[NAVIGACIJA] Sygic Drive XP -za carPC, notebook...

Stoyanowsky

Zelenc'
27. mar 2008
17
0
1
Ljubljana
Dva dni se igram s temle sygic (McGuider 7.50328) in sem vedno bolj navdušen.
Deluje kot mešanica TomTom-a in iGo.ja.
Na .ipmart-forum dobiš zadnji program za vse možne naprave in zadnje mape.
Slovenija je pokrita skoraj kot AdriaRoute, Meniji in vodenje je že Slovensko.
Za registracijo obstaja celo Online generator ključa!
Z določenim programom lahko pretvoriš POI od Garmina.

Skratka odlična navigacija (uporabljam jo na HP IPAQ rx5040), ki ima še nekaj bugov,
(če na hitro zumiram celo evropo - se program zapre!).

Všeč mi je predvsem, da lahko naložiš mape za države ki jih rabiš in ne Zahodno in Vzhodno Evropo.

Pozdravljeni!

cungalunga

Pripravnik
3. avg 2007
60
0
6
Program je odličen, všeč mi je tudi da obstaja native verzija za več OS - AsusEEE, XP, Symbian ... In na vseh seveda izgleda enako. Vendar to da je pokritost Slovenije kot v Adriaroute ne bo držalo, ker uporabja Teleatlasove karte. Torej je pokritost enaka kot v TomTomu. Starejše verzije (7.0xxx) so uporabljale Navteqove zemljevide, kjer pa je pokritost res enaka kot v AR. Čakamo da se tudi Teleatlas zmiga v tej smeri. Vendar zaenkrat slabo kaže,

pathfinder

Zelenc'
28. mar 2008
4
0
1
Že nekaj časa testiram Sygic McGuider 7.52 - build 0/630, map version 7.54 na N95.

Stvar mi je precej všeč, sploh grafika je zelo dobra, prikaz tabel, omejitve hitrosti, razvrstilnih pasov, itd... Ima pa občasno težave s preračunavanjem rout in kdaj pa kdaj te res hoče peljat mal po ovinkih, kar pa se tiče glasovnega vodenja pa tud neica kdal mal zatrokira (dvojina, oznake cest)... Zadeva je verjetno odvisna od map in od softwera, tko da upam da bo tele atlas kmal posodobu (vsaj) slovenijo. Mogoče kdo ve, kdaj bi se to lahko zgodl?

Softwer naj bi bil itak v beta fazi in ma po mojem mnenju vse možnosti, da postane en izmed boljših. Ampak... brez podrobnejših zemljevidov ne bo nič.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.915
6.974
113
Meni 7.52 ne deluje na XP.

Mi pa deluja stara verzija, mislim da je 7.

Tole z glasovnim zatikanjem se lahko uredi z editiranjem settings datoteke in spremembe FPS. Prevelik FPS celo na asus EEE povzroča zatikanje, kaj šele na mobitelih ne bi
wink-1.gif
Ampak..prenizki FPS pa lahko upočasni rutanje...jaz mislim da uporabljam FPS 5

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Citat:
Uporabnik cungalunga pravi:
Vendar to da je pokritost Slovenije kot v Adriaroute ne bo držalo, ker uporabja Teleatlasove karte. Torej je pokritost enaka kot v TomTomu. Starejše verzije (7.0xxx) so uporabljale Navteqove zemljevide, kjer pa je pokritost res enaka kot v AR. Čakamo da se tudi Teleatlas zmiga v tej smeri. Vendar zaenkrat slabo kaže,
Karta vsekakor ni enaka. Do moje hiše ima samo Sygic drive cesto (cca 1km). Je niti v AdruaRoute ni po tej trasi.

novi

Zelenc'
29. maj 2008
1
0
1
pozdravljen,
vidim po forumu da si uspešno inštaliral navigacijo sygic drive.Jaz imam verzijo 750.229, sem sledil pozorno tvoja navodila ampak nikakor ne morem usposobit program.Imam naložen sygic na telefonu nokia n95 in mi deluje brezhibno.Ker veliko potujem s kamjonom bi mi prišlo prav jo imet na prenosniku.Prosim te pomagaj mi.Sem poskusu z xp-ji in z visto.
V naprej se ti zahvaljujem

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.915
6.974
113
Hm...je že kdo testiral tole 7.5 verzijo, oz če ve kje dobiti boljše mape, ker so spet obupne...

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.915
6.974
113
Jaz sem v stari verziji uporabljal mape od maporame...in so bile skoraj odlične.

Te mape, ki so zrven 7.5...niso vredne litra hladne vode. Po LJ me je hotel po peš poti peljat skozi podvoz. In to na Stegne iz Celovške...

Škoda res..kajti 7.5 je daleč najboljši software ki sem ga videl.

kookie

Pripravnik
27. feb 2008
40
0
6
racemedia.blogspot.com
eno noobovsko vprašanje:

če se uporablja notranji GPS od telefona, se pravi se ne koristi omrežne povezave, je zadeva plačljiva ali je brezplačna? me skrbi, da ne bom po 1 mesecu uporabe dobil računa v vrednosti 1 telefona...
uf-1.gif

sprasujem se.gif

kookie

Pripravnik
27. feb 2008
40
0
6
racemedia.blogspot.com
Citat:
Uporabnik kookie pravi:
eno noobovsko vprašanje:

če se uporablja notranji GPS od telefona, se pravi se ne koristi omrežne povezave, je zadeva plačljiva ali je brezplačna? me skrbi, da ne bom po 1 mesecu uporabe dobil računa v vrednosti 1 telefona...
uf-1.gif

sprasujem se.gif

bump
sprasujem se.gif

strumf666

Zelenc'
6. sep 2009
18
0
1
Krško
Katero verzija je najnovejša za PC in kje jo dobit (od sygica nasplošno, tudi če se drugače imenuje)? Mape so prenosljive iz mobilnih verzij? Če je kak link na voljo na ZS prosim.

Nazadnje urejeno:

markopo

Pripravnik
3. feb 2010
91
1
6
OBstaja kakšna boljša karte glede pokritosti za Sloveniji? n da je komaptibilna z Android sistemom?
Se da s kakšnim petvornikom kreirati oz. prenesti mapo iz drugih navigacij?