Citat:
Uporabnik krofica pravi:
Citat:
Uporabnik SHARK1 pravi:
Citat:
Uporabnik krofica pravi:
Odvisno kaj hočeš/želiš.
Pri nas smo s Kia Ceed 1.4 bencin zelo zadovoljni, dela brez kakšnih nepotrebnih stroškov. Tko da, ti jaz priporočam to
Človeku,ki je do sedaj vozil 2.0 TDI,bi priporočil Ceed-a z 1,4 motorjem? What a joke!
Potem pa mu predlagam (GLEDE NA TO DA BO DELAL CCA 15 km DNEVNO) enga AMG-ja al pa kakšnega RS-a al pa American muscle....
Dej zbudi se in še enkrat prebere kaj človek hoče oz. kaj potrebuje za število kilometrov
Citat:
Uporabnik Blackjack pravi:
Ali razen sluzbe in teh 15km se koristis avto za kaj druga? Glede nato da je sedanji avto karavan? Druzina, vikend, potovanja?
Citat:
Uporabnik darlev pravi:
En je že predlagal Mazdo 3.....
Motorju nima kaj bit....
Mogoče to:
http://www.avto.net/Ads/details.asp?id=12032076&display=Mazda Mazda3 Sport G100 Emotion - NA ZAL...
Citat:
Uporabnik krofica pravi:
Citat:
Uporabnik SHARK1 pravi:
Citat:
Uporabnik krofica pravi:
Odvisno kaj hočeš/želiš.
Pri nas smo s Kia Ceed 1.4 bencin zelo zadovoljni, dela brez kakšnih nepotrebnih stroškov. Tko da, ti jaz priporočam to
Človeku,ki je do sedaj vozil 2.0 TDI,bi priporočil Ceed-a z 1,4 motorjem? What a joke!
Potem pa mu predlagam (GLEDE NA TO DA BO DELAL CCA 15 km DNEVNO) enga AMG-ja al pa kakšnega RS-a al pa American muscle....
Dej zbudi se in še enkrat prebere kaj človek hoče oz. kaj potrebuje za število kilometrov
Citat:
Uporabnik SHARK1 pravi:
Citat:
Uporabnik krofica pravi:
Citat:
Uporabnik SHARK1 pravi:
Citat:
Uporabnik krofica pravi:
Odvisno kaj hočeš/želiš.
Kaj ima veze koliko kdo dela dnevno,ne moreš ljudem predlagati avtomobila s penzionersko podhranjenim motorjem,kaj ti ni jasno?
Saj ni napisal,da bi šel rad iz 2.0 TDI na kavni mlinček...
Citat:
Uporabnik BojanP pravi:
Mazda 3
Citat:
Uporabnik Gasper008 pravi:
Toyota Prius (2009):
16.04.2014 67.000 Sprednji levi ležaj 202,00€