Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Citat:
Uporabnik ThaShizznitt pravi:
Js sm usak dan na avtocesti, pa je ne bom kupil. Niti ene kontrole nism vidu na moji relaciji, tko da...brezveze stran vrgu 95 flik.
Upam, da te dobijo.
Kameleon, ti se kar lepo avta drži, da slučajno ne kupiš kak avtodom...Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Dva avta, avtodom in spomladi še motor... štiri vinjete...
Jaz kle vidim samo 2 vinjete! Avtodom je za uživancijo....se prav je lepš če greš po regionalki.....etak ga maš 3/4 za na morje kjer na hrvaškem ne rabš vinjete.....ok razn če non stop gobarš v naših gorah...ampak to lah tud z običnim avtom!
Motor isto......a je sploh uživancija se z njim po AC peljat? Za karavanke greš pa zadnji dovoz pr Jesenicah gor k je po zakonu free!
Citat:
Uporabnik Radirko pravi:
Je tista dvopasovna poglobljena zadeva v Mariboru ranga modre/zelene table ali je kot Celovska/Trzaska/Zaloska/Dunajska v Lj. ? Jaz imam v spominu ene semaforje, torej je najbrz slednje. Druge take ceste se pa zdaj res ne spomnim (ce bi ze uspel izogniti se vsem avtocestam).
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Dva avta, avtodom in spomladi še motor... štiri vinjete...
Jaz kle vidim samo 2 vinjete! Avtodom je za uživancijo....se prav je lepš če greš po regionalki.....etak ga maš 3/4 za na morje kjer na hrvaškem ne rabš vinjete.....ok razn če non stop gobarš v naših gorah...ampak to lah tud z običnim avtom!
Motor isto......a je sploh uživancija se z njim po AC peljat? Za karavanke greš pa zadnji dovoz pr Jesenicah gor k je po zakonu free!
Citat:
Uporabnik CLIO15 pravi:
Kupi avto ,ki že ima novo vinjeto. Priceless
Citat:
Uporabnik scania pravi:
a je res vinjeta pomembna takšne razprave. Brez veze...eni jo kupijo drugi ne..to je pač tko..eni pa sanjajo in delajo ankete..hehe..men se to smešno zdi!!
Samo pazi, da ne boš slučajno potem avta menjal. Bo spet ene 5 anket po 10-ih forumih...Citat:
Uporabnik masterr pravi:
...na konc jo bom itak nabavu
nekaterim to ni jasno. Sem zadnjic videl na slo avtu mislim da 5 letosnjih od tega dve mescni se mi zdi, na nekem romunskem kombiju na Lomu pa cca 12, mislim da je bilo nekaj mesecnih. Temu romunu res ni vse jasno. Na fotkicu so slike, samo fotkic ni pri meni.Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Pac kupis tedensko takrat, ko jo rabis ... Ce pa ves, da bos za letno dal manj, kot za tedenske... pac kupis letno...