodišču uspešna. »V pogajanjih z nami so ponudili ceno, ki je bila precej višja od evropskega povprečja. Ker se nismo mogli dogovoriti, smo se obrnili na Apek in ta je izračunal popuste, primerljive s povprečnimi cenami v EU. Zato dvomim, da imajo kakršnokoli možnost, da bi tožbo dobili,« je za Delo povedal Krajnc. Na vprašanje, ali zdaj pričakuje kakšno nagajanje Pošte, ki bo zanje dostavljala pošiljke, je odgovoril, da ne. »Pošto jemljem kot partnerja in upam, da tudi oni tako jemljejo nas. Prej ali slej se bodo morali sprijazniti s konkurenco,« je povedal Krajnc. V Maksmailu merijo predvsem na večja podjetja, ki jim bodo ponudili popuste za prenos poštnih pošiljk. Gre za približno 60 potencialnih strank z več kot 20.000 pošiljkami na mesec. To so banke, ki pošiljajo mesečne izpiske, javna komunalna podjetja, mobilni operaterji, kabelski operaterji in tako naprej. Močno računajo tudi na ustanove, ki se financirajo iz proračuna in bodo morale kmalu za poštne storitve objaviti javni razpis: RTV Slovenija, sodišča ..., potencialne stranke našteva Krajnc.

Še enkrat preberi stranke, katere se financirajo iz proračuna, da bodo prisiljene objavljati razpis...
in potem ti bo v tvoji smešni betici jasno, proti čemu se pošta u resnici bori........ in pipce neomejene in pauhanje kr naenkrat nebo več......

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Glej, ljudje ti opisujejo svoje izkušnje s poštnimi uslužbenci in njihovimi storitvami, ti pa jih prepričuješ, da ni tako. Če so v vaši poslovalnici resni in profesionalni, ne pomeni, da je tako tudi drugje. Tudi jaz sem imel nekaj negativnih izkušenj (pa niso bile nesramne starejše delavke ampak mlade frajle), vendar smo stvari rešili in od takrat so ok.