Ne vžge, niti na kleme

_BANDIT_

Pripravnik
12. feb 2008
775
22
18
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Citat:
Uporabnik _BANDIT_ pravi:
ksz...

Fak ej, ste pa zakomplicirali zadevo do amena. Cele študije, decu pa samo en twingič ne vžge....

Do sedaj bi lahko že mašino zamenjal, ne samo aku al pa štarter....

l.p.
Sorry, ampak po drugi strani pa si mu sam predlagal najbolj butast nasvet - vžiganje na porivanje.
bonk.gif

Kaj že mu pomaga porivanje, če mu ne uspe spraviti v avto niti toliko elektrike, da bi lučke na armaturi zasvetile, kaj še le bencin pumpa zalaufala.

Sej če bi ti prebral cel post, ki sem ga takrat napisal, bi mogoče opazil, da sem mu poleg porivanja predlagal še nekaj drugega, namreč, da prej zrihta aku, da bo sigurno dober. Se pravi al ga nafila al pa zamenja. Se pravi štrom bi potem imel in v primeru okvare štarterja, bi zadeva zalavfala na porivanje. Glede na to, da je omenil da je nekje v podzemni garaži, potem je to edina najlažja možnost, da avto zalavfa in pripelje ven.

Ampak nekaterim je seveda težko prebrat cel post....
bonk.gif

Robert

Majstr
21. jul 2007
2.655
473
83
Tolmin
[Alter mode ON] Lahko bi pa poizkusil še z poliranjem ventilov in menjavo sornikov v batih
17758-icon_confused.gif
[Alter mode OFF]

Ne tukaj je potrebno vsako stvar na pol prebrati in zakomplicirati v P.M. - zasilne rešitve, kot so menjava akumulatorja z neoriginalnim ali kakšno čudno vžiganje sploh ne pride v poštev zaradi zahtevnosti vse elektronike na Twingiču
grims-1.gif

svetilka

Zelenc'
6. apr 2010
9
0
1
Mogoče še najbolje, če potelefoniraš h kakšnemu avtoelektričarju. Tukaj je link do enega blizu Kranja, meni vedno že po telefonu svetuje, če kaj vprašam, sicer pa tudi ni drag, ko sem peljal kar k njemu...

avtoelektrika-radej.si