Citat:
Uporabnik RIRI pravi:
Citat:
Uporabnik skydancer pravi:
zadeva je precej preprosta. Iz
tega naslova in mape navigon si skopirajte slv-SVN.lng (in ostala 2 glede na ločljivost) iz mape language_files in datoteko slv-SVN_Hera_def_sound.nfs iz mape sounds. Zdaj, jaz sem sprobal spremenit usersettingslanguage.xml, pa mi je vztrajno nazaj v ang spreminjal, zato sem uporabil star trik, da sem zbrisal angleski jezik in zvok, slovenske pa preimenoval v angleske (eng-GBR). Tadaa, zadeva deluje, na hitro sprobal, se mi zdi da ženska malo prepočasi govori, ampak bo treba v praksi sprobat.
Hmmm, ja res je ženska govori. Ampak si poslušal kaj pove ?!? Na 8110 zadeja definitivno ne špila, ker če testiraš na DEMO poti, in poslušaš navodila, ne pove vsega, kar bi morala. Verjetno bomo še malce morali počakati, ampak premika se pa že in to je to.
Bi verjetno bili vsi bolj zadovoljni če bi nam karte poštimali. Mogoče nas pa presenetijo in ob novih kartah Q2/2009 dobimo tudi SLO vodenje in nove funkcije, ki jih novi modeli že podpirajo, paradni konj 8110 pa na žalost še ne.
V vednost : lahko si updejtate programček za Navigon Fresh na verzijo 1.50. Torej se le premika. Možnost vpisa kode in tudi slovenščina navsezadnje.
LP R