Nenavadne kombinacije hrane in pijače

dekca

alter gentleman
25. jul 2007
3.964
0
36
123
Saj povratne karte smo imeli, budžet za prehrano zadnji dan smo pa raje zapili
grin1.gif

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik dekca pravi:
Saj povratne karte smo imeli, budžet za prehrano zadnji dan smo pa raje zapili
grin1.gif

Pri nas je bilo tako vsak dan. Ko smo se vrnili domov, smo bili tako prepiti, da nas domači skoraj niso spoznali.

On: se spomnim, da je babica dala na kos kruha smetano, pobrano z mleka, čez pa je namazala zenf. Bljaaaaak.
bonk.gif

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.597
1.122
113
Titograd
No, sem se spomnil ene stvari ki jo občasno jem pa ni ravno vsakdanja. kisla smetana na kruh, po vrhu pa še sladkor, zelo dobro
smile-1.gif

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.606
4.550
113
50
Na sončni strani ALP
Meni:

olivno olje popivnaš s svežo štruco belega
potem navališ na školjke na buzaro
čez rukneš kakšen jadranski ligen, nespucan se razume
in pa škampi za sladico
vse skupaj pa zalivaš z bevando

ko sem prvič zarezal v ligen in ko je vun pritekla tinta pomešana s črevami, sem skoraj vrnil vse skupaj iz želodca nazaj na talir.
sam ko ti pa to ni več problem, je pa najboljša stvar na morju, ki jo lahko konzumiraš...
zmaga.gif

ermej

Fizikalc
3. sep 2007
726
29
28
ja kruhov najbrž, jabolčni se mi zdi da pri nas ni najbolj v navadi, smetanov tudi ne to jejo drugače bolj v prekmurjo.

Drugače je pa zlo dobro kruh na kocke, jabolka na kocke malo cimeta preliješ z mlekom in spečeš v pečici
tongue-1.gif

Ovčji ajmos
tongue-1.gif
ovčje meso, rumeni fižol,... kdo ve tko ve
pa marsikaj se še najde

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.461
575
113
44
Še vedno Rdeči revirji
Citat:
Uporabnik karantanka pravi:
Kaj pa srovo meso, a to gdo je? Jaz ga obožujem ... pa malo vegetke gor ... njami. Al pa masa za salame delat. Tega bi lahko požrla cel ajmer. Sam kaj k ni dobr to jest.

Sveže surovo meso nikakor ne jem, tatarski biftek in jaz nisva prjatla. Dimljeni izdelki so pa super. Masa za salame delat, mora bit pa pečena. Po njej rabiš pa hidrant, ker je prekleeeeetoooo slana.

dijo_porko

mona
6. sep 2007
2.134
70
48
123
Mene ljudje čudno gledajo, ker jem skuto + kislo smetano in to posolim. Normalno naj bi bil gor sladkor?

Čudne kombinacije so mi še mešana jajca + ajvar.

Surovo meso: biftek tatarski je ena mojih najljubši jedi.

dekca

alter gentleman
25. jul 2007
3.964
0
36
123
Citat:
Uporabnik dijo_porko pravi:
Mene ljudje čudno gledajo, ker jem skuto + kislo smetano in to posolim.
zmaga.gif

Večkrat tedensko.
Cukral pa še nisem, menim, da sol v to kombinacijo najbolje paše.
cool-1.gif

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.354
769
113
V piceriji ketchupa sploh niso imeli... sem nekako dobil potem pelate. Ko smo pa doma, pri prijatelju (v Kanadi) naročili pico in skočim jaz v hladilnik po ketchup (da ne bo pomote, uporabljajo ga pri skoraj vsaki jedi...), me je cela družina gledala z odprtimi usti....

Bagdad_Blue

i ate all the pies
13. avg 2007
222
0
16
43
LJ-VZHOD
Men še zdaj ne gre v glavo, ko smo včasih za malco v šoli dobil navaden jogurt, pa si je folk cuker not dajal.
stupid-1.gif

Pol je pa vse hrustal.
bonk.gif