Ne verjamem!!! Prepričaj me...Citat:
Uporabnik doktor pravi:
Pri nas vso pošto normalno dostavljajo tudi v soboto!
Ne verjamem!!! Prepričaj me...Citat:
Uporabnik doktor pravi:
Pri nas vso pošto normalno dostavljajo tudi v soboto!
Ni stvar v tem, da je mali kraj! Lahko je tudi mali, pa se bo pošta nosila ob sobotah(naslovljene in nenaslovljene tiskovine, priporočene pošiljke, paketi), ampak samo po ožjem okolišu pošte, po širšem pa ne!Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Glede na to, da se v njegovem kraju pošte ne raznaša, gre verjetno za bolj mali kraj, tako da je mogoče pisem enih par, ne pa 10 000.
Tudi pri nas pošte ne raznašajo, če pa pokličem, pa poišče takoj.
Citat:
Uporabnik Car pravi:
To, da ne dobite Žurnala, ni kriva Pošta!!! Ne vem, je res tako težko razumeti, da je Pošta samo izvajalec in da naročnik določa, kam in kdaj se bo kakšna stvar nosila!!! In če je Žurnal določil, da se nosi ob sobotah po ožjem okolišu pošte strankam, ki nimajo nalepke APEK, se tako tudi naredi! Saj tudi nenaslovljene tiskovine, kamor spadajo reklame, ne nosimo povsod vse, ampak to malokdo ve. Upoštevajo se pač želje naročnika, pošta pa tako to potem naredi. Nekateri hočejo distribucijo samo po blokih, nekateri samo po hišah, spet drugi samo po širših okrajih pošte, tretji v vsako drugo gospodinjstvo itd.
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Vsi živimo v kraju, kjer se pošta v sobotah ne raznaša! Sploh se ne raznaša nikjer, razen priporočenih pisem in to že zelo dolgo časa.
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Glede na to, da se v njegovem kraju pošte ne raznaša, gre verjetno za bolj mali kraj, tako da je mogoče pisem enih par, ne pa 10 000.
Tudi pri nas pošte ne raznašajo, če pa pokličem, pa poišče takoj.
Za "kraje" kamor bi prišlo samo 10 pisem pošta Slovenije nima navade pošt odpirat. Ne trapaj.
Lahko, da vaš poštar raznaša tudi ob sobotah, ampak če to dela, je to proti predpisom in je lahko zelo narobe!!! A v soboto dobivaš položnice? Zelo dvomim... In ne blebetam...Citat:
Uporabnik suzica pravi:
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Vsi živimo v kraju, kjer se pošta v sobotah ne raznaša! Sploh se ne raznaša nikjer, razen priporočenih pisem in to že zelo dolgo časa.
Ne blebetaj neumnosti poštar
Žurnal se je sam odločil, da bo distribucija ob sobotah samo v ožjem okolišu, Dobro jutro pa je propadel, zato ga ne moreš dobivati...Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik Car pravi:
To, da ne dobite Žurnala, ni kriva Pošta!!! Ne vem, je res tako težko razumeti, da je Pošta samo izvajalec in da naročnik določa, kam in kdaj se bo kakšna stvar nosila!!! In če je Žurnal določil, da se nosi ob sobotah po ožjem okolišu pošte strankam, ki nimajo nalepke APEK, se tako tudi naredi! Saj tudi nenaslovljene tiskovine, kamor spadajo reklame, ne nosimo povsod vse, ampak to malokdo ve. Upoštevajo se pač želje naročnika, pošta pa tako to potem naredi. Nekateri hočejo distribucijo samo po blokih, nekateri samo po hišah, spet drugi samo po širših okrajih pošte, tretji v vsako drugo gospodinjstvo itd.
Zurnal sem dal samo kot primer... prej, ko so se raznasali ob sobotah, je Zurnal izhajal ob petkih... ob sobotah pa smo dobili brezplacnik Dobro Jutro ... Sedaj ne dobivamo ob sobotah NIC... nobenih reklam, nobene tiskovine, nobene navadne posiljke, nobene priporocene posiljke... nic...
Sem ze veckrat recimo narocil kaj preko eBaya... in po trackingu je bilo v petek ze v SLO... NIKOLI posilljka ni bila dostavljena v soboto... vedno potem sele v ponedeljek... in kolikor vem, se posta ob sobotah raznasa samo po ozjem centru Medvod... Tisti, ki zivimo pa bolj na podelezelju, pa ob sobotoah postarja ne vidimo nikoli...
Citat:
Uporabnik Car pravi:
....1. Ob sobotah se v ožjem okolišu pošt dostavlja naslovljene in nenaslovljene tiskovine, pakete in priporočene pošiljke....
Ne drži!Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
Uporabnik Car pravi:
....1. Ob sobotah se v ožjem okolišu pošt dostavlja naslovljene in nenaslovljene tiskovine, pakete in priporočene pošiljke....
Kar pomeni, da je bila pošta včeraj že razvrščena, in da bi uslužbenka lahko pogledala samo v rajonski kupček - se pravi izgovor o 2 urah razvrščanja odpade.
Če bi pogledala v rajonski kupček, bi za iskanje mojega pisma porabila manj časa, kot pa sta ga dve uslužbenki za razlago, zakaj se to ne da narediti.
Nisi še odgovoril - a imaš kak najmanjši dokaz, da je tvoje pismo sploh že bilo poslano? Pa ne zdaj rečt, da ti je pošiljatelj rekel, da bo najbrž odposlal konec tedna...Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Če bi pogledala v rajonski kupček, bi za iskanje mojega pisma porabila manj časa, kot pa sta ga dve uslužbenki za razlago, zakaj se to ne da narediti.
To je pa spet druga stvar, ja!Citat:
Uporabnik TRiK pravi:
Nisi še odgovoril - a imaš kak najmanjši dokaz, da je tvoje pismo sploh že bilo poslano? Pa ne zdaj rečt, da ti je pošiljatelj rekel, da bo najbrž odposlal konec tedna...Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
In kaj si hotel s tem povedati?Citat:
Uporabnik DJ_Beat pravi:
Pri nas postar prinese tudi kaksno priporoceno posiljko - poleg faking Zurnala, seveda... Na siht pa poslovni paketi hodijo brez problema s sobotno dostavo..