Neotesanost nekaterih

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-380
113
ja kje piše da misli, da je najlepši? zato, ker ima vijolično astro? Kaj pa če jo je kupila ena mami, ker je bil pač poceni, in rabi voz za v službo in mulce v vrtec zapeljat? Z astro itak ne moreš bit najlepši...
grims-1.gif

Resno: A ni lažje poklicat policije, pa imaš čiste roke, in vest!

Sicer pa, kaj če se to tudi tebi zgodi? A bi bil zadovoljen, če bi ti nekdo avto opraskal? Ker ne vemo, kaj je bilo v ozadju, so take izjave čist pretirane! Zihr ga ni zavestno tam pustil, in šel fuzbal gledat h kolegu!

westie

Fizikalc
3. jun 2008
1.753
1
36
113
ni pametno, ker ne veš kolk je un usekan, pa ti potem on tvoj avto raz****

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.032
10.789
113
kod Džej-Zija
Sem ravno hotel dodat, da bo potem pa oni gumpec tebi avto popraskal.
bonk.gif

Pri nas se je pred leti zgodilo, da je en tip sredi noči zaparkiral naš izvoz iz bajte. Policija je prišla, nekaj so pisali, odstraniti ga pa niso mogli, ker pajek ni mogel zraven.
bonk.gif

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
A veš kaj razmišljam?
Kaj pa, če ti je tvoja mama, ker si bil priden, kupila ta avto za darilo in parkirala pred garažo?
Malo še počakaj s scanjem, sranjem, zažiganjem itd....

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.193
7.063
113
Ne tok da ne bo pomote, eno je zafrkavat se in razmišljat kako inovativno bi ga lahko šokiral eno je pa kaj takega naredit.

Kot sem povedal, mu nisem in tudi ne nameravam kaj takega pocet. Ne pa nabijat o nekih visjih vzrokih da je tam parkiral, ker imel 2 metra stran dve prosti parkirni mesti (kjer sem potem parkiral jaz). Pa ne gre za to da nisem mogel v garazo ampak zato da ce ne bi sel ven s frendi, bi imel avto not in ga zjutraj ne bi ven dobil. Če bi ga jaz zaparkiral nihce ne bi mogel mimo in bi se sam oviral ostale.

maggio

Fizikalc
19. avg 2007
1.704
1
38
Lj-bežigrad
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
A veš kaj razmišljam?
Kaj pa, če ti je tvoja mama, ker si bil priden, kupila ta avto za darilo in parkirala pred garažo?
Malo še počakaj s scanjem, sranjem, zažiganjem itd....

bravo stardec
hysterical-1.gif

zmerni_radikalec

Fizikalc
5. apr 2008
1.302
34
48
40
Nekje v naši ljubi kokoški
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:(...), ker imel 2 metra stran dve prosti parkirni mesti (kjer sem potem parkiral jaz). (...)

Morda pa teh prostih ni bilo ko je on prišel?

Tudi jaz si nebi upal nič narediti na avtu. Verjetno bi hitro uganil kdo je bil pa ti vrnil še več na tvoj avto ali pa kar na hišo.

Zakaj nisi vseh zaparkiral? Saj si tam zraven v hiši pa naj trobijo pa se derejo nekaj časa.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.193
7.063
113
Ma zato ker se to ne dela in ker ne nameravam bit skregan z vsemi sosedi. Ne lejte to je drgac dost prazna ulica... in ce ne na tistih dveh parkirplacih bi lahko parkiral pa 10 metrov naprej. Sej zato mi je pa nerazumljivo da ga je tam pustil. Stardec s tabo sicer se nikoli nisem debatiral, sem pa bral tvoje prispevke in...ah nima smisla (ceprav se dostikrat strinjam s teboj)

guardy

Guru
3. avg 2007
8.487
1.054
113
Obišči stran
Eh, glede prazne ulice. Sam imam garažo najeto na dvorišču, ki je zaprt z rampo. In seveda se vedno najde ena baba, ki mi zaparkira direktno pred vhod garaže. Enkrat sem ji že gume spustil, naslednjič bom pa še razmislu, kaj ji naredit.

Aja, ko sem ji gumo spuščal je pa takoj prletela, ampak se nism dal motit
grin1.gif

x5x

600.registrirani uporabnik
22. avg 2007
2.663
9
38
Ljubljana- okolica
Pokličeš frenda ki ima vlečno kljuko ter malo močnejši avto, zapneš avto ter ga potegneš na sredo ceste(tako da boš šel lahko mimo).... kako naprej pa nebo več tvoj problem
evil.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Vse štiri gume spustiš, pa je rešeno. Neposredne škode ni, zapomnil si pa bo vseeno zelo dobro. Ne vem, zakaj bi praskali, scali pa zažigali.

Georgie

chairman
1. sep 2007
982
0
16
Far Far Away
Citat:
Uporabnik Egonislaw pravi:
Ej fantje vse se da kulturno rešit brez uničevanja, scanja, sranja in mazanja po zicih, šraufncigerjev in podobno......

pač poliješ z bencinom in vžgeš-lepo kulturno
tongue-1.gif

Ne, ne, pri tem bi povzročil še kolateralno škodo!
wink-1.gif

Nazadnje urejeno:

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Sem sicer nekdo, ki ne mara posloševati a tudi po mojih izkušnjah so KK registrske tabilice pogosto na avtih takih in podobnih neotesancev. Morda pa je to mestna kultura.

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.629
355
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik x5x pravi:
Pokličeš frenda ki ima vlečno kljuko ter malo močnejši avto, zapneš avto ter ga potegneš na sredo ceste(tako da boš šel lahko mimo).... kako naprej pa nebo več tvoj problem
evil.gif
Ni treba močnejšega. Samo da je terenček in ima reduktor ter vse štiri pogon. Tudi Jimmny bo ok
grin1.gif
. Pa mu ga potegneš na sredo ceste. Pa potem še vse štiri gume sprazniš.

Mene in še pet avtomobilov je par let nazaj zaparkiral Peugeot 106. Potem ko sem v pol ure znorel, nato premaknil betonsko korito, da sem prišel ven, sem mu spraznil dve gumi in mu pustil pozdravček v obliki listka na prednji šipi. Gor je bila telefonska številka, če bi mi slučajno hotel kaj povedat. Žal ni bilo klica
redface-1.gif
.

dekca

alter gentleman
25. jul 2007
3.964
0
36
123
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Vse štiri gume spustiš, pa je rešeno. Neposredne škode ni, zapomnil si pa bo vseeno zelo dobro. Ne vem, zakaj bi praskali, scali pa zažigali.
Tako je. Za dodatek mu pa še surov krompir nabiješ v auspuh.