Nenavadne kombinacije hrane in pijače

Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Napolitanke in zenf si pozabila...

To ti konzumiraš?
grin1.gif

pumaX

Fizikalc
5. sep 2007
2.183
0
36
Maribor
Obišči stran
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Potica in šunka + hren - ne vem kak lahko to nekateri jejo za veliko noč
rolleyes-1.gif

Ni boljšega kot kos orehove potice (namesto kruha) na njem pa šunka + zraven jajčni hren. Njami!!

Prav tako bi si lahko majonezo mazala skoraj na vsakršno hrano. Prav posebej paše na jajca, na pražen krompir,...

Ne maram pa sadja na pici. Prav tako ne maram preveč ananasa v hrani (Kitajski okusi).

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Jaz sem včasih rad jedel sendvič s čipsom, predhodno sem pa obe strani žemlje namazal z ajvarjem..njaaaam
cheer.gif

Pa čipsa sem dal ful na debelo, večkrat stisnil vmes da se je zdrobil
smile-1.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.390
5.665
113
jetrca pa majoneza
smile-1.gif

2gač se pa tud strinjam z karantanjko....ne razumem ljudi k lah jejo pa kadijo zravn......kaj hočjo zadimt klobae v črevesju?
bonk.gif

B81

22. jul 2007
37.681
10.963
113
KSZ

Zmagal bo verjetno kolega, ko je bil majhen, je v eni roki mel pečeno kurjo bedro, v drugi pa Milko.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Heh, nekaj tule naštetih stvari prakticiram redno...

Pa še moj "doprinos": goveja juha + kruh
shocked-1.gif

(čeprav obstaja čist okusna varianta goveja župa + pereci not; kar sicer ni kruh)

Nazadnje urejeno:

darko11

Majstr
21. jul 2007
1.231
216
63
Zaseka, eurokrem, majoneza, kečap, poper in sladkor v prahu na kruhu zna bit malo čudno.
Pa napitek s surovimi rumenjaki, bučnim oljem, balzamičnim kisom in vanili kremo iz princesk za poplaknit.
grin1.gif

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.461
575
113
44
Še vedno Rdeči revirji
KSZ...

Jaz sem imel svoje čase (že kar nekaj let nazaj) za večerjo topli sendvič, dve rezini kruha vmes pa sir in suha salama pa pogreto. Ta zadeva ima že sama po sebi specialen okus, sir mi je pa hodil naproti. Za dodatek je bila pa na vrhu ena od naslednjih opcij:
- majoneza ali
- marmelada (ponavadi breskev) ali
- viki krema

Zadnje čase so pa zanimivi dodatki k palačinkam. Če so za kosilo palačinke, jih naključno mažem z eno od naslednjih zadev:
- marmelada
- majoneza
- čokoladna krema

To zgleda nekako takole: ena palačinka z marmelado, dve z majonezo ena s čokoladno kremo, potem kaka z marmelado,...

Prva pizza, ki sem jo v življenju pojedel je bila sadna, pol so me pa celo navadli jest pizze. Zadeva je precej okusna pa nič čudna.

Potem so še kombinacije za zajtrk. Pri zajtrku navadno popijem šalco planinskega čaja, noter sprešane pol limone in sladkano z medom. Tak čaj je dodatk k:
- kruhu z maslom in medom ali marmelado (to je še v mejah običajnega)
- na oko pečena jajca na slanini ali suhem mesu in pa obvezno mora past v ponev tudi kak košček sira
- narezana suha salama

Pol pride pa še kak specialen funšterc.

Pa krompirjevi svaljki zabeljeni s sirom in drobtinami, je tudi specialna kombinacija.

kdosemjaz

Fizikalc
1. avg 2007
1.654
0
36
Ne maram, da kdo naredi masaker na svojem krožniku - da zmeša vse sestavine v neko homogeno brozgo, po možnosti še s kruhom.
crazy1.gif
Mogoče je pa brez sline?
Če bi mi pa kdo kadil med kosilom, bi mu pa predlagala, da kr poje svoj čik.
grims-1.gif
Hvala bogu za protikadilski zakon. Že itak mi smradijo poleti na kakšnem vrtu direkt v glavo in kalamare.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.597
1.123
113
Titograd
Bobi palčke in evrokrem, nobodyeva kombinacija z dodatno tirolsko salamo...... ne delam tega, probal pa že, bolj ali manj neužitno.

ermej

Fizikalc
3. sep 2007
726
29
28
Ok kaj je drugim čudno men pa ne
tongue-1.gif

Krompirjev zos(ka vem kak drugi rečete), pol pa kumarce not narežeš, pa meso na kocke in pomešaš njam
Napolitanke v vroče mleko ali pa kakav
Albert keksi v kakavu
Pa še se najde kaj