NAVIGON 7 - Slovenski jezik

ToniS

Zelenc'
23. mar 2009
2
0
1
Zdravo!

..a je po inštalaciji možno skopirat "language" fajle na drug navigon? ..imam model 2100 ki zaenkrat nima prevoda in če se da, bi prevod skopiral iz drugega modela, ter povozil en obstoječ jezik.

Hvala!

Company

Pripravnik
7. okt 2007
787
6
18
Hvala za file. Ampak si ne upam gor dati, ker imam 2110mx, pa mi je vse skupaj malo čudno.
LP!

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.621
208
63
Kranj
povejte mi kako dam na rapidshare gor vse to, da ne sendam vsakemu posebej?

kwa

Fizikalc
8. avg 2007
1.088
0
36
hvala za trud
zmaga.gif

a je to zdej samo za modele 1200,2210 in 7210 al tud za ostale?
z 8110 bi šlo?

ToniS

Zelenc'
23. mar 2009
2
0
1
Fantje, a bi šlo, da bi eden skopiral iz updateanega navigona samo tiste fajle, v katerih je zvok(slovensko vodenje) in jih nalimal na en server?

..sam sem potegnil ta UpdateMe.exe iz neta, ampak nočem probavat na svojmu navigonu ker model 2100 ni podprt. Hotel sem samo odpakirat z winrarom ampak tega paketa winrar ne zazna.

zlatorog

Pripravnik
25. okt 2007
73
0
6
Citat:
Uporabnik BATKO pravi:
Meni je uspelo na Navigonu 8110 prit v windowse in tam sem našel mapo z jeziki, nato sem prekopiral datoteko z slovenskim jezikom, z tisto ki je original (eng-ENG v mapi language files) na navigaciji, ko sem pa naredil reset mi je zbrisalo angleški jezik. Tako da zgleda dani tako enostavno kot pri ostalih Navigonih:))) bomo provali še malo:)))

Napiši postopek kako ti je uspelo naložit slo jezik v 8110.

Bogdan

Zelenc'
25. nov 2008
10
0
1
Ja to mi je jasno kje so ti fajli v napravi sem jih našel, vendar pa nisem našel slovenskega fajla katerega naj bi dal gor. Ko sem dal dol datoteke THOR_ROM ni bilo nikjer samo "GC411_MX" datoteke so.

skydancer

Zelenc'
3. sep 2007
23
0
1
zadeva je precej preprosta. Iz tega naslova in mape navigon si skopirajte slv-SVN.lng (in ostala 2 glede na ločljivost) iz mape language_files in datoteko slv-SVN_Hera_def_sound.nfs iz mape sounds. Zdaj, jaz sem sprobal spremenit usersettingslanguage.xml, pa mi je vztrajno nazaj v ang spreminjal, zato sem uporabil star trik, da sem zbrisal angleski jezik in zvok, slovenske pa preimenoval v angleske (eng-GBR). Tadaa, zadeva deluje, na hitro sprobal, se mi zdi da ženska malo prepočasi govori, ampak bo treba v praksi sprobat.

RIRI

Pripravnik
29. nov 2007
40
0
6
Murska Sobota
Citat:
Uporabnik skydancer pravi:
zadeva je precej preprosta. Iz tega naslova in mape navigon si skopirajte slv-SVN.lng (in ostala 2 glede na ločljivost) iz mape language_files in datoteko slv-SVN_Hera_def_sound.nfs iz mape sounds. Zdaj, jaz sem sprobal spremenit usersettingslanguage.xml, pa mi je vztrajno nazaj v ang spreminjal, zato sem uporabil star trik, da sem zbrisal angleski jezik in zvok, slovenske pa preimenoval v angleske (eng-GBR). Tadaa, zadeva deluje, na hitro sprobal, se mi zdi da ženska malo prepočasi govori, ampak bo treba v praksi sprobat.

Hmmm, ja res je ženska govori. Ampak si poslušal kaj pove ?!? Na 8110 zadeja definitivno ne špila, ker če testiraš na DEMO poti, in poslušaš navodila, ne pove vsega, kar bi morala. Verjetno bomo še malce morali počakati, ampak premika se pa že in to je to.

Bi verjetno bili vsi bolj zadovoljni če bi nam karte poštimali. Mogoče nas pa presenetijo in ob novih kartah Q2/2009 dobimo tudi SLO vodenje in nove funkcije, ki jih novi modeli že podpirajo, paradni konj 8110 pa na žalost še ne.

V vednost : lahko si updejtate programček za Navigon Fresh na verzijo 1.50. Torej se le premika. Možnost vpisa kode in tudi slovenščina navsezadnje.

LP R

Matjaz1974

Fizikalc
10. okt 2007
1.734
33
48
50
Nekje po sloveniji
Obišči stran
Jaz sem inštaliral tale "slovenski" paket in zdaj je moja napravica postala 2310 namesto 2210
smile-1.gif

V živo še nisem testiral, ampak po pregledu podatkov na spletni strani vidim, da sem "pridobil": Clever parking, POI click, Coordinate entry, My report, Favorites on the map, Navigon MyRoutes...

prikaz zemljevidov je sicer isti, vendar izgleda lepše.

LP, M.

Matjaz1974

Fizikalc
10. okt 2007
1.734
33
48
50
Nekje po sloveniji
Obišči stran
ej, če ti po pravici povem, ne vem, ker nisem bil tako pozoren in sem nadgradil še čisto novega. Ampak v katalogu piše, da ne.

Za 129 € moram priznati, da je super napravica. Tudi dobro vidljivost ima na soncu.

Zdaj moram samo še poštudirat, kako si inštalirat gor še TomTom in Jawbreakerja. Tak, da če kdo ve...

SpEkTr

ex mroizo
19. jul 2007
1.549
36
48
44
Potem sva na istem. Tudi jaz sem jo včeraj dobil
smile-1.gif
Samo še kartico rabim :p