Jaz imam v root kartice mapo Eastern_Europe in mapo Austria. Vsako posebej, kot da druge sploh ne bi bilo.
Citat:
Uporabnik multani2 pravi:
Ker sem nov v tej zadevi bi imel eno vprašanje ali je možno v TOMTOM-u za ipaq vnesti pot recimo ljubljana - pariz oz. ena destinacija na eni mapi druga na drugi. Kako to prikazuje in tako naprej? Se da mapi nakako združiti oziroma označiti več map naenkrat tako da ni potrebno ročno preklapljanje?
Hvala
Če sta startna in ciljna destinacija na različnih kartah, to ni možno. Rešitev je v nakupu karte Western and Central Europe, ki obsega celotno Evropo, tudi vzhodno. Spodaj na sliki lahko vidiš screenshote z mojega tomtoma. Potuješ lahko od Ljubljane do Pariza ali recimo od Moskve do Lizbone in ti ni treba menjati karte.Citat:
Uporabnik multani2 pravi:
ali je možno v TOMTOM-u za ipaq vnesti pot recimo ljubljana - pariz oz. ena destinacija na eni mapi druga na drugi.
Citat:
Uporabnik daver pravi:
TomTom 7 je že zunaj za ppc...
Karte v6 delujejo z v7 verzijo programa.Citat:
TomTom 7 je že zunaj za ppc...
Pa me zanima, ali so karte posebej za verzijo programa, ali lahko sedanje mape, ki mi delujejo s TomTom 6, naložim na 7?
Hm... jaz sem imel TT one z TT6. Potem sem pognal tist update in se mi je nadgradil na TT7. Karte so pa še vedno ostale v6. Pa so vseeno lepo delale. Torej sklepam da karte za v6 delujejo na v7.Citat:
Uporabnik HITMAN pravi:
Uporabnika, ki trdi da karte v6 delujejo na TT7, si ti zavedel z napačnimi informacijami.
V bodoče bi bilo dobro pisanje utemeljit z kakšnim linkom (ne prepovedanim !), ker TT bi to sigurno napisal tudi na svojo spletno stran, kjer pa o verziji TT7 za PDA ni ne duha ne sluha. Predvsem pa pri sebi razmislit ali govorimo o PDA ali PNA napravah, kar nekateri velikokrat pomešate.
Citat:
Uporabnik monaco pravi:
Verzije 7 za dlančnike pa po mojih podatkih še ni. Oz je še nisem nikjer našel...