spoštovani uporabniki,
pred kratkim (v sredo) sem kupil navigacijsko napravo wayteq BT960 z naloženim programom iGo Primo 2.0. hm, ne vem kako naj začnem....zelo sem hvaležen človeku, ki mi je to stvar predlagal in tudi naložil program, vendar sem bil kar malo razočaran. oz. zelo sem bil razočaran. prvi dan uporabe sem na svojo srečo imel s seboj tudi 6 let starga garmina, ki pa se je izkazal za zlata vrednega. ta nova naprava mi je v avstriji totalno zatajila kar se tiče predvidevanja in časov prihoda na cilj. ja res je, da mi je pokazal in opozarjal na vse prometne znake (ovinke, prepoved prehitevanja za tovorna vozila....) toda to tako in tako sam vidim, ker pač spremljam cesto. tudi glasnost vodenja v slovenskem jeziku je primerna mogoče samo za v osebni avto, ne pa za v kamion. 5 km pred ciljem mi je kazal še 80 km do cilja in čas vožnje 4,5 ure do cilja. pogrešam tudi, da bi lahko med vožnjo enostavno pritisnil na neko ikono in bi takoj videl prevožene km in čas dosedanje vožnje, ali pa ne znam in ne vem kam naj pogledam.
prosim, če ima kdo kakšne izkušnje s tem sistemom naj mi malo objasni stvari.
hvala in lep pozdrav