NAVIGON 7 - Slovenski jezik

OldSkul

gps navigator
20. jul 2007
1.866
12
38
ja, nov model je to

drugače pa probaj, kaj sprašuješ. Verjetno noben na tem forumu nima 7210, ki je čist nov model.

Mitja_Hamler

Zelenc'
5. nov 2008
2
0
1
Dobiš ga v avstriji ali nemčiji ( Media Markt, Pro Markt ...), stane pa 349,00 eur.
Sedaj sem pa enega kupil direkt na www.navigon.com in ti ga pošljejo direkt v slovenijo. Če ga kupiš na firmo pa ga dobiš brez davka, plačaš samo dostavo ca. 5 eur.

ni slaba stvarca! sem bolj zadovoljen kot z garminom. edino slovenskega jezika še nisem sprobal.

Miha_Mesojedec

Zelenc'
29. nov 2007
20
0
1
Grosuplje

Odgovor na "Miha imaš morda kako novo verzijo prevoda? "

Prevod je čisto dokončan.
priden.gif

lp

Nazadnje urejeno:

RIRI

Pripravnik
29. nov 2007
40
0
6
Murska Sobota
Meniji delajo tudi na 8110. Sem se malce poigral z navodili, ki jih je dal Miha in brez težav navigon piše slovensko. Bi pa Miho prosil, če se da dobiti končna verzija prevoda.

LP Roman

alex1

Zelenc'
3. jun 2008
17
0
1
No ker ste tukaj že sami strokovnjaki bi vas vprašal, v zvezi Navigona 7210. Ta aparat je med novejšimi z družine Navigon, za enkrat še ne podpira SLO menija ne vodenja. V kolikor ga prejmem za novoletno darilo me zanima, če je mogožno kasnejše instaliranje SLO menija in vodenja. Hvala

OldSkul

gps navigator
20. jul 2007
1.866
12
38
menda bo uraden slo prevod in govor prišel ven leta 2009
smile-1.gif

Skratka nadgradnja je možna.

Pa še nekAJ. RIRI lahko napišeš kako si zrihtal slo jezik za 8110? Verjetn marsikoga zanima...

Nazadnje urejeno:

Drago

gps navigator
20. jul 2007
2.833
10
38
Stara Bučka
Lahko bi kdo z originalne naprave snel vsaj slo language file. Vem, da obstaja v originalu, saj sem videl Navigonovo napravo s slo meniji.

RIRI

Pripravnik
29. nov 2007
40
0
6
Murska Sobota
/OldSkul/

Pa zadeva ja ni tako težavna! Uporabiš datoteko, ki jo je pripravil Miha (priponka v njegovem prvem postu) in jo skopiraš v Navigona! Težava je v tem, da verjetno ne berete vseh postov povezanih z Navigonom. V enem od njih je lepo opisano da potrebuješa datoteko UpdateMe.exe in ostale pripomočke. Sicer pa ne Vem zakaj sprašuješ, saj si sam dodadal link, kako priti v Navigonov Flash Disk v postu o Navigonu 2110max. Postopek je enak. Tam pač zamenjaš datoteko kot je zgoraj navedeno in stvar deluje.

LP

PS: Sam sem se lotil še prevoda za Phone, Music in ostale malenkosti, ki so napisane v UserShell mapi. Tako, da bo imel Navigon 8110 podobo v slovenščini pred novim letom.
cheer.gif

519709-OldSkul.JPG

Priponke

• 519709-OldSkul.JPG
    519709-OldSkul.JPG
    33,5 KB · Ogledi: 356

Miha_Mesojedec

Zelenc'
29. nov 2007
20
0
1
Grosuplje
Citat:
Uporabnik RIRI pravi:
/OldSkul/

Pa zadeva ja ni tako težavna! Uporabiš datoteko, ki jo je pripravil Miha (priponka v njegovem prvem postu) in jo skopiraš v Navigona! Težava je v tem, da verjetno ne berete vseh postov povezanih z Navigonom. V enem od njih je lepo opisano da potrebuješa datoteko UpdateMe.exe in ostale pripomočke. Sicer pa ne Vem zakaj sprašuješ, saj si sam dodadal link, kako priti v Navigonov Flash Disk v postu o Navigonu 2110max. Postopek je enak. Tam pač zamenjaš datoteko kot je zgoraj navedeno in stvar deluje.

LP

PS: Sam sem se lotil še prevoda za Phone, Music in ostale malenkosti, ki so napisane v UserShell mapi. Tako, da bo imel Navigon 8110 podobo v slovenščini pred novim letom.
cheer.gif

Pohvalno, da vsaj eden mal bere poste in tudi kaj uporabnega izve in tudi uporabi.
aplauz.gif

Bravo RIRI. Zdej pa potrebujemo le še slovensko glasovno vodenje.
pozdrav.gif

OldSkul

gps navigator
20. jul 2007
1.866
12
38
Citat:
Uporabnik RIRI pravi:
/OldSkul/

LP

cheer.gif

tudi piše, da se ti zadeva nastavi na angleščino, če resetiraš napravo. Sem mislil, da si pogruntal kakšno drugo rešitev, zato sprašujem.
Očitno bo treba počakat na uraden prevod (za 8110), kajti eni verjetno dostkrat resetirajo napravo.
Drugače jst nimam 8110, samo 2110max, kjer slo jezik dela, vendar ga sam nimam.

RIRI

Pripravnik
29. nov 2007
40
0
6
Murska Sobota
Meni tudi ob resetiranju ostane vse na svojem mestu, kar se slovenščine tiče. Sicer pa tudi san resetiram napravo večkrat na dan, ker testiram tudi možnost 3D objektov, pa mi zaenkrat ne rata. Imam pa še vedno težavo, kjub novi karti Q4 s prikazom Panorama View 3D! V okolici MS blokira.

LP