Neotesanost nekaterih

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.193
7.063
113
Živjo upam da je tole v pravem delu foruma, sem pa dal sem ker je največ obiska.

No včeraj ob 23:45 sem prišel domov in pred svojo garažo zagledal parkirano vijolično opel astro cabrio. Potipam pokrov motorja in je bila zadeva še topla, zato sem sklepal da se je samo ustavil pri kom. Napisal sem mu listek da naj naslednjic ne parkira pred mojo garazo (hkrati je imel 3 metre stran 2 prazni parkirni mesti). No danes zjutraj se zbudim in slovenski pimp my ride je se vedno parkiran pred mojo garazo. In ob misli na to, da bi imel avo ze zvecer parkiran v garazi in da bi danes po dezju pesacil na siht zaradi neotesanosti enega kmetavza se mi je kar stemnilo.

Njegova tablica je KK U1-272 in ce ga kdo pozna naj ga vprasa po zdravju. Pa sporoči mu naj da bo naslednjic avto sel iskat na cesto dveh cesarjev.

Zdaj bi pa rad povedal nekaj socnih a vem da bodo moderatorji jezni =/

=)

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Drugič mu kar takoj naroči sprehod na Cesto dveh cesarjev pa je. Praskanje s ključi je pa grdo, čeprav bi nekomu s spimpanim avtom zagotovo strl srce in poslal sporočilo.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.193
7.063
113
Ne vandal nisem, mislim sem proti praskanju laka ali pa lomljenju brisalcev... kvecjemu kake gume bi mu spustil ampak to en bi doseglo namena, bistvo je, da naj parkira kjer hoce samo ne more mi pa vhoda v garazo zaparkirat... dobesedno pred vrati ga je pustil.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
vijolično opel astro cabrio. Potipam pokrov motorja in je bila zadeva še topla,
To pove vse.
Vijoličen kabrio in topla zadeva.
Torej tip, ki te je zaparkiral je toplovodnik.
Okol hiše hodi tako, da boš s hrbtom obrnjern proti steni. Za vsak slučaj.

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
zmaga.gif

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.085
4.080
113
Res ne vem, zakaj nisi poklical pajka. Tukaj si si kar sam kriv.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.193
7.063
113
Ker ob polnoči in ob šestih zjutraj gospodje s pajkom ne obratujejo več oz. ob 6. zjutraj še ne delajo. oleg tega sem zvečer mislil da je res samo kaj iskat h kakemu sosedu prišel.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Če bi meni nekdo kar takole parkiral pred garažo, zihr ne bi takole poceni prišel čez (pa brez poškodb avta).

Objavljanje registrske tablice na forumu je toliko učinkovito kot lajanje v luno. No, ravno to sedaj počneš, tako da sploh ne jamrat, sam si si kriv.

Zato je pa fino met takšna jajca od avta, kot jih imam jaz. Porineš in si narediš plac.

Pri nas je tudi stalna praksa, da stranke neke trgovine zraven mojega domovanja, vztrajno parkirajo sredi ceste, tako da jaz s karavanom nimam šanse prilezt z dvorišča. Malo nasloniš porineš, naslednjič bo 2x razmislil kje ga pusti.
evil.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.193
7.063
113
Ne saj zakaj sem to objavil je jasno in to tudi priznam. Definitivno sem moral nekomu pojamrat =) Sem govoril z redarstvom in so reli da v kolikor jih poklicem ko delajo (mislim da med 7 in 22) da definitivno pridejo in bodo zadevo na stroske lastnika odpeljali. Tako da sedaj vem kaj mi je narest. Se pa vsem zahvaljujem za tolažbo. Keber malce sočutja prosim =)

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Brez debate takoj poklicat policijo, težit naj pokličejo lastnika (tebi verjetno identitete lastnika ne bi izdali),

Plan B, vlečni drog in avto odšlepat nekam v 3pm na sredo ceste. Samo pri tem lahko pride do poškodb, pa tudi vlečno vozilo precej trpi.

Dobrota je sirota. Ukrepaj na prvo žogo.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.193
7.063
113
Mah se bojim da bi tiste gare razpadle ce bi se poscal po njih. Ne ce bi mu hotel skodo delat, bi platneno streho mal prerezal in glede na to da je celo noc dezevalo bi imel v avtu zjutraj bazen =)

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-380
113
mah ste eni tud primitivci! Najbolje mu naredit za 1000€ škode, zato, ker je parkiral na mestu od nekoga! Pač pokličeš policijo, in ga oni hitr izvohajo, pokličejo na gsm, pa še kazen mu napišejo! A ni to dost?

Eni bi pa kr macolo v roke, pa cel avto razbit... Dejte no... Pejte mal na dopust, pa se malo oddahnite! Sej si ne želim vedit, kaj bi naredil, če bi vam ga en butnu na parkirplacu, al pa bi vam v rit prletu v križšču!

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.641
10.840
113
take ki zavestno ovirajo druge in parkirajo ker pac mislijo da so najlepsi, strezne edino škoda..primitivno sicer, a zelo učinkovito.
wink-1.gif

Egonislaw

Fizikalc
12. dec 2007
2.600
-4
38
Mb
www.pkr.com
Ej fantje vse se da kulturno rešit brez uničevanja, scanja, sranja in mazanja po zicih, šraufncigerjev in podobno......

pač poliješ z bencinom in vžgeš-lepo kulturno
tongue-1.gif