Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Torej zadnjič, ko sem se vozil iz Modene do Villesseja sem prišel na plačilno postajo, in ker nisem imel nič denarja več zraven, sem hotel plačat z maestro kartico, ki mi je 3 x ni potegnilo, potem sem probal še s puncino parkrat, in pozvonil za pomoč, itak nisem razumel nič od tiste polomljene angleščine skozi še bolj polomljen zvočnik, na koncu pa mi je sprintalo 20cm dolg račun, da naj plačam čez internet ali na pošti.
Prvi catch je, da sprejmejo čez internet samo Viso ali MasterCard, ki ju nimam (imam pa recimo Paypal).
Drugo pa je, da sem se peljal po AC že od firenc do Modene, kjer sem imel podobne težave, tam sem pa najprej probal s puncino 3x, potem pa 2x z mojo, in ko sem hotel še ekrat dat mojo kartico not, je vrglo ven nekaj zelo podobnega listku, ki ga dobiš na vstopni postaji, ki pa se je že znašel v smeteh, in odprla se je rampa.
Zdaj takrat sem mislil, da je pač potem potegnilo in se nisem sekiral, zdaj pa sem pisal na tisti email, ki je na računu, če imajo v evidenci, da sem še tistih 7€ iz modene dolžan, pa nič ne odgovorijo...
Italiansko pa itak znam samo Bonđorno pa arividerči
No kje je sploh problem v teh tvojih mislil ,vrgel stran, ni potegnilo kartice, nevem če je knjiženo, .....
Kak naj pol mi polpismeni in nepismeni obvladamo tvoj inteligentni problem. Pa res lepo da si vsaj ti pismen .....
Pa še če ti zmanjka gotovine so ob avtocesti sigurno bencinske črpalke in na njih bankomati. Kljub svoji VELEINTELIGENCI si nisi sposoben v tujini preskrbeti PRIVARČEVATI par 10 EUR za cestnino(in se potem delati neumnega češ nisem vedel). Seveda se je potem dosti lepše postavljati na forumu češ jaz pa sem bil v Italiji celo do FIRENC......