Citat:
Uporabnik gr69 pravi:
ksz
Da bi pa keri popotniku voščil za RD pa ne - a!
Popotnik vse najboljše!
Edit:
Bad - šele zdaj videl, da ma celo svojo temo.
Hvala za namig. Sem že popravil napako.
Citat:
Uporabnik gr69 pravi:
ksz
Popotnik vse najboljše!
Edit:
Citat:
Uporabnik gr69 pravi:
ksz
Popotnik vse najboljše!
Edit:
Citat:
Uporabnik Dik pravi:
Zgleda da imajo večje države prednost pri posodabljanju map. Ko so pred novim letom v Minhnu odprli nov izvoz za Ismaning je bil v updatu, ki sem ga potegnil dol 14dni kasneje, izvoz že pravilno izrisan..... sem samo debelo gledal
Citat:
Uporabnik s3c pravi:
Citat:
Uporabnik Dik pravi:
Zgleda da imajo večje države prednost pri posodabljanju map. Ko so pred novim letom v Minhnu odprli nov izvoz za Ismaning je bil v updatu, ki sem ga potegnil dol 14dni kasneje, izvoz že pravilno izrisan..... sem samo debelo gledal
Ta izvoz je bil res hitro izrisan, ampak čisto pravilen pa še sedaj ni! Medtem ko Ti piše da je še 600m do izvoza za Ismaning se že začne tista ograja, ki loči odcep od voznih pasov in izvoz po tem ni več možen...
Citat:
Uporabnik popotnik pravi:
Včasih so na Garminu prenesli LM iz enega na drugega vendar sem pozabil pod kakimi pogoji a še to je bila bolj izjema kot stalna praksa.
Pokliči na garmin in jih povprašaj kako je s spremembo iz centralne v celo evropo ampak imam občutek, da ne bo možno.
Pri nakupu naprave je potrebno biti pozoren kaj pokriva LM in se vzame tista naprava, ki ima željeno pokritost.